Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun kızlar
gercekten ısler gıtgıde daha zor bı hal alıyo bu yavrucaklar buyudukce
selam kızlaaarr özledik sizi...
Arkadaşımızın tebarekeleri falan derken yine koptum sizden..
Kızlar yürümeye başlayan bebişimiz var mı geçmişi okurken geleceği kaçırıyorum da hiç bakmadı bu kez :)
reyyan artık birkaç adım atıyor ve aynı zamanda emeklemeye de başladı, çok geç kaldı artık ama :roflol: :roflol:
Tutuyoruz 4-5 adım atıyor artı kalkmayı da öğreniyor artık hatta 2 gün önce sandalyeyi devirdi üzerine :roflol: Allahtan babannesi tuttu çok şükür ki :)))
ay çok kuduruk bu kız, ayaklarını kaldırıp yürüteçten sarkıyor yerden oyuncak alıp tekrar içine giriyor :roflol:
Işte buyrun o halleri:
dr dan geldık.
Oncekı aksam 4.5tan sonra, dun aksam ıse 2.10 dan sonra uyumayan oglmun rahatsızlıgının dısten olmadıgını dusunup dr a gtrdduk.bogaz enfeksıyonu olmus.hay allahım sakındıkca nerden buluyor bu cocuk bu hastalıkları anlamıyorum.cok sukur yıne de.ılac yazdı bı tane.onu ıcıcek.umarım allah rastgetırır.cok uykusuuzummm..
dr dan geldık.
oncekı aksam 4.5tan sonra, dun aksam ıse 2.10 dan sonra uyumayan oglmun rahatsızlıgının dısten olmadıgını dusunup dr a gtrdduk.bogaz enfeksıyonu olmus.hay allahım sakındıkca nerden buluyor bu cocuk bu hastalıkları anlamıyorum.cok sukur yıne de.ılac yazdı bı tane.onu ıcıcek.umarım allah rastgetırır.cok uykusuuzummm..
arkadaşlar kızım çok zayıf yemek fazla yemiyor, sütümde azaldı. kızımın kendini toplaması için, kilo alması için ne yapabilirim
arkadaşlar kızım çok zayıf yemek fazla yemiyor, sütümde azaldı. kızımın kendini toplaması için, kilo alması için ne yapabilirim
canim kizim kac kg
hemde sagligi yerimndeyse kg hic guzel birsey deil bosver senin minnosda minyon tipli kiz olsun kg bircok seyin sorunu yani.suan hepsinde istahsizlik var o yedigi kadar yiyodur canim ac olsa aglar huzur suz olur benim oglumda oyleyde 2ayda 300gr almisdi son donemdede 4haftada 720 gr almis yani sonradan aciklarini kapatiyorlar
dr dan geldık.
oncekı aksam 4.5tan sonra, dun aksam ıse 2.10 dan sonra uyumayan oglmun rahatsızlıgının dısten olmadıgını dusunup dr a gtrdduk.bogaz enfeksıyonu olmus.hay allahım sakındıkca nerden buluyor bu cocuk bu hastalıkları anlamıyorum.cok sukur yıne de.ılac yazdı bı tane.onu ıcıcek.umarım allah rastgetırır.cok uykusuuzummm..
elacım çok geçmiş olsun canım yaa .. uyursa hemen sende uyu tatlım ..
merve reyhana maşallah yaa çok hareketli kızlarımızda yaa..
ahh hüsniyecim bırakıp gitme duygusu beni öldürüyordu zaten..bi süre daha kendimm bakıcam inşlhh.. kariyer nanayy..kaydirigubbakcemile2