2009 Eylül Anneleri

biz sabah kahvaltısı, meyve, öğle yemeği (sebze püresi-kıymalı), yoğurt, akşam yemeği (sebze püresi-kıymalı) veriyoruz..gece de anne sütü

reyahancım biz rota aşısını vurulduk 3 doz hemde ama geçmiş sayfalarda belki okumamıssındır arkadaşımız rota aşısında domuz dna sının bulunduğu ile ilgili bi açıklama yapmıstı ondan dolayı işin aslını druma sorucam canım :)

bizim 2 dişimiz çıktı şimdi azı dişi çıkıyo ondna çok zorlanıyo gökşen :( sende merak etme diş genelde genetik annene sor bakalım sen ne zaman çıkarmıssın ? ona göre yulada o zaman çıkarıır

ya ne domuz dna'sı yaaaaaaa...
ben ilaç şirketinde çalışıyorum..öyle birşey yok..merak etmeyin arkadaşlar..

aralarda anne sütüne ne zaman veriyosunuz ?

bide gökşenin başından beri alışkanlığ var yatmadan evvel güzelce emer uyanınca yeniden emer bazen uyandığında ben dışarda olayım tabiri caizse bağımlı gibi beni arıyo emmek için :)

salihas arkadaşımız paylaşmıştı bi bak geçmişe istersen detaylı bi yazı var zaten dr larda pek önemli değil diyo ama yineden insanın içine bi kurt düşüyo druma sormakta bi fayda var bence

anladım cnm yani alışılmışlıklar var ben böyle alıştırdım sanırım . gün içinde mamasız belki yaparım ama gece emzirdiğim halde neden ağlıyor ve mama verdiğim an susuyor herhalde acıkıyor diyorum .. birde süt veremediğimiz için kalsiyum yeteri kadar alamıyor bu yüzden mama verin diyorlar ondan sanırım mamaya yöneldim bu kadar. ..

ek vitamin derke ilaç mı ?

pötibör :)) doğru valla

ama yaa valla kafam karıştı bu kadar mama veriyorum mama elim ayağım gibi süt yerine kullanıyorum eşime diyorum hatda o olmazsa olmaz...

ama bakıyorum hiç mama kullanmayan var ee nsl oluyor bu iş diyorum

elacım doğru söylüyosun ama zannedersem bu ömür boyu sürecek bişi :))

eminecim vitamin d vitamini demir ilacı mesela bide biz ek olarka multi tabs kullanıyoruz içinde bir sürü vitamin var ben şu an vermiyorum ama balık yağı veren arkadaşlarımızda var

ben iyiyim canım fıstıkta uyuyo şu an dişi yüzünden huzursuz malesef :(
sen nasılsın erdenay nasıl yeni dişiniz varmı en son 8 di :)

dvıt verıoken multıtabs verme sakın zeynepcım.o da aynı mıktarda d vıtamını ıcerıo bırınden ırı kullanılmalı ıkısı bır arada kullanılmaz.aklında olsun.

aralarda anne sütüne ne zaman veriyosunuz ?

bide gökşenin başından beri alışkanlığ var yatmadan evvel güzelce emer uyanınca yeniden emer bazen uyandığında ben dışarda olayım tabiri caizse bağımlı gibi beni arıyo emmek için :)

sabahleyin kalktığında 1 kere biberondan alıyor sütü, bir de akşamüstü..

sudeyonca asdın neydı kuzum ya akıl ırkmadı bu ccklr
sen mama verıosun ya raht ol cnm.verdıgın cok del.poyrazın aglaması da sutunun ytmöedıgınden bnce.ver ıcsın kuzun

Back
X