Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ya delirmemek elde değil resmen, nasıl dayanıyor enerjisi de gitmiyor, bir de yürürken kucğımızda başkalarının kucağına gitmek istiyor, herkese gülüyor beni alsın diye kollarını açıp onlara yöneliyor, bu bile sinirimi bozuyor....
reyhancım inşallah güzel keryifli bi tatil olur bizim yerimizede anne kız gezin olurmu :)
esincim gökşeninde sırtı hep isilik oldu çünkü çoook terliyo dr sorucam
özlemcim o hemşireye allah akıl versin dikkatsizmş epey :) ee kuzun gelişimi nasılmış bu arada ben allah izin veririse iki yaşına kadar emziricem elki yaşını geçtikten sonra geceleri sadece emzirebilirim eğer iştah problemimiz olursa olmazsa gündüz de devam ederim çünkü etraftan çok duydum yaşındna sonra sadece emmeye düşüp yemek yemeyen o zaman gelişimide geri olur diye düşünüyorum tabi yinede dr sorucm
gülaycım o atom karınca bende de var hatun 5 dk yerinde oturmuyo inan görsen şok olursun eşimle şaşırıyoruz bu kadar enerji nerden geliyo diye :)
ayy gerçketen hemşirede saçmalamış.. illa kendi doğrularını olması gerekenmiş gibi aapte etmeye çalışmıyolar mı..
fitil için 4 yazmış ben sadece 1 tane sabah atıyorum yanlışlık oldu diye düşündüm şurup içinde sabah akşam veriyorum ne dersiniz