Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esincim hava değişiminden de akabilir
hemen panik yapmaaaaa
eylulcum tebrıkler tıckwer yapmısssın.3 kılo vermıssın bravo
Merhaba kızlar. Doruk bu diş olayını çok ağır atlatıyor ya inanın yarım saatte bir ağlıyor.Alt iki dişimiz var. üstteki dişlerde 4 ü birden çıkıyormuş bizim. Kaç haftadır böyleyiz. Doktor paranox fitil ver dedi. DÜn verdim.gece 3 4 e kadar uyudu sonra gene aynı.Bugün baktım üst dişlerden biri patlamış.İnşallah düzelir.
kKızlar bizimki de emekliyor ve aynı zamanda da tutunarak kalkmaya başladı. Sürekli, ayağa kalkmak istiyor. Zaten cok hareketliydi valla şimdi nasıl zaptedeceğim bilemiyorum.Duphalac şurup kullanan varsa günde ne kadar veriyorsunuz. Doktorun söylediği fazla geldi de ondan soruyorum.
Meryemcim öyle gercekten . Normalde ikisi önce ikisi sonra çıkıyor ama bizimkinin böyleymiş. Birde sen duphalac kullanıyordun öyle hatırlıyorum. Ne kadar veriliyor canım. İçinde 5 ml diyor ama bir günde mi o kadar verilecek.hadi hayrlı olsun yeni dişniz.. ama gercekten dorukun işi çok zor 4 diş birden yazık..
Öyle valla canım. 5 dakak durmuyor. Kocam iş gezisinde. Annem geldi memleketten yardıma. Yoksa işim çok zor hem uykusuzluk hem bebek.doruğa maşallah özlemcim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum hareketli de bende var bi tane dün de biz çok uğraştık şu dişler bi çıksaydı![]()
kızlar yeşil çay içiyordum da burda bir arkadaş funda yaprağı getirmiş onu içiyorum şimdi
tabi ki zayıflatıcı olduğu için içiyorum
tadı da çok güzel
netten araştırıyordum da aynı zamanda anne sütünü arttırıcı etkisi de varmış
sizinle de paylaşayım dedim
Funda yaprağı iyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar söktürücüdür. Piyasada bulunan birçok zayıflama çayının içerisinde bulunur. Yemeklerden sonra 1 su bardağı kadar içilirse yağların eritilmesinde yardımcı olur. İdrar yolları enfeksiyonlarında etkilidir
YARARLARI
İshali keser, idrar söktürür.
Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Nikriste de faydalıdır.
Anne sütünü artırır.
Lapası, ağrıları keser.
Zeytinyağı ile hazırlanan merhemi, çıban ve egzamada faydalıdır.