2009 Eylül Anneleri

bu arada karar verdinizmi nerde buluşuyoruz yer bellimi söyleyin bakem avcumun içi gibi bilirim ya ben istanbulu :roflol:

söylemem kızım ben planlarımı benim planblarım gizlidir:) ama kızını kaçırmam anası babası rıza gösterecek kızın tamam ben alituna ya varıcam diyecek öyle alırım kızını:)

kızlar cumartesi yat gezisine davet edildik eşimle ben sizlerle buluşacağım diye eşime ağız açtırmadımm...:))))

canım sen bilirsin tabide kan ilacı kullanabilirsin.. bebekler çok küçük çok güven veriyo bana bu:))

kızlar yaa ben korkuyorum spiralden filan kanaması bilmemnesi içimde yabancı bir cisim ne biliyim hiç sıcak bi fikir gibi gelmiyo bana... eşler korunsa daha iyi bence.. doğumun üzerine birde bedeni öyle hırpalamak ne biliyim gereklimi sizce.....

gamze dr um bana aynı cumlelerı kurdu aman ne gerek var içinde yabancı bi cisme dedı :)

vaaay ozaman bende hemen bazıları gibi helal bana beee doktor gibi kadınmışım maşallaaah kendime demiyim demi ayıp olur :)))))))))))))

ama ben spiralin koruma mantığını öğrendikten sonra açıkçası sıcak bakamadım....
o bölgede yabancı cisim sevmiyorum :)))))))))))))
tanıdık olsa neyse... :P -tatlicadiarzu-

babası geldi kuzumu sevmek için uyandırdı şimdi mecburennnnnnnnn.....
gidipp....
uyutmalıyım cadımııı :)))))
gerçi çok uykulu fazla sürmez geri gelmem.... :)))

gamzecim takılırken hiç bişey hissetmedim ve bişey varmış gibi gelmiyo sen farktmiyosun sadece reglin biraz fazla oluyor.. ama zamanla düzeliyormuş sezeryanlı doğumlarda zaten o bölge hasar görmediki tatlım:)) ben memnunum yaa:))

herkese merhaba kızlar
nasılsınız, epeydir giremiyorum, geçmişede bakamadım
alişte uyanmadan bakayım azıcık.
eşim bu cumartesi izne çıkacakmışşş bende sevinmiştim yardım edecek diye
meğersem annesini almaya köye gidecekmişşşş:(((

gamzecim takılırken hiç bişey hissetmedim ve bişey varmış gibi gelmiyo sen farktmiyosun sadece reglin biraz fazla oluyor.. ama zamanla düzeliyormuş sezeryanlı doğumlarda zaten o bölge hasar görmediki tatlım:)) ben memnunum yaa:))

evet bitanecimde ne bileyim bana sıcak gelmeyiii o bölgede dolaşan yabacı cisimlerden pek hazzetmiyorumm :))
ayrıca zaten 6 gün süürüyo benim bide spiral taktırsam 1 ay sürer herhalde :))
annemdende biliyorum çıkartıldığında yara yakma bilmemne baya sıkıntı çıkarmıştıda birazda o yüzden benimki canım yoksaaa taktırana saygım sonsuuuuzz :)))) sen memnunsan sorun yok :)))

herkese merhaba kızlar
nasılsınız, epeydir giremiyorum, geçmişede bakamadım
alişte uyanmadan bakayım azıcık.
eşim bu cumartesi izne çıkacakmışşş bende sevinmiştim yardım edecek diye
meğersem annesini almaya köye gidecekmişşşş:(((

ay filizcim ne acı bi haber bu yaa... kocanın müdürünü filan ara bence :)))
napıcakmış annesini kii??
keşke çalışsaymış vallaha daha hayırlı olurmuş...
neden ailesiyle değerlendirmek varken ana babalarına koşarlarki hepsimi aynı bu adamların yaa....... -tatlicadiarzu-

ayşecim, 9.ayınız hayırlı olsun nice nice yaşlara.
gamzecim, ben bu adamın kafa yapısını çözemedim,
odun olmak zorundamı illa anlamıyorumki, çok düşüncesiz çok.

ayy o yara yakmadan bende çok korkuyorumm Allah muhafaza..
filizcimm cumartesi buluşuyoz geliyonmu..

ayşecim, 9.ayınız hayırlı olsun nice nice yaşlara.
gamzecim, ben bu adamın kafa yapısını çözemedim,
odun olmak zorundamı illa anlamıyorumki, çok düşüncesiz çok.

yaa hakkaten yani insan bi karısına sorar sende iki çocukla ne hale geliyosun bi halden anlasa fena olmicakmış ama kadının adı bazen hakkaten yok.....
kimse ailelerini görmesinler demiyo ama bi yandanda bi karına sor yahu....
işallah fazla kalmaz canım yani ne diyelim lütfen sıkma canını.. erkeklerin eniyi yaptığı şey odunluk ne yazıkki.. bizimkide dün gece yaptı ama öğlen barışmaya geldi tabii öpüncede hemeeeen geçti :P :))))

ayy o yara yakmadan bende çok korkuyorumm Allah muhafaza..
filizcimm cumartesi buluşuyoz geliyonmu..

Allah korusun tatlım amannn.......

Back
X