gizem en son seni okudum diye ilk sana yazayim reklam seyrettirme sakin
tv zaten zararli ama reklamlar en zararli diye biliyorum cunku cok fazla uyaran hizli hizli ekran gecisleri var
meryem ali tuna hala kasikla yemeyi redmi ediyor
( kiyamam kuzuya yaaa
bizimki de emmiyordu ya bi ara
simdi 2-3 gundur memeye dustu alttan diger disler geliyor cani aciyor yemek istemiyor sanirim
e acikinca da sut icmek istiyor
sipa diyorum emmedin emmedin seni emzircem diye kucagimda senle dolastim bel fitigi oldum sut azaldi
simdi kiymete mi bindi
PP
feslegen arkadasim
anne sutu bitmisse devam sutu vermek zorunda deilsin tuba arkadasimizin doktoru demis gunde 500 cc anne sutu ya da devam sutu almali olayi mama firmalarinin dayatmasiymis zaten cogu seyi artik yedikleri ek gidadan alabilyorlar anne sutu bagisiklik icin faydali ama yoksa da yapcak bisey yok bosuna devam sutu verme demis gece uyanirsa su icir demis
bunu duyduktan sonra bende gunde 500 cc olayina kafayi takmiyorum
kendi adima eger sutum tamamen biterse devam sutu de vermicem
tv zaten zararli ama reklamlar en zararli diye biliyorum cunku cok fazla uyaran hizli hizli ekran gecisleri var
meryem ali tuna hala kasikla yemeyi redmi ediyor

bizimki de emmiyordu ya bi ara
simdi 2-3 gundur memeye dustu alttan diger disler geliyor cani aciyor yemek istemiyor sanirim
e acikinca da sut icmek istiyor
sipa diyorum emmedin emmedin seni emzircem diye kucagimda senle dolastim bel fitigi oldum sut azaldi
simdi kiymete mi bindi

feslegen arkadasim
anne sutu bitmisse devam sutu vermek zorunda deilsin tuba arkadasimizin doktoru demis gunde 500 cc anne sutu ya da devam sutu almali olayi mama firmalarinin dayatmasiymis zaten cogu seyi artik yedikleri ek gidadan alabilyorlar anne sutu bagisiklik icin faydali ama yoksa da yapcak bisey yok bosuna devam sutu verme demis gece uyanirsa su icir demis
bunu duyduktan sonra bende gunde 500 cc olayina kafayi takmiyorum
kendi adima eger sutum tamamen biterse devam sutu de vermicem