2009 Eylül Anneleri

ya kızlar ben bu kefır mayasını nerden bulucam?
ebrucum sen nerden aldın kefır mayasını?
ınternette bazı ınsanlar adresler verıp sattıklarını yazmıslar ama pısmıdır temızmıdır guvenemıorum.sen nerden almıstın?mesela ankaradakı sgm gıbı yerlerde bulaılırmıyım?

evet yasemincim çok şükür düğünde bitti telaşlarda bitti herşey bitti çok rahatız artık ohh :))))

elacım ege ünv satıyo anneler alsın sana kargolasın..... biz ordan alıyoruz.....

meryem ılacları bırakalı 3 hafta oldu etkısını yenı mı gosterıor kı o zaman yoktu boyle ısey 1 haftadır var:(((
yasemın hyr canım mesela yuzumu oksamayı ogretıorum ooo dıorum cıcı anne cıcı dıorum oksatıorum yuzumu o hemen damaklarını sıkıp çimdirio.bagırıo sureklı.ınsallah gecıcı ı durumdur yoksa gercekten uzuluorum oyle bı cocuk olacak dıe:((

ya benımkı tepki gösteriyor gamze. sen bılmıyorsun:) kaynana 22 gunlugune bandırmaya gıtmıstı. bu arada annem baktı. anneme gectıgınde duzen bzouldu. ona alıstı kaynana geldı unutmus cıocuk tabı onada tepkı verdı. bunuda bıze yemeyerek ugarstırarak hatta gecen hafta hiç uyumayarak ödetti

gamze saol canım ama annemler manısada sırf onun ıcın egeye gıdın alın dıyeem sımdı.:(neyse saol yıne de du bakalım ankaradakı arkadasa ı sorduyrayım var mı saglık guzellık merkezınde

elacim ziraat fakultelerinde satilyor demisti esim
istanbulda misir carsisinda da var
bize ise annemin bir arkadasi verdi cogalmis bakterileri bir kismini bize verdi oyle basladik :)))

sen mustamiydin ela, kargoyla oraya kdar sag ssalim gidermi acaba? bi esime sorayim bakayim

ela bahsettiğin şiddet olayını ben biliyorum
eda da aylardır yapıyor bunu
mesela babasınınkucağındayken bana gelmek istediğinde ve babası vermeyince kendini sıkıp kollarını gövdesine vurup ııııııııı diye kasılıyor
yüzü kızarıyor o derece yani
ve bazen bu ııııı ları o kadar abartıyor ki boğazı tahriş oluyor öksürmeye başlıyor
biz şöyle halletmeye çalıştık
o sinirlendiğinde hemen başka şeylerle oyalayıp dikkatini dağıtıyoruz
yoksa biz tepki verdikçe daha çok yapıyor
neden olduğunu biz de anlamadık biz ona bağırmıyoruz tabiki
annem de sinirli değildir böyle tepkileri nerden öğreniyor bilmiyorum

kızlar size doyum olmuyo ama sitede oturan yakın bir arkadaşım eşiyle tartışmış acil müdahaleye gidiyorum evdede 1 yaşında bebeği var kız kriz gçirmiş resmen....
erkekler çok anlayışsız olabiliyolar ya adam eşim gibi aşırı işkolik sorunda burdan çıkmış...... allah gerçekten insanın karşısına anlıcak sevecek dilincen anlıcak olanı çıkarsın........ moralim bozuldu sabah sabah..... ben kaçtım öptüm hepinizi....

selam güzel hatunlar...alişe tekrar çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatır kuzucuk..
ela geçen hafta bade de çok sinirli huysuzdu aynı eymen gibi herşeye kızıyodu üç dört gündür eski halinde .. vardır bir sıkıntıları ya biz anlayamıyoz işte..
bu kefirin mayası yokmudur başka yerde ki..

günaydın kızlar.. uzun zamandır giremedim umarım herşey yolundadır..

Elacım çok geçmiş olsun Eymen'e rabbim tekrarlarından ve beterlerinden korusun inşallah..canım ben bugün mısır çarşısına gidicem kefirde alıcam orda sorarım kargoyla gönderebilirmiyim diye..tamam derse bana adresini verirsin gönderirim canım..

evet eylul senın bahsettıgın gıbı ıste neyse ı de o sekılde oyalamayı ve unuttrmayı deneyeyım akalım yoksa moralım bozuluo kavgacı bı cocuk olucak dıe:(
dıdem ve ebru saolun.ya kımseye zahmet vermek ıstemem ama gercekten urda ıcbırsey bulamamak cok sınır bozucu.gonrerılmese ıle dusunmemnız yeter cok saolun

günaydın kızlar.. uzun zamandır giremedim umarım herşey yolundadır..

Elacım çok geçmiş olsun Eymen'e rabbim tekrarlarından ve beterlerinden korusun inşallah..canım ben bugün mısır çarşısına gidicem kefirde alıcam orda sorarım kargoyla gönderebilirmiyim diye..tamam derse bana adresini verirsin gönderirim canım..

naber cnım bir evde durmuyorsun dün de aradım ulaşamadım nasılsın

hoş geldin saniyecim..görüşemedik uzun zamandır..

Ebrucum Aliş hastaymış çok geçmiş olsun..inşallah önemli birşey yoktur..

bende evde hapis kaldım şu kül bulutları yüzünden..

bır de esım hındıstan cevızı almıs gelmıs unu eymene yedırelım dıe.gecen sene de bana alıp gtrmıstı hamıleyken yıyememıstım kendın tum suyunu ıcmıstı.ama verebılırmıyım kı eymene?

ela canım genelde erkek çocuklarında bu aylarda oluyormuş kreşte erkek anneleri söylüyordu dün

naber cnım bir evde durmuyorsun dün de aradım ulaşamadım nasılsın

canım dün üst komşuma çıkmıştım bir ara belki o zaman aradın..yoksa şaka gibi ama 3 gündür evdeyiz..

Elacım olurmu hiç öyle şey yeterki olsun hemen gönderirim..:enbuyukkk:

Back
X