2009 Eylül Anneleri

günaydın en güzel anneler...
bizdede yaşanıyor yapışmalar veee eşim bana sarılıyo nasıl gözlerini açıp bakıyo ve çığlık atıyo varya inanılmaz bişey bu yaa..

Burada sıcaklar başladı, geçen sene ki günlerim aklıma geldi işe resmen askılı elbislerle geliyordum sıcaktan hiç pantolon giymemiştim şimdi daral geliyor ama o cesaret yok :))) Bir de gördüğüm hamilelere dua ediyorum , bu sıcaklarda hamilelik zor gerçekten ....

hayırlısı ınsallah yasemincim.
yaa ben gecen sene bu zaman tatildeydim:) ama hazıran ayı boyunca hoppp kızım manyakmısın ne sıcagı daha önünde temmuz agustos var dıyordum:)

hakikaten benim için en zoru ağustostu kendimi taşıyamıyordum ... Allah yardım ediyor neticede , eğer 2. bir hamileliğim olursa kışın olmasını isterim ama şans belli olmaz ...

yasemin bende baharda olsun isterim 2. sı onümüz yaz olsun 40 ı cıkınca gezdırıyım cocugumu sokaklarda. sanki bu sokjak cocugu olmamıs gibi onuda sokak cocugu yapayım:)

selam kızlaaarr özledik sizi...
arkadaşımızın tebarekeleri falan derken yine koptum sizden..

kızlar yürümeye başlayan bebişimiz var mı geçmişi okurken geleceği kaçırıyorum da hiç bakmadı bu kez :)
Reyyan artık birkaç adım atıyor ve aynı zamanda emeklemeye de başladı, çok geç kaldı artık ama :roflol: :roflol:
tutuyoruz 4-5 adım atıyor artı kalkmayı da öğreniyor artık hatta 2 gün önce sandalyeyi devirdi üzerine :roflol: Allahtan babannesi tuttu çok şükür ki :)))
ay çok kuduruk bu kız, ayaklarını kaldırıp yürüteçten sarkıyor yerden oyuncak alıp tekrar içine giriyor :roflol:
işte buyrun o halleri:

Eklentiler

• $reyyan.webp
    $reyyan.webp
    6 KB · Görüntüleme: 38
  • $reyyan2.webp
    $reyyan2.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
Sakura canım Maşallah kuzuna çok tatlı ya:DDDyerim ben onu...dikkat et düşmesin fotoya bakarken bile içim gitti...benim kız daha popişini kaldırıp emeklemiyor direk yuvarlana yuvarlana gidiyor nereye isterse göbeğinin üstünde yörüngesini belirliyor o tarafa döne döne gidip alıyorkaydirigubbakcemile3bide çekmeceleri aıyor dolap kapaklarıda dahil:nazar:Maşallah çok zeki tv sehbasını mekan eylemişti bant yapıştırdım açmaın diye:D

bu arada benim kızımda babaya gidince bana bakıp nasıl içli içli ağlıyor ama haklı:Dbabası direk askeri eğitim veriyor sanki:DDDsakal batırıyor sıkıor mıncıklıyıp öpüyor kollarını ısırıyor zıplatıyor ne kadar kızsamda :oklava:dayanamıyorum diyor haliyle bizim kuzuda ona gitmek istemiyor...

slm kızlar eymen geri geri emekliyor ön vites çalışmıyor malesef. yaz geldi iyice şort giyiniyor emeklerken dizleri kızarıyor bugün emekleme dizliği alacam inşllh burada bulurum .sizler aldınızmı.memnunmusunuz.birde sünnet ettirecez ama 9 aylık için sünnet kıyafet burada bulamadım. herşey tam olsun istiyorum .herkes büyüyünce sünnet kıyafeti kiralar resim çektirirsin diyor ama içime sinmedi öylede.. bilmiyorum işte...tüm bebekleri öptüm

selam kızlaaarr özledik sizi...
arkadaşımızın tebarekeleri falan derken yine koptum sizden..

kızlar yürümeye başlayan bebişimiz var mı geçmişi okurken geleceği kaçırıyorum da hiç bakmadı bu kez :)
Reyyan artık birkaç adım atıyor ve aynı zamanda emeklemeye de başladı, çok geç kaldı artık ama :roflol: :roflol:
tutuyoruz 4-5 adım atıyor artı kalkmayı da öğreniyor artık hatta 2 gün önce sandalyeyi devirdi üzerine :roflol: Allahtan babannesi tuttu çok şükür ki :)))
ay çok kuduruk bu kız, ayaklarını kaldırıp yürüteçten sarkıyor yerden oyuncak alıp tekrar içine giriyor :roflol:
işte buyrun o halleri:
kiz masallah barekallah akilli bidiga bak seeen.ama dikkat et kiz dusmesiin.yurume degilde tutunup kalkma ve one emekleme var bizde henuz.
bu arada benim kızımda babaya gidince bana bakıp nasıl içli içli ağlıyor ama haklı:Dbabası direk askeri eğitim veriyor sanki:DDDsakal batırıyor sıkıor mıncıklıyıp öpüyor kollarını ısırıyor zıplatıyor ne kadar kızsamda :oklava:dayanamıyorum diyor haliyle bizim kuzuda ona gitmek istemiyor...
ayynen canim spartali mi yetistiricen diyorum sakal sikistirma falan derken bizimkide istemiyor:)ama kizlara hanimlara hasta hemen guluyor duruyor.
slm kızlar eymen geri geri emekliyor ön vites çalışmıyor malesef. yaz geldi iyice şort giyiniyor emeklerken dizleri kızarıyor bugün emekleme dizliği alacam inşllh burada bulurum .sizler aldınızmı.memnunmusunuz.birde sünnet ettirecez ama 9 aylık için sünnet kıyafet burada bulamadım. herşey tam olsun istiyorum .herkes büyüyünce sünnet kıyafeti kiralar resim çektirirsin diyor ama içime sinmedi öylede.. bilmiyorum işte...tüm bebekleri öptüm

masallah ne guzel sunnet falan hayirli olsun ama diktir bulamazsan olmaz oyle sonradan giysi yaa.dizlik aldim ama ben yere koymadigim icin yani cekyatta ve yatakta emekledigi icin paketini bile acmadim zaten sort giydirmedim hic daha.

dr dan geldık.

oncekı aksam 4.5tan sonra, dun aksam ıse 2.10 dan sonra uyumayan oglmun rahatsızlıgının dısten olmadıgını dusunup dr a gtrdduk.bogaz enfeksıyonu olmus.hay allahım sakındıkca nerden buluyor bu cocuk bu hastalıkları anlamıyorum.cok sukur yıne de.ılac yazdı bı tane.onu ıcıcek.umarım allah rastgetırır.cok uykusuuzummm..

maşallah merve kızına.. iyice cadı oldu bunlar tutana aşkolsun..
,ayfer benim kızda iyice bana yapıştı.. sürekli kucağımda kimseye gitmek istemiyo.. evden çıkarken ilk defa çok zorlandım bugün.. yapıştı yakama

Back
X