2009 Eylül Anneleri

sabah sabah spiral için kontrolüm vardı gittim çocuğuda aldık tabi bir huysuzlandı hiçbir şekilde düzenini bozulmasına tahammül edemeiyo delirtiyo beni her dediğini yaptırıyo şimdiden

mrb size bir sorum olacak bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdi yaz tatili için rapor alacam 10 gün hastaneden yada sağlık ocağından mı almam gerekiyor özelden olurmu? nasıl yapmalıyım hiç bişi bilmiyorum

günaydın kızlar dilek bende dün okudum ama yazamadım bu aralar sayfa açık ama inanın okuyamıyorum bile.
Bircancım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişine...kıyamam benim kızımda hastalandığında aynı durumları yaşamıştım.resmen inliyor titriyordu kızım..Allah bebeklerimize uzun sağlıklı sıhhatli ömür versin...
çok geçmiş olsun dilek canım ne yaşadıını ne hissettiini tahmin edebiliorum bende geçen gün kızıma yediim şeylerden yediriordum ama benimki çiğnemeden direk yutmaya çalışmış bir baktım yüzü kıpkırmızı oldu gözleri yuvasından fırladı deli gibi öksürüo gibi hırlıo o an hemen yüzü koyun aldım kucağıma elimle sırtına vurdum birkaç kez boğazına kaçan şey çıktı yavrum nasıl korkmuştur ama benim elim ayağım dolaşmıştı ben birde panik atak bir insanımdır ama allah kızıma bir şey olunca bilincimi koruor resmen ... allah tüm bebeklerimizi korusun bu arada kızlar bebeğim ilk dişini patlattı 9 aylığız:D alttan ön dişi teyzeleri...

Dilse Allah korusun bebeğini bebeğimi tüm bebekleri ve çocukları...çok zor bir durum bende soğuk kanlı deilim direk ayaklarımın bağı çözülüyor ama yanlızsam daha basiretli oluyorumguclubacismile

bu arada direk konulara atladım herkese merhabaopuyorumnanaktan

kesinlikle yanımda biri varken bilincimi kaybediorum elim ayağıma dolaşıo mantıklı düşünemiorum ama yalnızken o kadar souk kanlıyımki zaten annem dio yalnızken de böle olsan dio çocuk senden kokrup ölür dio:( ama elimde deilki neyse düzeliorum alışıorum belkide düşmelere kusmalara çarpmalara...

bircancım, yakışıklım hastalanmış. acil şifalar dilerim canım. benim aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi hemen. bizim başımıza da gelmişdi. her ihtimale karşı bi idrar kültürü baktırın derim.

bircancım, yakışıklım hastalanmış. acil şifalar dilerim canım. benim aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi hemen. bizim başımıza da gelmişdi. her ihtimale karşı bi idrar kültürü baktırın derim.

Evet ama doktor baktı renginde bişiy yok kokusuda yok dedi şimdilik gerek olmadığını söyledi maşallah bu gün turp gibi kızlar

ayy gecmis olsun bircancim yaa hastalik zor.simdi iyiymiks masallah.
valla temizlik gibisi yok aynen ya.cabuk kirleniyor isin kotusu ama olsun.
cumaya turkiyeden yaz tatilinde gelen diger muhendis hanimlari misafir gelecekler ay hazirlik temizlik isim cok ama bigun onceden yapmaya baslarim.ev kucuk zor sigilir ama gonuller genis olksun.

ayy gecmis olsun bircancim yaa hastalik zor.simdi iyiymiks masallah.
valla temizlik gibisi yok aynen ya.cabuk kirleniyor isin kotusu ama olsun.
cumaya turkiyeden yaz tatilinde gelen diger muhendis hanimlari misafir gelecekler ay hazirlik temizlik isim cok ama bigun onceden yapmaya baslarim.ev kucuk zor sigilir ama gonuller genis olksun.

Sağol canım benim

Göüller bir olsun yeter haklısın canım benimmmmmm. Kolay gelsin şimdiden sana

selam kızlar
dileğim canım çoook geçmişler olsun, hay Allah ne yapcağımızı şaşırcaz desene
bizim cadı henüz kafaya takılan tokaları fark etmiyor , anlayıp el atmaya başlayınca ne yapcaz bilmiyorum, büyüdükçe tehlikelerde büyüyor anlaşılan

Bende senin gibi düşünüyordum canım fark etmiyor diyordum ama o gece farkedeceği tutmuş. Bence sende çok dikkatli ol zaten özellikle kız anneleri için girip yazdım buraya. Defnemin başına gelen başka bebeklerin başına gelmesin diye. Çok teşekkürler.

çok geçmiş olsun dilek canım ne yaşadıını ne hissettiini tahmin edebiliorum bende geçen gün kızıma yediim şeylerden yediriordum ama benimki çiğnemeden direk yutmaya çalışmış bir baktım yüzü kıpkırmızı oldu gözleri yuvasından fırladı deli gibi öksürüo gibi hırlıo o an hemen yüzü koyun aldım kucağıma elimle sırtına vurdum birkaç kez boğazına kaçan şey çıktı yavrum nasıl korkmuştur ama benim elim ayağım dolaşmıştı ben birde panik atak bir insanımdır ama allah kızıma bir şey olunca bilincimi koruor resmen ... allah tüm bebeklerimizi korusun bu arada kızlar bebeğim ilk dişini patlattı 9 aylığız:D alttan ön dişi teyzeleri...

Teşekkür ederim dilse, size de gelmiş geçmiş olsun. En tehlikeli zamanlarımız sanırım ben eskiden yemek yedirirken çok rahattım şimdi elimde olmadan kasıyorum kendimi. Bir öğürse hemen panik oluyorum umarım Defnenin hoşuna gidip huy edinmez bunu. Dişinizde hayırlı olsun.

KIZLAR OĞLUM PAZARTESİ GECESİNDNE BERİ HASTA DOKTORA GÖTÜRDÜK PAZARTESİ ateş ve kusma baktı kadın boğazında bişiy yok ciğerlerinde bişiy yok kulağında bişiy yok ama ateşi var çocğuğun bide kusma enfeksiyondanmış antibiyotik verdi oda çocuğun daha çok midesini bozdu o kadar acı ki anlatamam zimaks içemedi gittik tekrar dün değiştirdi antibiyotiği. bu gün biraz daha iyi. ama çocuğun gözleri bile çökrü hemen ateşliyken resmen ıhh ıhhh deyip sayıkladı yavrum.

Çok geçmiş olsun Bircan ama sanırım atlatmış kuzu, sevindim.

gunaydin kizlar
nasilösiniz bebisler nasil
ya artik ben ikinci bebegi yapmaktan korkuyorum walla buyudukce tehlikeleri artiyor
canim cok gecmis olsun kiyamam yaaaaaa

Aynen kalbim kaldırmaz artık ikinciyi. kaydirigubbakcemile3

canlarımmmmmm

yaa bende dün tüm gün temzilik yaptım giremedim bugün kayınvalidem geldi
torununu sevmeye hayrettttt kiii...

dilekçim,ayşecimve bircan cım gelmiş geçmiş olsunnn geç kaldım biraz ama yavrucaklarınız tez zamanda toparlansın inş.
bizde çok iştahsızız bu aralar
çok özledim sizi ama fırsat olmuyoooo
halil ibrahim heryere dalıyo
yürümek istiyo
bol bol düşüyoooooo
öle işteee

selaaammm selam annişler selammm :)))
kollarım bacaklarım koptu artık koşmaktan ve reyyanla oynamaktan yoruldum -tatlicadiarzu-
"totosunda kurt var bu çocuğun" diyorum "yok yok kurt filosu var" diyorlar :roflol:
ay bu ne enerjidir Allahım yaa, herkesin yazdığı gibi girmediği delik yok evde :roflol: :roflol:
iyice yürüme alıştırmaları da başladı sürekli koltuk ve kollarım arasında uçuyor -tatlicadiarzu-
bırakıp da odadan çıkmam mümkün değil hemen kalkıp koşmaya çalışıyor peşimden, yürümeyi iyice bilse neyse -tatlicadiarzu-

bircancım hayırlı olsun bloğun, ben de çok özeniyordum ama buraya bile fırsatım olmuyor çoğu zaman...
biraz da üşengeçlik var tabii ki... ama dileğin dediği gibi çok güzel birşey...

Back
X