Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır tanıdıgım bebegı benımkınden 1 ay buyuk cocuga ozel yemek yapmıyor kendı ne yıyorsda o.. dün duydum ve uzuldum yuh dedım. kızınıda oyule buyurtmus bişey olmuyormus
Hımm bende alayım Meryemcim o dediğin damladan :)
Ebrucum maşallah oğluşuna çok tatlı olmuş yanaklar ısırılmalık kıvama gelmiş ,birazda esmerleşimiş sanki :)
Ben ciğere henüz başlamadım , halamız önermedi içinde parazit falan olabilir güvenilir yerden almak lazım nerden bulacaksın dedi , bende hafta sonu araştırıp bulup yediricem . Bende kıyma ve tavuk verdim ama balık konusunda bnereden bulacağımı bilmiyorum ... Bir de pazra günü çorbasına şehriye ( tel ) koydum yiyemedi öğüre öğüre gittim rondoda çektim , sanırım bizim ki çok pütürlü yiyemiyor daha zorlamanın manası yok .
mutlaka birşey olmuyodur sonuçta bizlerde öyle büyüdük ama yinede benim içime sinmiyo .. doğurmaya üşenmedim de iki dakika çorba yapmaya mı üşenicem..severek yapıyom valla..
ya hanımlar soruyorumda cevap vemıyosunuz hıc balık veren olmadımı.verenler hangı balıgı verdı ufak blık vermeyede korkuyorum kılcıklarından dolyı buyuk blıklarıda denız bulmm lazım ve metal zehırlenmesı olayı var.donmus balık filan veemıyoz dımı
BİŞey olmuyordur olurmu? Dıkkat etmezsek o kadar tuza kucucuk bobrekler nasıl dayanırkı? Cok az tuzla yada tuzsuz yap yedır. Mesela gecen ben corba yaptım corbanın malzemelerı tam olarak bezelye yemegı malzemelerıydı. Ona ozel yapmıstım. Ama pekala kendıme de yaparken yagını yakmadan yaparsam cok az soganla verılebılır
Kızlar emeklilik yaşımı hesapladım 30 yıl 5 ay çıktı puhaaaa koptum o kadar yaşarmıyım onuda bilmiyorum ....
Kızlar emeklilik yaşımı hesapladım 30 yıl 5 ay çıktı puhaaaa koptum o kadar yaşarmıyım onuda bilmiyorum ....
benimd e26 senem var 40 yaşına kadar full çalışırsam primlerim doluyor ama o kadar çalışabilcemi sanmıyom off herhalde dışardan öderim maksimum 6 sene daha çalışabilirim :sm_confused:
tuba norvec somonunu ben kendım yıyorum ama bebek için çok yafglı dedıler. aman her kafadan bır ses cıkıyor:) aslında tuketılebılıyorsa cocuk ıcın en uygun balıklardan bencede. yumusak ve kılçık derdı yok mis gibi