2009 Eylül Anneleri

afiyet olsun canım benim. bende yedim hemde kızartma vardı böyle karışık ekmeksiz yenir mi bende ekmekle yedim ohhh

valla bircan afiyet oldu, bal old, şeker oldu, löp löp yağ oldu oooff off
sen ye tabi kızartmaları senin hakkındır
ben de senin gibi inceliyim o zaman hiç dert etmicem
maşallah bu arada nazar da etmeyelim:nazar:

valla bircan afiyet oldu, bal old, şeker oldu, löp löp yağ oldu oooff off
sen ye tabi kızartmaları senin hakkındır
ben de senin gibi inceliyim o zaman hiç dert etmicem
maşallah bu arada nazar da etmeyelim:nazar:

İşe başlayalı 1 kilo aldım ama o kadarda zayıf değilim ben ya 59 kilo oldum valla. kemiğimde iri zaten iş yerinde bütün gün otur otur kilo aldım

kadılınız mubarek dualarınız kabul olsun ıns
tulay cok guzel bı kandıl mesajıydı tuyleım dıken dıken defalarca okudum.allah razı olsun
özlem gecmıs olsun canım allah korumus gercekten
sıhhatler olsun kuzuna aynı zamanda.
yasemın kızın cok tatlı masallah tam cımcıme kılosuna takılma onemlı olan saglıgı
poyrazzzz of poyraz of yemek ıstıyorum senı

canım benim teşekkür ederim valla yanık acısı gibi acı yok bide göbekten aşağı sezeryan kısımları olunca insan ister istemez ürperiyordasempatiksalakcinni Allah başka sorun vermez inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..bu arada tezyzesi tekrar teşekkür ederizopuyorumnanaktan

bu arada kızıma dil balığı verdim ilk kez... ama yemedi:gitme:hepsini ağzında biriktirdi durdu

Son düzenleme:
canım benim teşekkür ederim valla yanık acısı gibi acı yok bide göbekten aşağı sezeryan kısımları olunca insan ister istemez ürperiyordasempatiksalakcinni Allah başka sorun vermez inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..bu arada tezyzesi tekrar teşekkür ederizopuyorumnanaktan

bu arada kızıma dil balığı verdi ilk kez ama yemedi:gitme:hepsini ağzında biriktirdi durdu

ya heşyide biliyorlar çocuklar çok munzur bizimkide yapıyo onu sonrada çıkarıyo hepsini. su ver sende yutsun

geçmişte okumuştum birde o gözünün altına bile simli likit sürmeler başladıysa olmuşsun sen :))

vayyy süpersin ama onunla çok alakalı değil ya. Zaten süslüydüm öncedende. Ama göçmenler çok seviyor gözterişi süsügenci yaşlısı sen daha iyi bilirsin. gerçi bizimkiler Makedon göçmeni yugoslav yani.

ya heşyide biliyorlar çocuklar çok munzur bizimkide yapıyo onu sonrada çıkarıyo hepsini. su ver sende yutsun

sorma çok fenalar...bende dediğin gibi öyle yaptım su verdim ağzına aldı onra verdiğim balıklarla beraber çıkardısempatiksalakcinnibende ne mutlu olmuştum halbuki ilk verdim aldı çiğnedi tekrar ağzını açtı yuttu sandım bende tekrar öyle verdim sonra aynen devam megersem agzında biriktiriyormus o deil ağzı kapasitesi şaşırttı:1:maşallah nasıl o kadarını ağzında tutmuş halen hayret ediyorum suyla birlikte hepsi çıktı bana baktı muzırrrr ama üzüldüm ya zaten 700 gr verdi hastayken şimdi iştahta kalmadıboshayallersmile

sorma çok fenalar...bende dediğin gibi öyle yaptım su verdim ağzına aldı onra verdiğim balıklarla beraber çıkardısempatiksalakcinnibende ne mutlu olmuştum halbuki ilk verdim aldı çiğnedi tekrar ağzını açtı yuttu sandım bende tekrar öyle verdim sonra aynen devam megersem agzında biriktiriyormus o deil ağzı kapasitesi şaşırttı:1:maşallah nasıl o kadarını ağzında tutmuş halen hayret ediyorum suyla birlikte hepsi çıktı bana baktı muzırrrr ama üzüldüm ya zaten 700 gr verdi hastayken şimdi iştahta kalmadıboshayallersmile

tatlım bizim bile canımız istemiyor havalar sıcak bide üstüne hastalık ama düzelir tatlım biz istiyoruz hep yesinler hastlığı geçsin hemen sarılsın yemeğe am aolmuyor bende yediriyorum emek emek sonra kusunca ağlayasım geliyo çok üzülüyorum

tatlım bizim bile canımız istemiyor havalar sıcak bide üstüne hastalık ama düzelir tatlım biz istiyoruz hep yesinler hastlığı geçsin hemen sarılsın yemeğe am aolmuyor bende yediriyorum emek emek sonra kusunca ağlayasım geliyo çok üzülüyorum

haklısın Bircancım keşke yeseler ama sağlıklı olsunlarda...gerisi önemli değil...ben de senin gibiyim hatta kaç kere ağladım neden yemiyor diye...

Son düzenleme:
evlenince alakam kalmadı çok farklı bir aileye gelin olunca arada uyum olmayınca mecburen unuttum göçmenliğin o adetlerini süsü püsü bizdeki gelenekler aile bağları görüşme hiç bir şey benzemiyo bende uzaklaştım mecburen

selam kızlar oğlum ,birtanem ,dünyalarımı verdiğim minik kelebeğim bugün yürütecinden düştü....moralimm çoook bozukkk...

Back
X