2009 Eylül Anneleri

gamzecim inşallah bende gelmek görmek istiyorum sneı ama en çokda kızını:)

gülay keşkeee onların canbı acıyacagına bızım acısa. abin için hayırlısı oplsun inşallah. neden bu kuzularımız bu kadar mızmız:(

meryemcim bizim ki en çok da yemek zamanı mızmız, yemek ağzına yaklaştıkça nasıl kaçmaya çalışıyor ya bağırarak sinir oluyorum.... valla akılları erdikçe bakması daha da zorlaşıyor, kandırmakta zor oluyor...bazen yatağın üzerine bıraktığım ve hiç hareket etmeden durduğu günleri özlemiyor değilim.
ama sağlıkları yerinde olsun herşeye bedel tabi....

merhaba kızlar...bugün evde temizlik vardı fırsat bulamadım girmeye bir ara sadece baktım öyle..herkes iyidir umarım..meryem geçmiş olsun tatlım geçmişe çok bakamadım ne oldu...

selam kızlar.
berbat bır 4 gunun ardından buradfayım. oğlum çok hastalandı. canımdan can ömrümden ömür gitti.perşembe gunu kayınvalıdem kardesıne gıdecegınden bende 2 gun ızınlıydım. o akşam evdeyken cocuguna ylık kontrolune gıdelım dedık. muayenehaneye gırereken çocugun ataeısnın yukseldıgını farkettık ve muayenede anladıkı dr bogaz enfeksıyonu kapmıs:( o gece alev alev yandı kuzum. cuma evde tekım oğlum sürekli aglıyor emmek dışımnda hiç bir şekılde beslenmıyor. ee bende de ne süt varkı zaten:( uyurken bıle ben dokunmadıgım tek dk uyumadı hep beraberdık. elim kolum baglı ve caresizim ne demek o gun anladım. ertesi gun devam sütü içti bıraz agzına bı lokma bişey atsam deli gibi agladı. ayaklarında isilik gibi bişeyler cıkınca tekrar dr a gıttık. bogazında 2 tane aft vardı canı çok yanar dedi:( pazar gunu daha ıyıydı. inşallah bugun daha iyi olur..

canım geçmişe bakarken gördüm şimdi...inşallah dediğin gibi daha iyi olur çok çok geçmiş olsun tekrardan..

geçmiş olsun aliefe 'ye zaten sıcak bişey yemek istemiyolar birde hastaladılar mı offf allah korusun hepsini

gülay valla bez değiştirirken sırtımdan ter akıyor. sen demişssin ya esımın kucagında. benımkıde bana yapısık. hasta oldugu ılk gun cuma gunu bana sarılmadan uyumadı kalktıgım her dk uyandı. yatagın üstüne bırakmak mumkunmu artık ya:) düşünüyorumda en kenara bıle bıraksak düşmeyecegı garantıydı:) şimdi her tarafı yastık dolsa bıle yatagı dısında rahat edemıyorum ben.

esin sağol canım. çok sukur bugun daha iyiymiş kuzum

gamzecim benim için neler yazmışsın öyle canım inan ben de senin için aynı şeyleri düşünüyrm.DÜNYA TATLISI..GERÇEKTENbuluştuğmuz için çok mutluyum seni tanıdğm için yazdım sana da msn den inşallah tanışmak istedğm arkadaşlar var onları da görürüm

kızlar inş dediğiniz gibi olur. meryemim hemen tedarik edicem karadut pekmezini. ya ali efe sevemedi pekmez olayını. almıştım 1 kavanoz organik pekmez. bozuldu attım bu sabah :(
benim oğlum da en çok bana düşkün. hiçbirşey olmazsa- benim yastığımla benim kokumla uyuyor. hoşuma gitmiyor değil ama kaldır kondur belim kopuyor çoğu zaman da.
ali efe hasta değil aman diyim ağzınızdan yel alsın kızlar... ali tunama Allahım sağlık versin biran evvel düzelsin kuzucuk inş.

güzeller yeniden maraba televoleeeeee.....
mıncır uyandı altı üstü memesi derkeeeeen ahanda oldu sana saat kaçç :)
gülaycım baya sıkıntın varmış kaç gel güzelcim hemen zevkle ağırlarım kim gelirse vallaha hadi size bi kıyak bu sene promosyon turları düzenliyorum tanışma amaçlı parada almıcam :)))))

esincim hoşgeldin tatlım güzel gözlü tosun paşa nasıl maşallah dünya tatlısı kuzum yaa...
ayrıca söylediklerimde yalan değil sende fazla tevazu etme derim :)))

baharcım kalabalıktan çıkıp kalabalığa giricek
ama bu işin dönüşü nolcak dediğin gibi merakla beklicez haberlerini :))))

gelirim sonra aglarsın git diye:)

ne ağlıcam be pşlavdan dönenin kaşık bitarafına kaçsın alalalalaaaaa :))))))))))))

meryem hem gel diyo hem misafirlerden dert yanıyo kız... sen de kızım sana diyom gelinim sen anla yapıyo gamze :)

bak yaaa sen nassı mixer bi insansın ayıptır günahtır tüü utanmaz bide memleketlim olcen :))))))))

evet bahar bencede. hanı güya aşşagıdakı bişzi okuyan misafiri diyo ama yok yemem:)

sende az değilmişsin haaa ben sana tüm iyi niyetimlen evimi damımı açarken senin şu sölediklerine bak yazııııık yazııııkk!!!! kaydirigubbakcemile3:roflol:

Back
X