2009 Eylül Anneleri

ben aliye hic kulotlu corap giydirmedim
disari cikarkende kot ya da kadife pantalon giydiriyordum ustte penye onun ustune de simdi baharlik mont giydiriyorum mesela
esim biraz onayak oldu nasil alistirirsak oyle gider cok sicaga alistirmayaalim dedi boole yaptik cok sukur hasta olmadi simdiye kadar

gulaycim hosgeldin demek ruzgar dolmai goturdu aferi ona
bizim doktor demisti zaten 7 aylik olunca dolma taze fasulye felan verebilirsiniz diye

of ya cok sıkıldım bugun bitsede gitsem eve
ya ben resmen calismaktan sogumusum kizlar
hic calismak gelmiyor icimden kaytarmak icin bin turlu bahane buluyorum
ama artik toparlanmam lazim napcam yaw

hadi gözünüz aydın gülay. benımkıde elle verınce yıyor ama şu kaşığa olan sorunu ne bunun anlamadım

:))))))))))))

EYMENINIMIN DıŞı PATLAMIŞ:))))
diş cooook mınık gorunuo ama damak yarık yehhuuuuuuuu:)))))9

Gülaycım maşallah rüzgara , ben daha cesaret edemiyorum öyle şeyler vermeye evde yesek belki verirdim.

Ebru ben 3 aydan itibaren hep çorap giydirdim , evimiz iki katlı iki kat arasında sıcaklık farkı çok o yüzden giydirdim :) Bizim kide ufak bir grip ( o da benden bulaştı ) hiç hasta olmadı inşallah hiç birimizin ki hasta olmaz .

oyle mı ebru.ay cok sevınclıyım sankı unv yı kazndı:)
ama aylrdır gozluodum yolunu saolun kızlarzemuszemus

evet dişler gelsin diye dua ediyorum alttakiler kazma gibi oldu , üsttekiler 1 aydır kırmızı , her şeyi azğına sokuyor salyalar desen o biçim ama patlamıyor bir türlü , yani üniversiteyi kazansa aynı tepkiyi verirsin ben ilk çıktıları gün , fotolarını çekip face koymuştum:)

ben eymenı bazen kısa kollu atletıyle bıle ırakıorum evın ıcı cogu zaman 28 derece oluo :S

ama cogu zaman ıncecık bı tsortle duruo.una ragmen haftada 3 kere yıkanıo eymen cok terlıo cunku

Ebru bizimde 2 ay oldu neredeyse çıkalı bekliyorum bakalım , belki bu hafta gelir ... Başı sürekli terliyor , ağzına ne bulursa dişini kaşıyor ilaçda vermiyorum zarar verir diye bazen diyorum keşke ben çıkartsamda versem acı çekmese ah ah ...

Back
X