slm canlar
once sunu dıyım bırcanın o resımlerdekı halıne bakmayın yakından cok daha guzel ve cıtır.
sımdı gecmıse bakıp delıom
tşk. ederim canım sende gayet güzel ve tatlısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canlar
once sunu dıyım bırcanın o resımlerdekı halıne bakmayın yakından cok daha guzel ve cıtır.
sımdı gecmıse bakıp delıom
selam ben de yemekten geldim şimdi
yine dayanamadım yaa
afiyet olsun canım benim. bende yedim hemde kızartma vardı böyle karışık ekmeksiz yenir mi bende ekmekle yedim ohhh
valla bircan afiyet oldu, bal old, şeker oldu, löp löp yağ oldu oooff off
sen ye tabi kızartmaları senin hakkındır
ben de senin gibi inceliyim o zaman hiç dert etmicem
maşallah bu arada nazar da etmeyelim![]()
valla bircan afiyet oldu, bal old, şeker oldu, löp löp yağ oldu oooff off
sen ye tabi kızartmaları senin hakkındır
ben de senin gibi inceliyim o zaman hiç dert etmicem
maşallah bu arada nazar da etmeyelim![]()
kadılınız mubarek dualarınız kabul olsun ıns
tulay cok guzel bı kandıl mesajıydı tuyleım dıken dıken defalarca okudum.allah razı olsun
özlem gecmıs olsun canım allah korumus gercekten
sıhhatler olsun kuzuna aynı zamanda.
yasemın kızın cok tatlı masallah tam cımcıme kılosuna takılma onemlı olan saglıgı
poyrazzzz of poyraz of yemek ıstıyorum senı
canım benim teşekkür ederim valla yanık acısı gibi acı yok bide göbekten aşağı sezeryan kısımları olunca insan ister istemez ürperiyordasempatiksalakcinni Allah başka sorun vermez inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..bu arada tezyzesi tekrar teşekkür ederizopuyorumnanaktan
bu arada kızıma dil balığı verdi ilk kez ama yemedi:gitme:hepsini ağzında biriktirdi durdu
bircan face ekleme talebinde bulunuyorum şimdi sen göçmen gelinisin sanırım ben göçmen kızı karadeniz geliniyim
geçmişte okumuştum birde o gözünün altına bile simli likit sürmeler başladıysa olmuşsun sen :))
ya heşyide biliyorlar çocuklar çok munzur bizimkide yapıyo onu sonrada çıkarıyo hepsini. su ver sende yutsun
sorma çok fenalar...bende dediğin gibi öyle yaptım su verdim ağzına aldı onra verdiğim balıklarla beraber çıkardısempatiksalakcinnibende ne mutlu olmuştum halbuki ilk verdim aldı çiğnedi tekrar ağzını açtı yuttu sandım bende tekrar öyle verdim sonra aynen devam megersem agzında biriktiriyormus o deil ağzı kapasitesi şaşırttımaşallah nasıl o kadarını ağzında tutmuş halen hayret ediyorum suyla birlikte hepsi çıktı bana baktı muzırrrr ama üzüldüm ya zaten 700 gr verdi hastayken şimdi iştahta kalmadıboshayallersmile
ne güzel tam bir göçmen kızısına.s.bizimkilerde annem tetova babam gostivar
tatlım bizim bile canımız istemiyor havalar sıcak bide üstüne hastalık ama düzelir tatlım biz istiyoruz hep yesinler hastlığı geçsin hemen sarılsın yemeğe am aolmuyor bende yediriyorum emek emek sonra kusunca ağlayasım geliyo çok üzülüyorum