2009 Eylül Anneleri

ama ya delirmemek elde değil resmen, nasıl dayanıyor enerjisi de gitmiyor, bir de yürürken kucğımızda başkalarının kucağına gitmek istiyor, herkese gülüyor beni alsın diye kollarını açıp onlara yöneliyor, bu bile sinirimi bozuyor....

ama ya delirmemek elde değil resmen, nasıl dayanıyor enerjisi de gitmiyor, bir de yürürken kucğımızda başkalarının kucağına gitmek istiyor, herkese gülüyor beni alsın diye kollarını açıp onlara yöneliyor, bu bile sinirimi bozuyor....

Canım benim kuzumda aynı ...yerinde Maşallah bir saniye durmuyor başkalarına gülümsüyor kucak açıyor ve aynı duyguları yaşıyoruz bu durum sinir ediyor beni:(((çok mu kıskancım ne:1ninca:sanırım aylık gelişimleri ile ilgili inan biri elini dokundurduğunda kızıyorum ama artık tavır koydum erkekleri hiç dokundurtmuyorum ailesi yakın akraba dısında... kadınlarda ise elleri temizse yoksa alerjisi var diyorum hos aldırmıyor bazıları direk alıyorlar elimden cevap veremiyorum bile:(((

reyhancım inşallah güzel keryifli bi tatil olur bizim yerimizede anne kız gezin olurmu :)

esincim gökşeninde sırtı hep isilik oldu çünkü çoook terliyo dr sorucam :(

özlemcim o hemşireye allah akıl versin dikkatsizmş epey :) ee kuzun gelişimi nasılmış bu arada ben allah izin veririse iki yaşına kadar emziricem elki yaşını geçtikten sonra geceleri sadece emzirebilirim eğer iştah problemimiz olursa olmazsa gündüz de devam ederim çünkü etraftan çok duydum yaşındna sonra sadece emmeye düşüp yemek yemeyen o zaman gelişimide geri olur diye düşünüyorum tabi yinede dr sorucm

gülaycım o atom karınca bende de var hatun 5 dk yerinde oturmuyo inan görsen şok olursun eşimle şaşırıyoruz bu kadar enerji nerden geliyo diye :)

reyhancım inşallah güzel keryifli bi tatil olur bizim yerimizede anne kız gezin olurmu :)

esincim gökşeninde sırtı hep isilik oldu çünkü çoook terliyo dr sorucam :(

özlemcim o hemşireye allah akıl versin dikkatsizmş epey :) ee kuzun gelişimi nasılmış bu arada ben allah izin veririse iki yaşına kadar emziricem elki yaşını geçtikten sonra geceleri sadece emzirebilirim eğer iştah problemimiz olursa olmazsa gündüz de devam ederim çünkü etraftan çok duydum yaşındna sonra sadece emmeye düşüp yemek yemeyen o zaman gelişimide geri olur diye düşünüyorum tabi yinede dr sorucm

gülaycım o atom karınca bende de var hatun 5 dk yerinde oturmuyo inan görsen şok olursun eşimle şaşırıyoruz bu kadar enerji nerden geliyo diye :)

Aminnn canım Allah tan eşinin tayin işi çıktı gidicekler bakalım yerine kim gelicek:Dbende emzirebildiğim kadar emziricem Allah benim bebeğimede tüm bebeklerede hayırlı uzun sağlık dolu ömür versin İnşallah...kilosu 8400 ,boy 68cm:D bidiş kızım...her ay 2 cm uzuyoruz:Dçok şükür:nazar: Maşallah...yavaş ama emin adımlarlan gidiyoruz hehehe

selam kızlar ben geldim.. badenin de buynunda falan isilik olmuş hep sıcakta onlar bizden daha perişan oluyo.. artık bol bol banyo vakitleri geldi..bizimk,i dün banyodan çıkardım diye yırttı kendini..
ayy herşeye ağlar oldu sıpa..
benim kızda çok seviyo başkalarının dikkatini çekmeyi.. hatta karşısındaki ona bakmıyosa ses çıkarıyo gülüyo illa baktırıyo kendine.. ve özellikle erkeklerin dikkatini çekmeyi seviyo.. bnirde ilginçtir uğur dündar hayranı bizim kız ne zaman görse tv de hemen gülüyo alkış yapıyo dikkat kesiliyo.. birgün videosunu çekip yollayacam uğur dündara

ayy gerçketen hemşirede saçmalamış.. illa kendi doğrularını olması gerekenmiş gibi aapte etmeye çalışmıyolar mı..

hüsniye hg :)
bizimde sırtımız ve koltuk altımız isilik olmuş :(

özlemcim kuzuna maşallah duanada amin canım :)) yerine iyi bi hemşire gelir inşallah :)

manyakmı o hemsire hangı akla hızmet oyle derki. dunya saglık örgütü 3 yasa kadar bile emzirin diyor. tabi abartı bana gore ama 2 yasa kadar sütüm olursa ben emzırıcem ınsallah..

filizcim öncesinde ates vs olmadıyda o döküntülerin sıkıntı olacagını sanmıyorum.

gülay benimki sokakta herkese mavi boncuk dagıtır ama kımsenın kucagına gitmiyor. ben yanındayken mumkunse bana yapışık.. buda beni çok yoruyor.böylesi daha fena

ayy gerçketen hemşirede saçmalamış.. illa kendi doğrularını olması gerekenmiş gibi aapte etmeye çalışmıyolar mı..

canım sorma kendi bildikleri doğru ya (güyaaaa)Allah tan gidiyor...
o deilde dr larımızda iyi değil...
bu arada resim ekliyim ama kopyalamayın silicm hemen:DDD

Son düzenleme:
slm kızlar gece uyanmıştım bi ara nasıl fırtına kopuyordu yaa inanılmazdı... çok korktumm..
bu sabah oğlum biraz limoni uyandı soğuk ter döktü sanırım üşüttük çocuğu kahvaltıdan sonra ıhlamur içirdim şimdi daha iyi sükür..
sizler nasılsınız...

hg ayşecim kuzuya geçmiş olsun canım bu havaalr tam üşütme havası bi sıcak bi soğuk :(

biz iyiyiz canım gökşen uyudu şimdi benimde bir sürü işim var ama burda takılıp kaldım :)

merhaba dolven klamoks verdi doktor birde paranoks fitil hala iyi değil ateşi azaldı ama halsiz yemek istemiyo yapmam gereken bişey var mı?kan tahlilinde çok bişey yok dedi üşütmüş ama anlamadım 2 gün oldu halsiz hala

nazan canım gayet normal bu ara havalar sıcak halsizliği birazcık ondan da olabilri sen ilaçlarını ver bol uyusun dinlenin geçer inşallah

merhaba güzel annişler,
ben daha öneleri ara sıra yazardım işe başladım artık daha çok yazacağım inşallah. kendimi hatırlatayım adım yasemin. oğluşlarım rüzgar 6 yaşında kerem 9 aylık :) sevgiler

Back
X