Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bircan çok geçmi,ş olsun.. Allah evlatlarımıza hastalık vermesin![]()
günaydın kızlar geçmiş olsun bircan çabucak geçer inşallah
Bircancım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişine...kıyamam benim kızımda hastalandığında aynı durumları yaşamıştım.resmen inliyor titriyordu kızım..Allah bebeklerimize uzun sağlıklı sıhhatli ömür versin...günaydın kızlar dilek bende dün okudum ama yazamadım bu aralar sayfa açık ama inanın okuyamıyorum bile.
çok geçmiş olsun dilek canım ne yaşadıını ne hissettiini tahmin edebiliorum bende geçen gün kızıma yediim şeylerden yediriordum ama benimki çiğnemeden direk yutmaya çalışmış bir baktım yüzü kıpkırmızı oldu gözleri yuvasından fırladı deli gibi öksürüo gibi hırlıo o an hemen yüzü koyun aldım kucağıma elimle sırtına vurdum birkaç kez boğazına kaçan şey çıktı yavrum nasıl korkmuştur ama benim elim ayağım dolaşmıştı ben birde panik atak bir insanımdır ama allah kızıma bir şey olunca bilincimi koruor resmen ... allah tüm bebeklerimizi korusun bu arada kızlar bebeğim ilk dişini patlattı 9 aylığızalttan ön dişi teyzeleri...
bircancım, yakışıklım hastalanmış. acil şifalar dilerim canım. benim aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi hemen. bizim başımıza da gelmişdi. her ihtimale karşı bi idrar kültürü baktırın derim.
ayy gecmis olsun bircancim yaa hastalik zor.simdi iyiymiks masallah.
valla temizlik gibisi yok aynen ya.cabuk kirleniyor isin kotusu ama olsun.
cumaya turkiyeden yaz tatilinde gelen diger muhendis hanimlari misafir gelecekler ay hazirlik temizlik isim cok ama bigun onceden yapmaya baslarim.ev kucuk zor sigilir ama gonuller genis olksun.
selam kızlar
dileğim canım çoook geçmişler olsun, hay Allah ne yapcağımızı şaşırcaz desene
bizim cadı henüz kafaya takılan tokaları fark etmiyor , anlayıp el atmaya başlayınca ne yapcaz bilmiyorum, büyüdükçe tehlikelerde büyüyor anlaşılan
çok geçmiş olsun dilek canım ne yaşadıını ne hissettiini tahmin edebiliorum bende geçen gün kızıma yediim şeylerden yediriordum ama benimki çiğnemeden direk yutmaya çalışmış bir baktım yüzü kıpkırmızı oldu gözleri yuvasından fırladı deli gibi öksürüo gibi hırlıo o an hemen yüzü koyun aldım kucağıma elimle sırtına vurdum birkaç kez boğazına kaçan şey çıktı yavrum nasıl korkmuştur ama benim elim ayağım dolaşmıştı ben birde panik atak bir insanımdır ama allah kızıma bir şey olunca bilincimi koruor resmen ... allah tüm bebeklerimizi korusun bu arada kızlar bebeğim ilk dişini patlattı 9 aylığızalttan ön dişi teyzeleri...
KIZLAR OĞLUM PAZARTESİ GECESİNDNE BERİ HASTA DOKTORA GÖTÜRDÜK PAZARTESİ ateş ve kusma baktı kadın boğazında bişiy yok ciğerlerinde bişiy yok kulağında bişiy yok ama ateşi var çocğuğun bide kusma enfeksiyondanmış antibiyotik verdi oda çocuğun daha çok midesini bozdu o kadar acı ki anlatamam zimaks içemedi gittik tekrar dün değiştirdi antibiyotiği. bu gün biraz daha iyi. ama çocuğun gözleri bile çökrü hemen ateşliyken resmen ıhh ıhhh deyip sayıkladı yavrum.
gunaydin kizlar
nasilösiniz bebisler nasil
ya artik ben ikinci bebegi yapmaktan korkuyorum walla buyudukce tehlikeleri artiyor
canim cok gecmis olsun kiyamam yaaaaaa