2009 Eylül Anneleri

herkese merhaaaa nasılız bakalım kızlarr :)))
keyifler nasıl... geçmişten ya özet geçin yada sonsuza kadar susuuuunn :))

aynen gülnazcım kızlar deli gibi yatıyolar :)

meryemcim dün okudum ama yazamadım kuzunun bişi yokmuş çok şükür geçmiş olsun tatlım darısı dileğe inşallah onunda güzel haberlerini alsaydık :)

hg gamze :)

baharcım benim gelip gelemiceğim bugun akşam belli olucak kına ve düğünümüz var gün içersinde gelirsemde zaten erken kalkarım herhalde olur dimi :)

kızlar bu arada face yeni resimler ekliyim dedim oda buda olsun derken bi baktım 65 tane olmuş çüşşşşşşşşş :)))))))))))

sağol zeynep
gamze susuyorum o zaman:)
bahar senı gormemek mumkunmu. ben bılıyorsun zaten gelıyorum. hain planlarımıda bılıyon

kızlar ben çıkıyorum ben şimdi annemle alışverişe gidicem kendinize ii bakın zaten ne zaman yazmıcak olsam burası dolup taşıyo bana bi mesaj veriyo herhalde :)

Ayy benı de bı hÜsnıye cım gÖrdÜya
saolcnm yaaaa
evet biras bende kendimde denedim
havalar bozdu zatiiii çocuuma sürmedim daha

sağol zeynep
gamze susuyorum o zaman:)
bahar senı gormemek mumkunmu. ben bılıyorsun zaten gelıyorum. hain planlarımıda bılıyon

canım bu arada kuzumun bişiyi yokmuş vallaha çok sevindim Allahım korusun hepsini inşallah daha çok masumlar yaaa hiç kıyılmıyo hiiiç......

ben mustela aldım güneş kremi. bize bütün yaz yeter herhalde baya yoğun bir krem. deniz kum güneş üçlüsü de hayal olduğunda bu sene yeter de artar bile :)

Back
X