• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kizlar
tulay gecmis olsun canim kesin disdir
erdenayda aynisi 2 azi dis sis ve 2 ustten kopek disi gelmis beyaz belli yazik ya bebelere hem sicak hemde disssssssss offfffffffffffffff yememeleri icmemeleri normalllllllllllllll

tülaycım çok geçmiş olsun.
inşallah bişeyciği yoktur paşamızın.
saol filizcim

tülaycım gecmıs olsun atesı falan varmı?? valla bu kadar yemeyınce aklıma ılk gelşen bogazında bişey olmasın kuzunun
cnm dr a gittik 2 gün ateşi 38 den aşağı düşmeyince boğazına bakıldı çok hafif kızarıklık var dedi dr sanmıyorum ama ne bilim
tülayy bence önce bi oturup sakinleş
misafirdi elektrikti çocuğun yemeğiydi derken kendini daha çok kasma
bebekler bunu da hemen hissediyo
sen hamarat ev hanımısın zaten evin temizdir
baktın elektrikler de gelmedi o zaman dışardan halledersin dert etme ya
yok be cnm ne temizi yollar kazılıyo önden süpürüyon arkan tozz rezillik çekiyozz
hg tülay..benim kuzum da emmeyi bıraktı bu günlerde ama yemesi iyi..acaba sıcaklardan bunalıyr olabilir mi kuzularımız...bizim üst dişler çok zorlamştı.şimdi azılar çıkıyor çok huzursuz ve kusuyo da bazen..dün gece kustu mesela ..acaba hem diş hem sıcaklar bunalıyrlar mıki..sen bilirsin ama dr.una danış istrsen..
dişten bence de cnm arada kusuyo 24 saatte 1 kez emiyo 3 gündür devam sütü mü veriyosun?

misafirler ah...insanın ömründen ömür alıyor bebeklerle pasta börek yapmak...her defasnda bir tatlı bir tuzlu yeter diyrm...sonra dayanamıyrm yapyrm yine bir sürü kendime eziyet edeceğimya illa...ama busefer kararlıyım gideceğm migrosun pastahnesine kurabiye tatlı tuzlu...yaş pasta...yeter..
yapıom bişiler ama hemde tel de dedim oğlum rahatsız ama buyurun gelin insan gelmiyelim der ama nerdeeeeeee anlayışşşşş
slm kizlar
erdenayda aynisi 2 azi dis sis ve 2 ustten kopek disi gelmis beyaz belli yazik ya bebelere hem sicak hemde disssssssss offfffffffffffffff yememeleri icmemeleri normalllllllllllllll

demetçim valla herşeyi yiyen çocuk hiç bişi yemiyooo tüm gün su içiyooooo

tülaycım ben sütüm az diye ilk 4 ay geceleri devam sütü verdim..sonra geceleri de emzirdim..devam sütünü bıraktım böylece..sabah yumurta pekmez ve peynirine kahvaltı maması katıp karıştryrm...akşam yatarken ve gece de hipp in ek pirinç ununa yine tahıllı gece maması katıp kaşıkla yedryrm.onun dışında mama vermiyrm.ama acaba vermeli miyim devam sütü bilmiyrm.artık dr.umuz da yok..adamın tayini çıkmış samsuna gitti..

slm kizlar

hg demet..benim oğlum da emmeyi bıraktı..maaşallah erdenayın dişlerine bizimki de bir çıksa kurtulsa yavrucak..öyle huzursuzkiii...

saol filizcim

cnm dr a gittik 2 gün ateşi 38 den aşağı düşmeyince boğazına bakıldı çok hafif kızarıklık var dedi dr sanmıyorum ama ne bilim
yok be cnm ne temizi yollar kazılıyo önden süpürüyon arkan tozz rezillik çekiyozz

dişten bence de cnm arada kusuyo 24 saatte 1 kez emiyo 3 gündür devam sütü mü veriyosun?

yapıom bişiler ama hemde tel de dedim oğlum rahatsız ama buyurun gelin insan gelmiyelim der ama nerdeeeeeee anlayışşşşş

demetçim valla herşeyi yiyen çocuk hiç bişi yemiyooo tüm gün su içiyooooo

canim erdenayda aynisiydi gullum tavuksuyu ver kati gida yiyemiyosa biberona tavuk suyu koy verrrrrrrrrr

tulaycim cok gecmis olsun
bu kadar kendini uzme elbet yer oglun
bi sikintisi var heralde
dis cikma zamani da damaklar acidigi icin bisey yemek emmek istemiyorlar seninki de ondandir bence
misafirler icinde cok kolay gelsin

bu arada kizlar italya tatili diye yeni bir album olusturdum fotograflari koydum bilginize :)

saolun canlarım valla
öle bunaldım ki sormayınnnnn
dün gece açmı die gece 3 te kaşıkmaması yedirdim
kafayı kırdım yani o dereceee

tülaycım çok geçmiş olsun canım.. aynen canım diştendir yer sonra.. bolbol su içsin paşa...
ayy ebruu hemen bakıyorumm....

ebrucum tek tek yorum yapmıycam ozetle ali çok güzel:) italya çok güzel. vee yanlış gormuyorsam sen zayıflamıssın

süper resimler aynen meryeme katılıyorum sende kilo falan kalmamış canım ... ailecek süpersiniz.. alişde tam erkek olmuş yaa.. venedik ve roma daha güzel sanki sienada yerlerde yatıyo herkes:))

saol meryemcim.
eylulde ayni seyi soylemis ama ona verdigim cevabi veriyorum tamamen kamuflaj
giden gram bile yok :)

ya sen tartıya bakmasana bak hepimiz aynı şeyi görmüşüz
belki de vücudun toparlanmıştır ebru
öle kamuflaj işi değil bu
haa yok ille de kamuflaj dersen bari bize de sırrını ver
ben ne kadar kamufle etsem böle olamıyo :)

Back
X