2009 Eylül Anneleri

demt hg cınım.npsın klvyenın gerı kln tuslarını kooprmaya caalıyo.ay bu cckla ısım ıs ya.allh omur versın cook yatamazzzzzsenınkınden nbbr.dstu mu atesı

ek vitamin derke ilaç mı ?

pötibör :)) doğru valla

ama yaa valla kafam karıştı bu kadar mama veriyorum mama elim ayağım gibi süt yerine kullanıyorum eşime diyorum hatda o olmazsa olmaz...

ama bakıyorum hiç mama kullanmayan var ee nsl oluyor bu iş diyorum

bende mama verıyorum.hıpp ın mmasını verıyorum anne sutude alıyor.ama genellıkle gecelerı anne sutu verıyorum gunduzlerıde alıyor ama gece kadar degıl.

reyhan ela güle güle kızlar :)

elacım ikisini bir arada verilmiceğini bilmiyodum sağol canım sölediğin için daha neler öğrenicez bakalım:)

sdaol canım hoşbulduk geçmişe bakınıyodum ama eylül çok mız mız 5de uyuması geren kız mız mız yatakda dönüyo mıhlayıp duruyo ama gözündende uyku akıyo calpol verdim ama hala tık yok ana bakıp geliyom bi yandan geçmişe bakim derken slm veremedim:)))

slm kızlar bugün hava kapalı diye dra gitmiycektik ama eşim randevu almış gittik dra.tabi dra rotarixi sordum .aşının güvenilir olduğunu sadece firmalar arası rekabetten böyle söylettilerin cıktığını söyledi.

bu arada eylül 350 gr almış.kilo alımı az ama sorun değil dedi.boğazında hafif kızarıklık varmış.enfeksiyon dedi.ama şimdilik hiç bir belirtisi yok.aferin verdi..ateş falan cıkarsa basla kullanmaya dedi.umarım ateşsiz atlatırız.

geçmiş olsun canım inşallh hemencecik atlatır ortalıkta salgınmı var acaba anlamdımki ?

galiba canım salgın var herhalde.şu kışı hastalanmadan atlattık çok şükür de ama baharda daha çok dikkat etmek gerekiyor sanırım.havalarda bir gün iyi bir gün kötü.

hoşgeldin mehtap biz iyiyiz canım sen nasılsın eylül nasıl?

bizde kışın hastalanmadık çok şükür baharda geçip yaz gelseydi

Günaydın
Dilekcim burdamısın? Defne nasıl? Ek gıdalar nasıl gidiyor? Valla ben iki gündür kafayı yiyeceğim. Doruk hiç durmuyor. 5 dakka duruyorsa 10 dakka ağlıyor.Dün calpol verdim artık ondan sonra rahatladı biraz. Bugun nasıl gececek bakalım....

Back
X