2009 Eylül Anneleri

herkese merhabaaa...
esincim başınız sağolsun.. zor hakikaten ölüm...
kızlar bu arada kocalarınıza babalar günü şeysiyle sürpriz yapıcakmısınız....
ben kılımı kıpırdatmayı düşünmüyorumda :)

selam tekrar kızlar, kusura bakmayın. defne uyanınca kalktım. daha yeni gördüm yazdıklarınızı.

tubacim nasilsin defne ne yedi bugun?

iyiyim ayferim napayım ya. bugun yogurt içine labne ve yumurta ekleyerek yedirdim. başka bişey yemedi daha. bulgurlu kofte falan hazırladım. uyudu bakalım uyanınca yedirmeyi deniycem.

siz nasılsınız tatlım. erdal efemiz nasıl? iyi bakıyonmu damadıma :))))

hg tuba bugün nasılsın defne nasıl??

canım sagol dünden halliceyiz :)) allahım buna da şükür umarım bu iyi bir başlangıç olsun.

herkese merhabaaa...
esincim başınız sağolsun.. zor hakikaten ölüm...
kızlar bu arada kocalarınıza babalar günü şeysiyle sürpriz yapıcakmısınız....
ben kılımı kıpırdatmayı düşünmüyorumda :)

ben dee hiç bişi yapmıcam, yapamıcam.....hiç halim yok. hem ruhen hem bedenen :)))))

ay babalar gününde bu sıcakta kayınpederimin yanına hiç gidesim yok ya. tee gümüldürde. poffffff
hediye de almadık. ayıp olurmu acaba gitmesek???????

tubacım nasılsın

telefonumu sana mesaj attım istediğin zaman arayabilirsin

rüzgara da zorla yedirdik bugün dünde

ama babasıyla daha rahat yediriyoruz

annem kaşıkla zorlanıyor ama tek kişi olunca daha zor oluyo

ama babasıyla ben ağızına elimle tıkıyuorum babası dikkatini dağıtınca

bu arada benim kız yoğurt hiç yemiyor, sıvı şeyleri ben ekmek batırarak yediriyordum, mesela balığı elimle yedirirken eşim balığı havuç patatesle yapıyordu suyuna da ekmek batırarak veriyordum, sebzeleri hep o şekilde yedirdim

bir de merak ettim şuan kaç kilosunuz

promaltı nasıl kullanmanı önerdi doktor

Herkese merhaba,
Bizdede durumlar aynı. Sadece meme mama.Biraz yoğurt semizotu yedirdim. Küçük kasenin üçte biri anca eder. Beni emmek istiyor hep ama bende de süt az. Süt bitincede sinirleniyor ve memeyi ıssırıyor. O zamanda bana geliyorlar. 6 tane dişle cok canım acıyor.Offfff... Haftasonu yeni bir doktor bulup götüreceğim. Umarım bir çözüm bulunur ve bana sabredin gecici bir dönem diştendir falan demez. Bu aylarda da herşeyi dişe bağlıyorlar çünkü.

Herkese merhaba,
Bizdede durumlar aynı. Sadece meme mama.Biraz yoğurt semizotu yedirdim. Küçük kasenin üçte biri anca eder. Beni emmek istiyor hep ama bende de süt az. Süt bitincede sinirleniyor ve memeyi ıssırıyor. O zamanda bana geliyorlar. 6 tane dişle cok canım acıyor.Offfff... Haftasonu yeni bir doktor bulup götüreceğim. Umarım bir çözüm bulunur ve bana sabredin gecici bir dönem diştendir falan demez. Bu aylarda da herşeyi dişe bağlıyorlar çünkü.

umarım en kısa zamanda düzelir canım
doktor arayışının ne demek olduğunu iyi bilirim
ben de hala arıyorum
inşallah hafta sonu memnun kalarak dönersin evine

tubacım nasılsın

telefonumu sana mesaj attım istediğin zaman arayabilirsin

rüzgara da zorla yedirdik bugün dünde

ama babasıyla daha rahat yediriyoruz

annem kaşıkla zorlanıyor ama tek kişi olunca daha zor oluyo

ama babasıyla ben ağızına elimle tıkıyuorum babası dikkatini dağıtınca

bu arada benim kız yoğurt hiç yemiyor, sıvı şeyleri ben ekmek batırarak yediriyordum, mesela balığı elimle yedirirken eşim balığı havuç patatesle yapıyordu suyuna da ekmek batırarak veriyordum, sebzeleri hep o şekilde yedirdim

bir de merak ettim şuan kaç kilosunuz

promaltı nasıl kullanmanı önerdi doktor

gülaycım,

defne 8550 kg 74,5 cm......bizim kilo alımımız ilk aylar çok iyiydi. sonradan hep yerinde saymaya başladı. son aylar 200, 100 gr civarı aldık hep bu ay dahil. numaranı aldım canım en kısa zamanda arıycam.

tek başına yedirmek gerçekten çok zor. 2 kişi o kadar farklı ki. ben de babası varken çok daha rahat yediriyorum.

fantomalt-karbonhidrat
protifar-protein takviyesi

günde en az 3 ölçek (5 ölçege kadar kullanabilirsin dedi dr.)
yediklerine ekle dedi. tabi yogurt dışında başka birşeye ekleme yapamıyorum.
gece aptamil içirmeyi becerebilirsem ona eklemeye çalışıyorum.

umarım en kısa zamanda düzelir canım
doktor arayışının ne demek olduğunu iyi bilirim
ben de hala arıyorum
inşallah hafta sonu memnun kalarak dönersin evine

İnşallah canım. Yemeyen cocuk cok zor gercekten. Bizim bu 4. doktorumuz olacak maalesef. İlk iki ay 3 doktor değiştirdik ikinci aydan itibaren bu doktora devam etmiştik ama olmayınca olmuyor. Çok yoğun telden rahat arayamıyorum falan birde sorunlarımız kaç aydır sorun olarak duruyor.

İnşallah canım. Yemeyen cocuk cok zor gercekten. Bizim bu 4. doktorumuz olacak maalesef. İlk iki ay 3 doktor değiştirdik ikinci aydan itibaren bu doktora devam etmiştik ama olmayınca olmuyor. Çok yoğun telden rahat arayamıyorum falan birde sorunlarımız kaç aydır sorun olarak duruyor.

biz de 5 tane denedik 6. yı denicez bu ay
kesinlikle doktorun iyi olması kadar ulaşılabilmesi de önemli
ve herşeye yok diştendir yok onlar olur dememesi lazım
sinir oluyorum

kızlar pireli anneler yaşasın babam yarışması çekişmeli gidiyor...

ben şu an ikinciyim...oy vermeyen arkadaşlar oy verebilirmi acaba :):)...

bugün son gün...

merhaba adaşım hg.nereye gidiyrsunuz tatile tatlım.?ben sebamed alabilrm çünkü diğer malzemeleri şmp.yağ.krem.vs.ondan memnunum ama bu biraz pahallı geldi 45 tl.

sağol canım..ben antepte oturuyorum buraya en yakın tatil yeri Mersin...bu yüzden mersine gidicez büyük ihtimalle..bebekle ilk gidişim öbür oğlumda gittiğimde 2 yaşındaydı..bakalım nasıl geçicek bilmiyorum...mustela aslında mantığıma yatıyor ama bana da pahahlı geldi 50 tl..vichy 45 tl yanında da 2 krem bedavası varmış..

merhaba bayanlar biz bugün gezmedeydik teyzeme gittik egoşla çok iyi durdu maaşallah ama uyumadı ben vitamin kullanmıyorum demir için damla verdi doktor tadı kötü onuda hiç kullanmadım kullanmak şartmı birtek devit 3 veriyorum

Back
X