• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yaa bahar sen nassı bi insansın yaa sodayla olmadı elle... senin soyadını alço yapıp bide robdeşambr giydirdikmi bide saçları geriye taradınmı bide o caiiiiwww cuiiiww yapan müzziklerle fon verdikmi sen nuriden daha nuri olursun valla amma potansiyelin varmış beeeeeeee :)))))))))))))
beni bana bu kadar güzel anlatan olmadı şekerim. bi eltim var yaka silkti benim tacizlerimden walla kadın kaçacak delik arıyordu. o kadar diyim sana... ellerim yoklarım koklarım haberiniz olmaz. korkun benden huleyn... :)
bilmiorum sanirim dis dr gittim bisi yok dedi gonderdi ama bu ates inmiyoo
turkiyeede ki dr sordurdum idrar yolu bakilsin dedi
bu salak caponlara soyledim gerek yok dediler test istedim yapmadilar bunlarin topuna cok guzel seyler yapmak istiyorum
beklicekmisim cumartesiye kadar ates devam ederse gidecekmisim
ohaa ya
ah yarabbim ya. gülüm aman sık sık kontrol et ateşini ya. deli mi bu caponlar. al bi capon yapıştırıcısı yapıştır üçer beşer diyo kör şeytan

ben geldim ama çok kalamayacağm ebru hg. canım..gamze dün eşime Sibel can DAVETİYESİ GELDİ..NE KENDİ GİTTİ .NE DE BEN GİDEYİM DEDİM yokk...çocuğu bakamazmış..halbuki giden arkdşlrın yanında kedi gibi sesimi çıkarmazdım..yalıkavak uzak da değil..ben de ona kızdımm

geçmişte tubanın kocası serdar Ortaç bileti meselesi gözüme çarpınca birden dün gecenin şimşekleri de beynim de çarptı birden

şu kilo problemi ben 62 takıldım kaldım ya hamilelikten önce daha kiloluydum diye dert etmiyorum 64 kilo ile hamile kalmışım bilmiyorum acaba diyet yapsam mı?38-40 bedenim

ben geldim ama çok kalamayacağm ebru hg. canım..gamze dün eşime Sibel can DAVETİYESİ GELDİ..NE KENDİ GİTTİ .NE DE BEN GİDEYİM DEDİM yokk...çocuğu bakamazmış..halbuki giden arkdşlrın yanında kedi gibi sesimi çıkarmazdım..yalıkavak uzak da değil..ben de ona kızdımm

yaa varya bende gülşeni severim gidelim dedim ama 0-12 yaş çocuk almıyolar diye kaldık.... neymiş babasını çağırıcakmışız o bakarmış belizede gidermişi,z... nah bakar bee panik atak gebertir kızımı onuda boşver geldimi gitmez aman dedim kalsın başlarım sibele.... ama eşini ayarlarsan bizim kızlarla kaçarız.... daha var nasılsa yazın bitmesine yaaaa :)))))

ayrıcaa baharım için bir şiir:

seni ele seviremki
Diyecahsan niye? Bennam işde ele.
Seni görende yüregim bir hoş olir,
Yanir, yanir dutuşir.
Diyirsenki niye? İşde ele.

Ahşam olir,
davar,nahır mal gelir.
Sayiram sayiram biri eksik.
Birde dönirem sen yohsan.
Gine diyirsen ki niye? Ne bilim işde ele.

Sekide ekmek yiyirem.
Lavaşi, civili dürüm edirem.
Kıtliram boğozumda dügümlenir.
Sen ahlıma gelirsen gine
Diyirsen ki niye? İşde ele.

Anam örtüleri sarir.
Yataceyıh, mahcuplaniram.
O da gidirya külli beçare galiram.
Sahın deme niye? Bennam, işde ele.

Guşluğa doğri daliram.
Hayal gurmuş, rüyada görmüşem.
Sen bennensen.
Sevinmiş, sevinmiş, tergan içinde galmışam.
Birde uyaniram yasdığa sarılmışam.
Ama deme niye? Ne bilim işde ele.

Sabağınan horozlar ötir,
Gahiram.bir cigara yahiram
Tavuhlara, culuhlara yem verirem.
Tutduğumi öpirem.
Seni culuhlara bile benzedirem.
Diyecahsan niye? Ne bilim işde ele.

Babam beni gapiya goymir diyirsen.
Ey helt yiyirsen.
Ahşama geder goni gomşiyi gezirsen.
Ezen, bibin, emin gile gidirsen.
İsdesen, bene görünürsen.
Madem ele gapiya, cama hatta tırhıca çıh.
Yüzün görim görimde orda ölim.
Diyirsenki niye? Ne bilim işde ele. :1:

capon yapistiricisi aci vermez zimba filan lazim azcik kan aksin
valla bahar elleeyen sen ol sekerim ne diyim yabanciya gitmesin kimse

geçmişte tubanın kocası serdar Ortaç bileti meselesi gözüme çarpınca birden dün gecenin şimşekleri de beynim de çarptı birden

o zaman ben sana kendi sibel can maceramı anlatayım. antalyada sueno diye bi otel var sibel can çıkıyo. işte o gece giyindim süslendim dinlemeye incez arkadaşlarla. benim ki surat astı küstübişeler yaptı odaya kapandık kladık. şimdi inatta ettim çıkamıyorum ama sibelin aşağıdan sesi geliyo delirecem bar ibi göreyim. Allahım inat inat kadın konseri bitirdi ben sinir krizi geçiriyorum bağırdım çağırdım yalınayak attım kendimi otelin koridoruna ki üç koruma arkada sibelciğim önde yürüyolar benim gözler ağlamaktan kıpkırmızı aaaa dedim gülümsedim oda bana gülümsedi içeri kaçtım. hadi bari görmemiş olmadım dedim ama rezillik diz boyu tabi :)

gamze ben de dün gece öyyyle tlv karşısında baktım gördüğm arkdşlr da oldu..sorma benimki de annemi deyince dedim boşver sibeli ..0-12 yaş meselesi yüzünden..ama ben çocuk gördüm orda hem de 12 yaşndan küçük görünüyrlrdı..

o zaman ben sana kendi sibel can maceramı anlatayım. antalyada sueno diye bi otel var sibel can çıkıyo. işte o gece giyindim süslendim dinlemeye incez arkadaşlarla. benim ki surat astı küstübişeler yaptı odaya kapandık kladık. şimdi inatta ettim çıkamıyorum ama sibelin aşağıdan sesi geliyo delirecem bar ibi göreyim. Allahım inat inat kadın konseri bitirdi ben sinir krizi geçiriyorum bağırdım çağırdım yalınayak attım kendimi otelin koridoruna ki üç koruma arkada sibelciğim önde yürüyolar benim gözler ağlamaktan kıpkırmızı aaaa dedim gülümsedim oda bana gülümsedi içeri kaçtım. hadi bari görmemiş olmadım dedim ama rezillik diz boyu tabi :)
gözümde canlandı inan anlattıkların...sanki ben de şahit olmuşum gibi..gurur...ben de öyle baştan kem küm etti mi sonradan evet dese de gurur yapıyrm...ama sen koridorda görünce biraz olsun iyi gelmiştir bu değl mi...en azından yaşadıklrının üstüne su serpmiştir.....:))))))

Back
X