2009 Eylül Anneleri

saol bırcancım,aysecım.canlarım.
eymoş babasına d.gunu hedıyesı olarak bı dıs daha vermeye cabaladı ve tum gece uyumadık sabah da cıldırdı 40 dk arbayla gezdık uyudu.esım ıse gttı ben de bıtmıs vazıyette uzanıyorum:s

herkese günaydın.. birkaç gündür giremedim .. işten güçten fırsat bulup yazamadım.. buluşan istanbullu hatunlar maşallah hepinize çoookkk kıskandım çokkkkkk....

elos nice yillr kocacigina saglik mutlulukla.eymen hediye vermeye calismis ugrasmis ugrastirmis ama olmamis yavrum benim yaaa.ama en guzel hediye onun varligi yaa.
ne aldin gocene baken?
ayrica babalar gunu ne zaman ya tam olarak?

günaydın hanımlar...

2 hafta sonra tatile gitme durumum var..sizce bebeğim için hangi kremi alsam yaa...

merhaba adaşım hg.nereye gidiyrsunuz tatile tatlım.?ben sebamed alabilrm çünkü diğer malzemeleri şmp.yağ.krem.vs.ondan memnunum ama bu biraz pahallı geldi 45 tl.

babalar günü 20 hzrn pazar tatlım.AMA bu belki ıLK BABAlar günü bilmiyrm 2 ay önce eşim babasını ani bir ölümle kaybetti.çok da düşkünlerdi her gün araşırlrdı ve özel günlerde hep beraber olurlardı ama bu sefer babasız da ilk babalar günü olacak......

Back
X