mekik :)
Cekemiyorum ki 2 ceksem 4 bırakıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mekik :)
ya regl işe yaramıyor demeyin ya noluuurrrrrr
tek umudum o
onunla da göbek gitmezse iyi bir liposakşıncı bulmam lazım
insan çabasıyla gitme bu göbek
Demetçim iyi Efe ne yapsın oturup duruyor tek sevdiği pozisyon :) Kıçını kımıldatmayı sevmiyor :) Ayrıca kiloya takılma üstüne düştükçe daha kötü oluyor şekil a ben :))
Ben kendim tv karşısında kırk yılda bir yediriyorum , kayınvalidem de pek yedirmiyor mümkün mertebe tv ile yedirmemeye çalışıyoruz , en çok biz masada yerken yemeyi seviyor :)
Demetçim iyi Efe ne yapsın oturup duruyor tek sevdiği pozisyon :) Kıçını kımıldatmayı sevmiyor :) Ayrıca kiloya takılma üstüne düştükçe daha kötü oluyor şekil a ben :))
Ben kendim tv karşısında kırk yılda bir yediriyorum , kayınvalidem de pek yedirmiyor mümkün mertebe tv ile yedirmemeye çalışıyoruz , en çok biz masada yerken yemeyi seviyor :)
hanımlar ben kemık kaynatmaya gıdıyorum sonra gorusuruz.bunalıma soktunuz benı valla kılo olayından dolayı.valla bıde hamıleysem kac kılo olarak gerı donecek hesaplamakta ıstemıyom.dusunmek te.
biz kesinlikle tv seyrettirmiyoruz
okudugum bircok yerde 2 yasina kadar tv yasak diyordu bunu uygulayabilen arkadaslarim var bizde en azindan deniyoruz kacabildigimiz noktaya kadar dayanicaz
eylulcum bende hamilelikte girtlagima o kdar hakim oldum ki sadece 10kilo aldim ki bu benim icin bir mucize cunku super otesi istahliyim yemek yemeyi zevk olarak gorurum
ama iste nolduysa dogurduktan sonra oldu bana istah patlamasi yasadim
yoksa hamilelikteki gibi beslenmeye devam etseydim su an kesin 60 kiloya inmistim
bu arada hedefim 60 kilo
ilk olarak bi 65 olsam yeter ama uzun vadede 60 olmam lazim
bnde bizim sirkette cok begendigim bir kiz var onu gozumun onune getiriyorum surekli hirs yapayim diye
benim kadar boyu ve incecik her giydigi acayip yakisiyor cok imreniyorum oole olmak istiyorum kismetsePP