Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyrem ço afedersin seninde gıçından haberin yok bak millet neler anlatıyo hayatımda böle bişi görmedim :)))))))))))))))))
beni bana bu kadar güzel anlatan olmadı şekerim. bi eltim var yaka silkti benim tacizlerimden walla kadın kaçacak delik arıyordu. o kadar diyim sana... ellerim yoklarım koklarım haberiniz olmaz. korkun benden huleyn... :)yaa bahar sen nassı bi insansın yaa sodayla olmadı elle... senin soyadını alço yapıp bide robdeşambr giydirdikmi bide saçları geriye taradınmı bide o caiiiiwww cuiiiww yapan müzziklerle fon verdikmi sen nuriden daha nuri olursun valla amma potansiyelin varmış beeeeeeee :)))))))))))))
ah yarabbim ya. gülüm aman sık sık kontrol et ateşini ya. deli mi bu caponlar. al bi capon yapıştırıcısı yapıştır üçer beşer diyo kör şeytanbilmiorum sanirim dis dr gittim bisi yok dedi gonderdi ama bu ates inmiyoo
turkiyeede ki dr sordurdum idrar yolu bakilsin dedi
bu salak caponlara soyledim gerek yok dediler test istedim yapmadilar bunlarin topuna cok guzel seyler yapmak istiyorum
beklicekmisim cumartesiye kadar ates devam ederse gidecekmisim
ohaa ya
selam kizlar nasilsiniz bebeler nasil
ben geldim ama çok kalamayacağm ebru hg. canım..gamze dün eşime Sibel can DAVETİYESİ GELDİ..NE KENDİ GİTTİ .NE DE BEN GİDEYİM DEDİM yokk...çocuğu bakamazmış..halbuki giden arkdşlrın yanında kedi gibi sesimi çıkarmazdım..yalıkavak uzak da değil..ben de ona kızdımm
geçmişte tubanın kocası serdar Ortaç bileti meselesi gözüme çarpınca birden dün gecenin şimşekleri de beynim de çarptı birden
tubacım binlerce dansöz var bacım boşver kocan iki kıvırmış çok mu :)
gözümde canlandı inan anlattıkların...sanki ben de şahit olmuşum gibi..gurur...ben de öyle baştan kem küm etti mi sonradan evet dese de gurur yapıyrm...ama sen koridorda görünce biraz olsun iyi gelmiştir bu değl mi...en azından yaşadıklrının üstüne su serpmiştir.....:))))))o zaman ben sana kendi sibel can maceramı anlatayım. antalyada sueno diye bi otel var sibel can çıkıyo. işte o gece giyindim süslendim dinlemeye incez arkadaşlarla. benim ki surat astı küstübişeler yaptı odaya kapandık kladık. şimdi inatta ettim çıkamıyorum ama sibelin aşağıdan sesi geliyo delirecem bar ibi göreyim. Allahım inat inat kadın konseri bitirdi ben sinir krizi geçiriyorum bağırdım çağırdım yalınayak attım kendimi otelin koridoruna ki üç koruma arkada sibelciğim önde yürüyolar benim gözler ağlamaktan kıpkırmızı aaaa dedim gülümsedim oda bana gülümsedi içeri kaçtım. hadi bari görmemiş olmadım dedim ama rezillik diz boyu tabi :)