2009 Eylül Anneleri

benim oğlumda oğlen yemegını yememiş sanırım ben yokken tepkı verıyor calısmak boyle zamanlarda benı cok huzurusuz edıyor

ayyy evet eskiden sayfaları oku oku bitmezdi
çok üzücü :(
bebeler rahat vermiyo artık
hep oglumun peşindeyim bende
öle sık ayağa kalkıp düşüyo ki
beynim uyuşuyo Allah korusun bişi olcek die düşünmekten
inş. bu zamanı hemn atlatıp burada daha da çok paylaşımlarda bulunuruz yine

selam hanımlar..
valla evde duramıyoruz artı düğünler bitmiyor, bir haftada 12 düğün olur mu yaa -tatlicadiarzu-
bu akşam da çok yakın bi akrabamın nişanı vardı, eşim sağolsun!!!!! çok sıkkınım bunaltıyo bu adam bazen beni!!!!!!!
reyyan hanım da canıma okuyo zaten, perişan oldum peşinde koşarken...
çekmeceleri açıyor dağıtıyor, o neyse de elini sıkıştırıyor... bu yüzden yanlız bırak bırakabilirsen...
dolaplarımızı da açmayı öğrendi artık, bizimki de sürgülü kendisininki de... açıyor ve içinde ne varsa aşağı -tatlicadiarzu-
çok yoruluyorum yaaaa pöfffff -tatlicadiarzu-
ayrıca reyyan ismine bakıyor, başka isimlere değil ama kendi ismine bakıyor...

topiğimizin esk günlerine çabucacık dönmesi ümidiyle....

slm kızlar
herkes ıyıdır ıns
bız bugun tatılden donduk
eymoşla ılk tatılımız cok guzeldı hıc bıtmsın ıstedk
oglum sudan cıkmak ıstemedı
bu arada dişlerımız ardarda ıktı 7 tane oldular 8.yolda:)
umarım sızde de haberler ıyıdır
herkesı ve bebelerı opuyorum
sızı cok ozledık..

kızlaaar herkese merhabaaa...
öncelikle hepinizi gerçekten çok özledim...
bayadır giremiyorum çünkü bilgisayarımın şarj aleti bozuldu...
ayrıca bu arada misafirlerimin ardından 3 düğün vardı ikisi izmirde biri bodrumda derken yamulduk gittik....
neyse ayrıca şimdi eve geri döndüm ama bu seferde misafirlerim var bol bol :))))
Allahım bana güç kuvvet vede sağlam bir şarj aleti nasip etsin diyim ne diyim :))))
geçmişe fazla bakamıyorum saat malum :)
yavruşumun yüzünden geç yat erken kalklardan zombiye bağladım....
o yüzden şimdilik yazıp gidicem ilk fırsattada uzuuun uzuuun sizle kalıcam...
yine topiğin sessizliğinden bahsedilmiş...
ortalığı bozan buranın tadını kaçıranlar utansın diyorum.... açıkçası bebek faktörü bu sessizlikte gerçek sebep mi ben çok emin değilim :)
umarım herşey daha iyi olur dicem sadece :)
biliyorum bunu okuyan bazı arkidişler bana kızıcaklar ama yapacak bişiy yok gerçekler acı :)
haydin hepinizi öperim bebelerinizide koklarımmmmm hoççakalınn :)))

günaydınlar kızlar.
sabah kalkar kalkmaz aklıma ılk gelen sorunun cevabını rica edıyorum sızden. bebeklerınızı gece kaç sefer beslıyorsunuz. annesutu yada devam sütü??

merhaba arkadaşlar ben daha yeni keşfettim forumunuzu :( aranıza katılmak istedim. benimde eylül adında bi kızım var 23 eylül doğumlu işten fırsat buldukça giricem bende foruma görüşmek üzere

Günaydın arkadaşlar,

Keyifler yerindedir umarım. Bizde herşey yolunda çok şükür. Biraz Gamzenin yazdıklarına üzüldüm açıkcası , belki üstüme alınmamam gerekirken üstüme alındım. O tartışmanın üzerinden çok uzun zaman geçti o derenin altından ne sular aktı belki de benim buraya giremediğim zamanlarda başka şeyler yaşanmıştır ve o da onlardan bahsediyordur diye umut ediyorum. Ki yanlış düşünüyorsam eğer olayla doğrudan bağlantısı olmayan bir kişinin bu durumu böyle lastik gibi uzatmaya çalışmasına akıl sır erdiremiyorum, bu ne kindir demekten başka söz bulamıyorum.

Evet çalışıyorum ve kızım bu aralar çok huysuz ne yapacağım bilmiyorum hiç uyumuyo geceleri 1 kere kalksa yatıp kalkıp şükredicem ben artık sayamıyorum bütün düzenler alt üst oldu kendi kendine uyumaya başlamıştı onuda bıraktı :( ya kucakta ya da emerek uyuyo dişlerimiz yeni çıkıyo bi tane çıkarabildik daha ondan mı ben çalışıyorum diyemi bilmiyorum ama çok fena bi haldeyim:(

Çalışan annelerin sanırım yaşadığı en büyük problem budur : uykusuzluk... Benim kızımda bir aralar çok sık uyanıyordu ertesi gün işte pestilimiz çıkıyordu. Sonra her ne kadar önceden karşı olsamda aramıza yatırmaya başladık o da sanırım kokumuzu duya duya kendini daha güvende hissetmeye başladı uyku sürelerimiz gitgide uzadı. Hatta bir gün hiç uyanmadan sabaha kadar uyumuştu. Çok deli yatıyor kızım bazen eşimle minnacık bir yere sığmak zorunda kalıyoruz ama tabi sabaha kadar uykunun sık sık bölünmesinden iyidir diyoruz.

evet bende yanıma almaya başladım ama yinede yatağına koymaya çalışıorum arada o da bu duruma kızıyor galiba:) biraz sinirli ama yatakta yatmaya yer kalmıyo biri görse halimize acır o kadar fena durumdayız. bu gece hiç uyumadık yemiyoda bi de öksürüo hafif hafif ilk dişi çıktığında da olmuştu normal die düşünüorum aklım hep bebeğimde yani ne zormuş annelik

evet bende yanıma almaya başladım ama yinede yatağına koymaya çalışıorum arada o da bu duruma kızıyor galiba:) biraz sinirli ama yatakta yatmaya yer kalmıyo biri görse halimize acır o kadar fena durumdayız. bu gece hiç uyumadık yemiyoda bi de öksürüo hafif hafif ilk dişi çıktığında da olmuştu normal die düşünüorum aklım hep bebeğimde yani ne zormuş annelik

Bizde öyle yatacak yer kalmıyor bize bir bakıyorsun kafası ayak ucuma gelmiş sabaha kadar saat gibi dönüyor yatakta saat 6'yı veya 12'yi gösteriyorsa şanslıyız da bir de3 ve 9'u gösterdimi o zaman vay halimize:)) Ek gıda konusundada mı sorun yaşıyorsunuz? Dediğin gibi dişle ilgili olabilir benim kızım 27 ağustos doğumlu ve neredeyse kızından 1 ay büyük ve hala tek bir dişimiz bile yok umudu kestik artık biz:) 6. aydam beri her huysuzluğunu ona yormaktan bıktık, diş miş yok. Kim bakıyor bebeğine?

babaannesi bakıyor evet ek gıdaları yemiyor zaten çok iştahlı değildi bu aralar sadece beni emiyor desem yeri var gece maması veriyordum ama son bi haftadır onuda yemiyor bende zorlamak istemiyorum arkasından kaşıkla koşmak korkulu rüyam diyebilirim ama o da hiç yemiyo bizde sizin gibi galiba dişi yapıyor die die her huysuzluğu dişe yorar olduk çıksa da dişleri rahatlasak artık. senin bebeğine kim bakıyor.

Back
X