2009 Eylül Anneleri

ya kızlar ben Daylong Microsun Baby SPF 30 Güneş Kremi alıcam ılk gunlerde kullanmak ıcın eymene tatılde.kullnanınız varmı?

ela daylong ile ilgili iyi şeyler duymuştum ama kullanmadım
ben eda için la roshe 50 faktör aldım
cumartesi ona da kendime de sürdüm
bana alerji yaptı ama eda da tık yok
yüzüm ellerim kollarım kızarıklık içinde kaldı
bi arkadaş güneş kreminin anti alerjik olanını alman lazım dedi
tekrar deneyip ona göre kullanmaya devam edicem
ama bu anti alerjik meselesini de araştır derim ben

günaydın herkese benim oğlum çk yaramaz oldu sürekli ayakta durmak istiyo ne oturacak nede kucakta duracak hafta sonu eşimin akrabalarını ziyarete gittik orda yoğun ilgiden çok bunaldı benden başka kimseye gitmek istemedi oysaki herkese giderdi huyu çok değişti ya şımardı ya nazar deydi uykuya dalarken çok zorlanıyo en iyisi çocukla hiçbiyere gitmemek

herkese günaydın.. dün gece süt sağarken geçmişi okudum fakat tek elle yazamadım.. üzüldüm bebişlerimize..
dilek inşallah hiçbirşeyi yoktur defne nin.. iyi düşünelim arkadaşlarında dediği gibi..
meryemcim ali tunayada çok geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşallah..

ya kızlar eymeni uzun suredır sadece cıtcıtlı bodysıyle tutuyorum gundux de yatarken de.cunku ev 28-29 derece falan oluyor.ama bakıyorum baska yerı terlemezken bpynunun altı su oluyor.ve bu yuzden ısılık oldu boyun altı sız herhangı bısey kullanıyomusunuz.dr umuz sulu pudra verdı onu alıcam bugun

kızlar dün ultrasonu cektırdım evet buyume var ama sukurki önemli boyutta değil. bebeklerde olan bişeymiş. viral enfeksiyon sonrasında oluyormus. dr un tecrübesi farketti. ama önemli değil Allaha şükür

bade nini de boynunda oluyo isilik ama şu aralar havalar serin diye geçti.. bol bol yıka boynunu rahatlasın azcık yavru..

meryem cok sevındım onemlı bısey olmamasına gozun aydın.ama dr ultrason cektrmeden once nasıl farkettı boyle bırseyı

zaten hergun banyo yapıo.ekstadan sureklı ıslak pamukla sılıp kuruluyorum.toz pudra atıyorum hafif.ama gecmıo cunku hep terlı.

kızlar dün ultrasonu cektırdım evet buyume var ama sukurki önemli boyutta değil. bebeklerde olan bişeymiş. viral enfeksiyon sonrasında oluyormus. dr un tecrübesi farketti. ama önemli değil Allaha şükür

ayy çok iyi canım ya.. tekrar geçmiş olsun..sevindim çok

elacım eliyle ölçtü adam. karnına baktı. dediki bunda büyümne var gibi. tekrar parmaklarıyla ölçtü. bebek oldugundan sarkmada olabılır dedı. ultrason ıstedı tam kendı olctugu gibi cıktı. gelişimi çok iyi oldugundan zaten önemli bişey beklemiyorumn ama ultrasonla kesınlestırelım dedı

Meryemcim sayfayı açar açmaz senin mesajını gördüm çokta sevindim doğrusu dün emsal senden sonra beni aradı oda söylemişti. Çok geçmiş olsun canım rabbim hiçkimseyi evladı ile sınamasın dünyalar insanın başına yıkılıyor sanki.

elacım eliyle ölçtü adam. karnına baktı. dediki bunda büyümne var gibi. tekrar parmaklarıyla ölçtü. bebek oldugundan sarkmada olabılır dedı. ultrason ıstedı tam kendı olctugu gibi cıktı. gelişimi çok iyi oldugundan zaten önemli bişey beklemiyorumn ama ultrasonla kesınlestırelım dedı

geçmişler olsun..

Back
X