2009 Eylül Anneleri

kızlar dün lcw ye gittim yaff bunların genc koleksıyonu varya ayy süper:) hem çok ucuz hemde 14 yaş bana oluyor :):)yolunuz düşerse bakın çok hoş şeyle var ben aldım:)

İNANAMIYRM kızlar ben 14 yaş grubu kıyafetleri en son 12 yaşmda giymştm..çünkü olmadı hızla irileştim...hem de doğum sonrası ha...valla nazar değmesin şekerler...ben kilolarla başa çıkamyrm 100 gr versem hemen abur cubura sarılyrm verdğmin kaç katı alyrm.önceden yine emzirmeyi bahane ediyrdm..şimdi o da azaldı..zemuszemus

yaa ayfercim kaan hiç su içmiyo 1 yudum bile kaşık bardak biberon suluk hepsini denedim bırrr yapıp tükürüyo başka bi içirme yöntemi varmıki kabızlıkta başladı mutlaka su içmeli bugün burası 30 derece düşün yeni geldik parktan sinan yapıştı suya kaan istemedi yine
ay canim ne etsen kar etmediyse meyve suyu versen taze sIkIlmis.ya cok kotu insan su icer dimi cok ilginc.sivi alsinda muhim olan o .
kızlar dün lcw ye gittim yaff bunların genc koleksıyonu varya ayy süper:) hem çok ucuz hemde 14 yaş bana oluyor :):)yolunuz düşerse bakın çok hoş şeyle var ben aldım:)

meryemcim bana da genç koleksiyonu oluyo ben hep bakıyorum :)

banada oluyor 14 yas genc koleksiyonu.pantolonlari koluma giyiyorum anca:))))))))))))))

şekerim bana normal kıyafetler büyük geliyo :)

diceksinki çok mu zayıfsın değilim ama üst bedenim zayıf giydiğim herşey bol geliyo:) gömlek giyemiyorum mesela :(

herkese hayırlı cumalar dilerim...
geçmişe şöyle bi baktım geldim...bende gün kurusu iki tatlı kaşığına yakın veriyorum lavabosunu rahat yapıyor arada zorlanıyor yine...ama çokta yararlı her sabah yedirmeye çalışıorum...2 tatlı kaşığı çok gelebilir diyenler muhakkak olucaktır ama yarısı önlüğünde:DDD
su konusunda canım aynı konumdaydık son bir haftaya yakın inadını kırdım ne yaptıysam su konusunda içmiyordu üstüne ağlıyor ağzı kapalı şekilde... sıcaklarda başladı tüm yöntemleri denedim en son sevdiği meyve ile veriyorum o meyve yediricem sanıyor ağzına suyu dolduruyorum:Dsonra tekrar edip duruyorum şimdi suya alışıyor gibime geldi kaşıkla vermeyi dene sevdiği öğünlerle...
lcw konusunda ise son 2 yıldır genç reyonu 13 14 yaş:Dbende giyiyorum hatta 5 hamişlik kıyafetimi oradan almıştım elbise bakarken garip garip bakıyorlarkaydirigubbakcemile3 o deilde 15 16 yaş cidden çok büyük kalıpları var gençlerimiz aşırımı irileşti yoksa bizmi ufak kaldık:DDD

lavabosunumu yapıyo :))
helal olsun valla bizim beceriksizler sadece tuvaletlerini yapabiliyolar analar neler doğuruyo beeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))
yürü be yavrum beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))

tamam yaa yeter 14 yaş falan noluyo bizim gibi iri insanlarıda düşnüüp bu konuya son verin :))))))))))))))))

özlem aynen şunu de kızım kakasını yapamıyor. bundan doğal bişey yokki. biz zamanında onun kaaksını 4 gözle bekledık degerlı seyler bunlar ama aaaa:)

aşkolsun ne diyim bacım sen söyleşakkıdı

hahaha bişi deme anacım lavabosu değil tuvaleti denir bizim köyde herkes böle der yahuuu :))))
artık böyle söyle mesela :))))
hem bak kaynanam yakalıyo diyosun artık bazı kelimeleri değiştirde deşifre olma :)))
benden bir arkideş tavsiyesi :))

canım ya kendine öyle söyleme fotonu gördüm Maşallah fıstık gibi hatunsun:nazar:boylu poslu ne istiyon gıııı

ah canımm sağol ama hormonlu bi fıstığım ben valla billa bıktım bazen kalkıyorum Allahım bi şans ver bikere 70 kg uynayım bidaha kilo alırsam morbid obez yap beni diyorum amaaaa her sabah aynı 87 lik bedenimin haşmetşyle uyanıyorum :)))))))))))))))))))))

Back
X