2009 Eylül Anneleri

kızlar sıze bı tarıf verıcem ben dun kendımıze yaptım karnıbaharlı ama eymene de verdım artık buyudu dıe:))karnıbaharları haslayıp fırın tepsısıne ufaltarak dosedım.uzerıne haslanmıs tavuk etlerını dıdıkleyıp dosedım.uzerıne de besamel sos dokup fırınladım.eymen de bayıldı tavsıye derım hem de cok saglıklı

elacim ne zahmeti insallah gonderilebilir :)
hindistan cevizi biz verdik aliye onu kirip kabugunu cikartip meyvesinin icine rendelemistik ayrica sert bisey oldugu icin kemirsin diye eline de bi parca verebilirsin
ayrica biz aliye hindistan cevizi yagi veriyoruz cok faydali diye okuduk

didemcim kul bulutlarinin istanbula bir etkisi olmayacakmis eve kapali kalma :)

hazıran gelıo umarım kurtuluruz bu salak memleketten.ınanın eymenın ıctıgı erıklı suyu bıle van dan getrtıyoruz burda yokkafamçokkarıştı
ben ıseyı farkettım ı de benım u sıpam hff kavruk seylerı daha ck sevıo mesela gecende onun sebzelerını z yagında haff cevırıp sonra suyunu ekleyıp pısırdım daha sevdı.damak zevkıne uymuomus dıger turlu:))

hindistan cevizi biz verdik aliye onu kirip kabugunu cikartip meyvesinin icine rendelemistik ayrica sert bisey oldugu icin kemirsin diye eline de bi parca verebilirsin

sağol Ebrucum bugün kocamı ikna edebildim..eminönüne gidicem kızı babannesine bırakıcam..düşün yani karşı bina ona bile kıllık çıkardı..ama yok bugün ipimi koparıcam kısmetse..baharatlarım falan bitmişti o bahaneyle iyi oldu..

ela bende verıyorum hındıstan cevizi.
pekı nasıl verıosunuz cok sert ya ondan.ı de ne kadr verıosun

ebrucum pekı ındıstan cevızını bu sefer verdım dıelım ama yagını versem organık olanını mı ulayım netten acaba yoksa aktarlarda sısede satılanlar olur mu?ve ne kadar verılmelı.gunde ve haftada.?

saniye ve digdem anneme geldigim bi gun bulusalim mi
hatirlarsiniz belki annemler maresal fevzi cakmak ilkogretim oklu var biliyorsunuzdur belki ona cok yakin oturuyorlar

şimdi saniyeyle tel.de konuşuyorduk görüşelim diye..Ebrucum çok iyi olur çok sevinirim..

elacim bizimki organik degil bildigim kadariyla marketten aldik haftada 2-3 kez bir cay kasigi veriyoruz biz aliye haftada 2-3 kez de balikyagi veriyoruz.

valla bende cok sevinirim kizlar
mesela bu hafta sonu kesin gelcektim sefakoye ama alis hasta gelebilr miyim bilmiyorum
onceden ben size haber veririm bulusuruz armoni parka felan gideriz yakin diye ya da baska bir yerlerde olabilir :)
ozelden telimi atiyorum simdi size

elacim bizimki organik degil bildigim kadariyla marketten aldik haftada 2-3 kez bir cay kasigi veriyoruz biz aliye haftada 2-3 kez de balikyagi veriyoruz.

valla bende cok sevinirim kizlar
mesela bu hafta sonu kesin gelcektim sefakoye ama alis hasta gelebilr miyim bilmiyorum
onceden ben size haber veririm bulusuruz armoni parka felan gideriz yakin diye ya da baska bir yerlerde olabilir :)
ozelden telimi atiyorum simdi size

Ebrucum dediğim gibi bana uyar canım yeterki Aliş iyi olsun..:emir_bebek:

balık yağı için erken değilmi kızlar bende vermek istiyom ama yalşını beklicem sanırım ama hindistan cevizini duymamıştım bende vereyim küçüğüme..

kızlar bebeğimin ateşi var ishal çok kötüyümm yaa dr aradım açmadı bidaha arıycam...acaba dişmiki..

balık yagı veren arkıdısler bu bebelr sut ıcıo ya onu ne ara verıosunuz pekı?ne ara verılmelı?ır de ınternette alıkta cok fazla cok fazla d vıt oldugu yazıo bu beeler zaten d vıt alıolar ya fazla d vıtın kalsıyum bırıkmesıne yokl actıgı ve unun da ılerı yaslarla oy uzamasının durmasına neden oldugu ayrıca bobrek yetmezxlıgı ve santral sınır sıstemınde ozukluklara neden oldugu yazıo.bazıı sıtelerde de acayıp ovmus balık yagını:Sdr lara sorsak kımıver der kımı verme der ır agız olamadı su dr lar hıcır zaman.ne yapsam ılemedım burda er zaman taze alık bulmam ımkansız vandan gtrtıcektım alıgı haftada bır.ama haftada bır ıkı verılen alık yagının da zararı olur mu bılemedım.napmalı sızce bı akıl verın su fakıre:)

kızlar bebeğimin ateşi var ishal çok kötüyümm yaa dr aradım açmadı bidaha arıycam...acaba dişmiki..

geçmiş olsun canım..inşallah dediğin gibi diştir..benim kızımda diş çıkardığı zaman beline kadar ishaldi genelde diş ishal yapar demişti annem ama tabi ihmal etme götür bence doktoruna..

aysem gecmıs olsun belkı dıstendır kuzum ama ıshal ıhmale gelmıo sen bı daha ulasmayı dene dr a.yarına falan gecmezse gaıta testı yaptr mutlaka ve ozellıkle su salgın olan rotavırusu aratın gaıtada.telaslandırmak ıstemedım yanlıs anlama erken tanı her zaman daha kolay sıyırmaya yarıyo.enım oglum rota oldugunda gaıtaya baktılar faka ozellıkle rota aramadıkları ıcın 3 gun kayıp oglumu ıyıce gucsuz ırakmıstı.ınsallah hemencecık duzelır akıf eymencik.gelmıs gecmıs olsun canım sen bol su ver dr a ulasıncaya kadar yıne

aysecim diş olabılır. atesı kaç? diş atesı çok fazla yukselmıyormus bende alıtuna ateslendıgınde çok arastırmıstım

allahım yaz geldı hala hava cok kapalı ıcım karardı bu sene evde kapğalı ava gormekten :(allahım yaz gelse de saglıkla huzurla ınsallah..

Back
X