2009 Eylül Anneleri

özlemcim çok geçmiş olsun ateş çok korkutuyor insanı ve aşırı üzüyor...
o inlemeleri o kıvranışları kahrediyor valla umarım çabucak atlatabilirsiniz ama kontrole mutlaka gidin bizde orta kulak iltihabı çıktı en son ateşten...
inşallah kötü bişey değildir genelde boğaz enfeksiyonu oluyor ama yine de fayda var...

gamzecim özledim valla seninle havadan sudan konuşmayı gırgır etmeyi :roflol:
Allah yardımcım olsun valla demi, dayanılır hal değil -tatlicadiarzu-
ama napiim katlanıyorum mecburum...

ece aynen öyle işte çocuğun yüzü öpülünce isilik gibi şeylerle doluyor ama ne fayda ağzından bile öpüyorlar artık diyorum bi de ağzına tükür istersen tam olsun diye!!!
ay burda en çok koruyan benim valla düşün diğerlerinin halini...
bi de çok abartıyorsun bence o kadar hijyen iyi değil mikrba da ihtiyaçları var...
ben evde o kadar korumam, haftada 2 kez her yer çamaşır sulu suyla temizlenir onun dışında normal suyla ama sık sık her yeri aşırı derecede temizlemem arada çeşmeden su bile veririm...
hem kendini yorma hem de gerek yok bence...

tülaycm hayırlı olsun yeni inciniizz :))) sıra sıra sağlıklı sağlıklı doluşsunlar ağzına inşallah :)))

fatoş umarım hallolmayacak sorunlar değildir canım umarım...

mesela ben değil mi saliha :roflol:

yülay keşke k.valideyle olsa, sülalelerle aynı yerdeyiz ve inanın ben sürekli gezmekten evmde oturamıyorum ve bundan bıktım!!!
kadın kır işine gidiyor işçibaşı kafası yorgun vücudu yorgun ama o halde bana gezecek yer ayarlıyor nefret ediyorum!!!!!
bıktım artık hiç tarzım olmayan kıyafetler giyip gerek görmediğim insanların dedikodularını dinlemeye!!!!
ay valla kendimi kendim tanıyamıyorum o kokoş kokoş kıyafetlerle iğreniyorum ama mecburum!!!
bigün eşime de söylediğim gibi, hayatımda iki kez kuruş hesabı yapmadan alışveriş yaptım onda da asla beğenerek çorap bile almadım, biri nişan biri düğün zamanı :roflol: :roflol:

selaaaam herkes iyimi bakim
azıcık okudum haftada 2 kez çamaşır suyuyla ev silenler yahu kanser olursunuz ben sadece tuvalet temizliğine kullanıyorum o bile rahatsız ediyo beni yapmayın arkadaşlar genel temizlik yeter hergün ev silen arkadaşım yazık canına ya onu bırak bebğine zararlı o kadar çamaşır suyu

selam :) ay ne yazmışım kız öyle haftada 1 kez çamaşır suyu kız 2 ye basmışım hızlı yazayım derkene :D
neyse çıkıyorum kızlar ben yemek yiyelim bari acıktık :))))

selam kızlar......bız bugun gezdık bırazcık...ama Doruk yorulmus sanırım aksam yemegını yemeden uyudu sıpam.uyandırsam aglıcak.bıraksam ac uyucak.napsamkı?
sız neler yaptınız bu guzel pazar gununde???

merve aynı bende içsine yaptığım iki alışveriş vardı ondada seçimleri hep başkası yaptı bi tek geceliklermi beğeniyorum :)) takılarda dahil o kadar parayı bana verselerdi ben kendim yapsaydım alışverişi diyorum bazen :)

selam kizlar bisuru sey konusulmus ya.
bende dun temizlik vardi bakamadim.Allah`tan bi kiz geliyor guzel yapiyor herseyi.o olmasa ben hizli hizli icime sinmiyor yaptigim.dediginiz takintilar bendede var ya psikolojik bozukluk diyorum artik hele el yikama yada sildigim seyi defalarca yikama olayi gibi.yerleri vileda ile silmiyorum bezi yika sopaya tak bi sil bi daha yika ustunden temizlik havlusu ile kuru gec yontemi yapiyorum.ki bizimki yerlerde degil.tuvalette banyoda domestos sadece.
bu arada ozlem cok zor yaa anlattiklarini yasadim sanki Allah acil sifalar versin korusun bebeklerimizi.
aile ile beraber yasamaya gelince ben burada herkesten uzagim o da kotu ama zirt pirt gorusmelerde bebekli olanlar icin zor.inanin bi santiyeye yada buradaki arkadasla gorusmeye gidiyorum yemek uyku duzeni degisiyor erdal efenin ve bende huzursuz oluyorum.dusunemiyorum zirt pirt kokos giyinip gezmeyi.boyle iyiyim.isin kotusu yolculuklar.izinde direkt aile yanina git ama hangisinde ne kadar kalicaz durumlari yani bavullardan biktim.kaldigin yerde duzenin tam olmuyor.rahat veriyorlar sagolsunlar ama gidip yatili kalmayi sevmem ben.bizde bir ay kalir senede bir kayinvalidem.annem gelmedi daha o da sevmez yolculugu.ama ben hamileyken hep onda kaldimdi zaten.aman ama yazdim ha dilim sismis:)
bu arda tuloss hayirli olsun disiniz inci gibi dizilsinler kolaylikla insallah.
fatoscum bu ayrilik isine takildim ya ne oyle anneye gidecek kadar anlat bakiyim canim ya.

unuttuklarim varsa sorry aklimda kalanlari yazdim.

Son düzenleme:
alisveris olayina gelince ben esimle yaptim sadece o ve ben.o yuzden o da bende istediklerimizi aldik nisan dugun alisverisinde.o yonden cok iyiydi.kimse yoktu baska.ben utanirdim zaten ya oyle olmamis iyiki.

gunaydin meryemcimm.

Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir umarım. Benim bu aralar pek iyi değil. Geçen hafta biraz rahatsızdım. Kadın doğuma gittim. Bartholin bezleri apselenmiş. Neyse apse patlatıldı antiibiyotik ilaç falan verdi doktor. Adam dediki süt verme sakın. Ben de başka antibiyotik verin dedim ama veremem dedi. O zaman günde iki kezden fazla verme illaki vereceksen dedi. Çocuk doktoruda öyle söyledi. Sorun şu ki Doruk son derece iştahsız. Hafif burun akıntısı da var ama hasta olmadan öncede iştahsızdı. Dün resmen sadece kahvaltı ile gününü geçirdi. Ne yemek ne meyve ne yoğut hiçbirşey veremedik. Mama aldırmıştım onuda içmedi. Bunun önceside var. Zaten kuş kadar biş birde yemiyor ya çoküzülüyorum. Yapıorum çöpe atıyorum offffffffff....ılaçlardan dolayı süt de veremiyorum. Birtek beni emiyor oysaki.

Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir umarım. Benim bu aralar pek iyi değil. Geçen hafta biraz rahatsızdım. Kadın doğuma gittim. Bartholin bezleri apselenmiş. Neyse apse patlatıldı antiibiyotik ilaç falan verdi doktor. Adam dediki süt verme sakın. Ben de başka antibiyotik verin dedim ama veremem dedi. O zaman günde iki kezden fazla verme illaki vereceksen dedi. Çocuk doktoruda öyle söyledi. Sorun şu ki Doruk son derece iştahsız. Hafif burun akıntısı da var ama hasta olmadan öncede iştahsızdı. Dün resmen sadece kahvaltı ile gününü geçirdi. Ne yemek ne meyve ne yoğut hiçbirşey veremedik. Mama aldırmıştım onuda içmedi. Bunun önceside var. Zaten kuş kadar biş birde yemiyor ya çoküzülüyorum. Yapıorum çöpe atıyorum offffffffff....İlaçlardan dolayı süt de veremiyorum. Birtek beni emiyor oysaki.

gunaydın canım. çok gecmıs olsun. elıne bişeyler versen onları agzına falan sokup bıraz suyunu bıle emse faydalıdır. denedın mı? ben yemedıgı zamanlar elıne ne bulursam verıyorum canım. klasık yontemlerle verme. ben mesela oyle rendeler yapıp vermıyorum meyvaları. dılımle sen tut sok agzına emsın meyvayı. ılla katı kısmını yıyecek dıye bişey yok

gunaydın canım. çok gecmıs olsun. elıne bişeyler versen onları agzına falan sokup bıraz suyunu bıle emse faydalıdır. denedın mı? ben yemedıgı zamanlar elıne ne bulursam verıyorum canım. klasık yontemlerle verme. ben mesela oyle rendeler yapıp vermıyorum meyvaları. dılımle sen tut sok agzına emsın meyvayı. ılla katı kısmını yıyecek dıye bişey yok

Sağol canım. Kuru ekmek falan verdim mesela biraz yiyo sonra hepsini ağzına tıkıyor basıyor bağrıltıyı. Muz yerdi eline verince onuda mıncık mıncık etti attı. Aşırı iştahsız yani ama yine de deniyeyim birdaha. Yemeyen ve uyumayan cocuk cok zor. Her ikiside bizde var. En düzgün uyumamız sabah 4-5 e kadar. Sonra sürekli ağlıyor. Kıvranıyor derdi ne anlamadım. Hadi ben anlamadım doktor ne işe yarıyor o da anlamadı. Herseye dişten diyor. 6 dişimiz var suanda ve hiç kabarmış olan yok başka ağzında.

Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir umarım. Benim bu aralar pek iyi değil. Geçen hafta biraz rahatsızdım. Kadın doğuma gittim. Bartholin bezleri apselenmiş. Neyse apse patlatıldı antiibiyotik ilaç falan verdi doktor. Adam dediki süt verme sakın. Ben de başka antibiyotik verin dedim ama veremem dedi. O zaman günde iki kezden fazla verme illaki vereceksen dedi. Çocuk doktoruda öyle söyledi. Sorun şu ki Doruk son derece iştahsız. Hafif burun akıntısı da var ama hasta olmadan öncede iştahsızdı. Dün resmen sadece kahvaltı ile gününü geçirdi. Ne yemek ne meyve ne yoğut hiçbirşey veremedik. Mama aldırmıştım onuda içmedi. Bunun önceside var. Zaten kuş kadar biş birde yemiyor ya çoküzülüyorum. Yapıorum çöpe atıyorum offffffffff....İlaçlardan dolayı süt de veremiyorum. Birtek beni emiyor oysaki.

ayy cok gecmis olsun yaa.ilk defa duydum bu hastaligi.nasil belirtiler vermisti sende?
yeme isiner gelince zaten istahsizdi yuavrucak daha istahsiz hasta diye dimi ayy sebze emme fileleri ile ver bence.meryemin dedigi gibi ne emse kar.kavunu emmisti bizimki filesiz ama bogazina buyuk parca geldi oggk hemen.o yuzden file al derim.

meryemcim iyiyiz sukur canim be .sukur hava duzeldi hep yagmurludu.sokaga cikak yaa.

Ayfer sızde duzeldı burası berbat:)

canım benım oglumun gazı olunca cok rahatsız oluyor. Bazen uzun uzun pırt yapıyor sonra rahat uykuya gecıyor. Arada rezene verınce benımkı rahat edıyor. Akıl verıyor gıbı olmak ıstemem benım evladımda sorunlu bır cocuk bızım cozumlerımızı yazıyorum sadece

ayy cok gecmis olsun yaa.ilk defa duydum bu hastaligi.nasil belirtiler vermisti sende?
yeme isiner gelince zaten istahsizdi yuavrucak daha istahsiz hasta diye dimi ayy sebze emme fileleri ile ver bence.meryemin dedigi gibi ne emse kar.kavunu emmisti bizimki filesiz ama bogazina buyuk parca geldi oggk hemen.o yuzden file al derim.

meryemcim iyiyiz sukur canim be .sukur hava duzeldi hep yagmurludu.sokaga cikak yaa.
Merhaba Ayfercim.oldu.Sorma canım vajina dış kısımda kist gibi birşey iki gün içinde ateşim 39,5 ve cok ağrı yapıyor oturamıyorum kalkamıyorum falan. İyiki arkadaşlarım var . Doruğa baktılaar yoksa akraba falan yok bizim burada.
Doruk aynen öyle canım ne emmesi düzgündü nede yemesi düzgün. Çok üzülüyorum valla nerdeyse babasıyla amuda kalkıp yemek yedireceğiz. Halimiz bir görsen binbir şaklabanlık. Filemiz var dedimya çocuk bir garip sanki tüm katı gıdaları reddediyor başa döndük gibi hissediyorum.

Merhaba kızlar,

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA KIYAMAM SANA . dorukta yaramaz annesini dahada üzüyor. ama tatlım çokta zorlama acıkınca elbet yer bu seferde yemekten soğur çok ısrar edersen bizim öyle olmuştu çünkü

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA KIYAMAM SANA . dorukta yaramaz annesini dahada üzüyor. ama tatlım çokta zorlama acıkınca elbet yer bu seferde yemekten soğur çok ısrar edersen bizim öyle olmuştu çünkü

Sağol canım. Öyle yapıcam ama bilmiyorum artık. Gercekten cok yoruldum psikolojim bozuldu ya.Herzaman bir bahanesi var. İlk 3 ay koliği var ondan emmiyo. 3-6 arası gazı devam ediyor ondan emmiyor.6 dan sonra diş çıkarıyor ondan yemiyor. Ama herkes aynı evreleri geçiriyor hadi herkesin çocuğu kolik değildi onu anlarımda diş gaz problemler aynı. O zaman neden bizimkine yansıması bu kaadr fazla onu anlyamıyorum.

Kızlae poyraz çok yaramaz oldu ya durmuyor. Annem öğretmiş pipi nerde diyoruz gösterip pipisine bakıp mutlu oluyor sanırım dediğimizi anladığından hoşuna gidiyor. poyraz nerde diyoruz işaret parmağıyla kendi resmini gösterip sonrada bay baya gel gel diyor bide eliyle çağırıyor resmen gel gel gel diyor sanırım çeneli olcak bütün gün dede dede baba baba gel gel deyip duruyor çocuk. otobüse bindik resmen otobüsün maskotu olduk karşımızda kız çocuğu vardı ona gel gel diyor gülüyor gitmek istiyor bide kızıyor aaaaa diye bağırıyor otobüste inene kadar çenesini çekti herkes aaa uuuu deyip durdu

Kızlae poyraz çok yaramaz oldu ya durmuyor. Annem öğretmiş pipi nerde diyoruz gösterip pipisine bakıp mutlu oluyor sanırım dediğimizi anladığından hoşuna gidiyor. poyraz nerde diyoruz işaret parmağıyla kendi resmini gösterip sonrada bay baya gel gel diyor bide eliyle çağırıyor resmen gel gel gel diyor sanırım çeneli olcak bütün gün dede dede baba baba gel gel deyip duruyor çocuk. otobüse bindik resmen otobüsün maskotu olduk karşımızda kız çocuğu vardı ona gel gel diyor gülüyor gitmek istiyor bide kızıyor aaaaa diye bağırıyor otobüste inene kadar çenesini çekti herkes aaa uuuu deyip durdu

Maşallah canım. Seninkide hareketli bir cocuktu. Peşinden cok koşturacak bunlar bizi. Hala kolunda sallayarak mı uyutuyorsun merak ettim. Öyleyse zor oluyordur.

Back
X