Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün lcw ye gittim yaff bunların genc koleksıyonu varya ayy süper:) hem çok ucuz hemde 14 yaş bana oluyor :):)yolunuz düşerse bakın çok hoş şeyle var ben aldım:)
meryemcim bana da genç koleksiyonu oluyo ben hep bakıyorum :)
selam bn geldim hayırlı cumalar
:)
ay canim ne etsen kar etmediyse meyve suyu versen taze sIkIlmis.ya cok kotu insan su icer dimi cok ilginc.sivi alsinda muhim olan o .yaa ayfercim kaan hiç su içmiyo 1 yudum bile kaşık bardak biberon suluk hepsini denedim bırrr yapıp tükürüyo başka bi içirme yöntemi varmıki kabızlıkta başladı mutlaka su içmeli bugün burası 30 derece düşün yeni geldik parktan sinan yapıştı suya kaan istemedi yine
kızlar dün lcw ye gittim yaff bunların genc koleksıyonu varya ayy süper:) hem çok ucuz hemde 14 yaş bana oluyor :):)yolunuz düşerse bakın çok hoş şeyle var ben aldım:)
meryemcim bana da genç koleksiyonu oluyo ben hep bakıyorum :)
lavabosunumu yapıyo :))
helal olsun valla bizim beceriksizler sadece tuvaletlerini yapabiliyolar analar neler doğuruyo beeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))
yürü be yavrum beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))
kemiklerin ufak haa :))))))))))
benimkilerde ufaktaaaa marstan felan bakarsan :)))))))))))
aşkolsun ne diyim bacım sen söyleşakkıdı
canım ya kendine öyle söyleme fotonu gördüm Maşallah fıstık gibi hatunsunboylu poslu ne istiyon gıııı