Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
wawww kör göz ben
pardon baharrrrr
ohh ne güzel memleketine gelmişsin ohhhhh
sevindim valla güzel bi hafta sonu olmuşşşş
en kötü gününüz böle olsun inş...
normal canım ya ilk zamanlar bende çook sesini duydum sanıp odasına koşup uyuyan çoçuğu uyandırdım :) ama şimdi alıştım uyansa bile yavaştan gidiyorum belki geriye uyur diye :) heleki diş döneminde uyku düzeni malesef alah bulak oluyo geceleri sık sık ağlıyo diye uyanıyorum
belli olmaz canım bazen dişlerin yerleşme ağrısı daha çok çoçukları yoruyo özellikle azı dilşleri çıkmadan daha yerleşirken ağrısı başlıyo malesef paşam en kısa zamanda acısız çıkarır inşllah :)
kızlar merhaba... beni hatırlamadınız dimi. o kadar uzun zaman oldu ki girmeyeli. doğumdan iki ay önce ayrılmak zorunda kalmıştım. sonra 6 ay boyunca evdeydim. 3 aydır işe başladım ama inanılmaz yoğun çalışıyorum. bu şüzden bir türlü aranıza dönemedim. bugün benim için sakin bir gün. bir merhaba demek istedim. umarım herkes ve bebişler iyidir. benim kızım da çk iyi. şimdi üsteki ikince dişi çıkıyor. şimdilik 3 dişi var. ama üst dişler mahfetti çocuğumu. onun dışında gayet sağlıklı.
sende halil ibrahim uyuduğunda uyu biraz dinlen biliyorum evin işi bitmiyo ama birazcık dinlen hem san aii gelir hemde sütün artar evin işi kalsın biraz :)
ben bazen evi toparlyamıyorum mesela gökşen çok huyzuz olduğunda eşim eve gelir gelmez anlıyo kızım bugun yaramazlıklarmı yaptın diye ve eğer uyuyamadıysam o ilgilenir ben yatarım süt olsun diye benim sütüm yemekten değil uykuyla artıyo da :))
adım sevda. kızıma zeynep eylül adını koymak istediğim çin nick'imi böyle almıştım. ama babası eylül istemedi. sadece zeynep kaldı. ya bişi sorucam, şu bebeğin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nereden yapıyorduk.
hg. zeynep eylül bende nick ini hatırladım ama ?
evet zeynep çim kahvaltısından sonra uzanıyorum ama
dinlenimyo ki insan
halil ibrahim uyanınca çıkarıyo acısınıııı
eşimin öle yardımları yok maalesefff
hatta geçen hafta çok boşladı bizi bende surat yapınca
cumartesi yemeğe götürdü bizi ama
affetmiş değilim:S
gerçi doğru söylüyosun dinlenmeye dinlenyiosunda sonra tekrar yoruluyosun napalım tatlım bu zamanlarda geçicek inşallah ama bişi varki çoçuk insanı gerçekten çok yıpratıyo yani çok yoruluyo insan
canım ilk dişimiz 6. ayını bitirdi çıktı 2. dişide hemn ardından patladı yana yana çıktılar ondan sonra 2 buçuk ay bişi çıkmadı sonra üstten iki dişi birden patladı oda şimdi beraber çıkıyolar ama o ara döneminde gökşende arada çok huysuzlandı geceleri sık sık kalkmay başladı