Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.
berbat bır 4 gunun ardından buradfayım. oğlum çok hastalandı. canımdan can ömrümden ömür gitti.perşembe gunu kayınvalıdem kardesıne gıdecegınden bende 2 gun ızınlıydım. o akşam evdeyken cocuguna ylık kontrolune gıdelım dedık. muayenehaneye gırereken çocugun ataeısnın yukseldıgını farkettık ve muayenede anladıkı dr bogaz enfeksıyonu kapmıso gece alev alev yandı kuzum. cuma evde tekım oğlum sürekli aglıyor emmek dışımnda hiç bir şekılde beslenmıyor. ee bende de ne süt varkı zaten
uyurken bıle ben dokunmadıgım tek dk uyumadı hep beraberdık. elim kolum baglı ve caresizim ne demek o gun anladım. ertesi gun devam sütü içti bıraz agzına bı lokma bişey atsam deli gibi agladı. ayaklarında isilik gibi bişeyler cıkınca tekrar dr a gıttık. bogazında 2 tane aft vardı canı çok yanar dedi
pazar gunu daha ıyıydı. inşallah bugun daha iyi olur..
gelirim sonra aglarsın git diye:)
meryem hem gel diyo hem misafirlerden dert yanıyo kız... sen de kızım sana diyom gelinim sen anla yapıyo gamze :)
evet bahar bencede. hanı güya aşşagıdakı bişzi okuyan misafiri diyo ama yok yemem:)