Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol filizcimtülaycım çok geçmiş olsun.
inşallah bişeyciği yoktur paşamızın.
cnm dr a gittik 2 gün ateşi 38 den aşağı düşmeyince boğazına bakıldı çok hafif kızarıklık var dedi dr sanmıyorum ama ne bilimtülaycım gecmıs olsun atesı falan varmı?? valla bu kadar yemeyınce aklıma ılk gelşen bogazında bişey olmasın kuzunun
yok be cnm ne temizi yollar kazılıyo önden süpürüyon arkan tozz rezillik çekiyozztülayy bence önce bi oturup sakinleş
misafirdi elektrikti çocuğun yemeğiydi derken kendini daha çok kasma
bebekler bunu da hemen hissediyo
sen hamarat ev hanımısın zaten evin temizdir
baktın elektrikler de gelmedi o zaman dışardan halledersin dert etme ya
dişten bence de cnm arada kusuyo 24 saatte 1 kez emiyo 3 gündür devam sütü mü veriyosun?hg tülay..benim kuzum da emmeyi bıraktı bu günlerde ama yemesi iyi..acaba sıcaklardan bunalıyr olabilir mi kuzularımız...bizim üst dişler çok zorlamştı.şimdi azılar çıkıyor çok huzursuz ve kusuyo da bazen..dün gece kustu mesela ..acaba hem diş hem sıcaklar bunalıyrlar mıki..sen bilirsin ama dr.una danış istrsen..
yapıom bişiler ama hemde tel de dedim oğlum rahatsız ama buyurun gelin insan gelmiyelim der ama nerdeeeeeee anlayışşşşşmisafirler ah...insanın ömründen ömür alıyor bebeklerle pasta börek yapmak...her defasnda bir tatlı bir tuzlu yeter diyrm...sonra dayanamıyrm yapyrm yine bir sürü kendime eziyet edeceğimya illa...ama busefer kararlıyım gideceğm migrosun pastahnesine kurabiye tatlı tuzlu...yaş pasta...yeter..
slm kizlar
tulay gecmis olsun canim kesin disdir
erdenayda aynisi 2 azi dis sis ve 2 ustten kopek disi gelmis beyaz belli yazik ya bebelere hem sicak hemde disssssssss offfffffffffffffff yememeleri icmemeleri normalllllllllllllll
slm kizlar
tulay gecmis olsun canim kesin disdir
erdenayda aynisi 2 azi dis sis ve 2 ustten kopek disi gelmis beyaz belli yazik ya bebelere hem sicak hemde disssssssss offfffffffffffffff yememeleri icmemeleri normalllllllllllllll
saol filizcim
cnm dr a gittik 2 gün ateşi 38 den aşağı düşmeyince boğazına bakıldı çok hafif kızarıklık var dedi dr sanmıyorum ama ne bilim
yok be cnm ne temizi yollar kazılıyo önden süpürüyon arkan tozz rezillik çekiyozz
dişten bence de cnm arada kusuyo 24 saatte 1 kez emiyo 3 gündür devam sütü mü veriyosun?
yapıom bişiler ama hemde tel de dedim oğlum rahatsız ama buyurun gelin insan gelmiyelim der ama nerdeeeeeee anlayışşşşş
demetçim valla herşeyi yiyen çocuk hiç bişi yemiyooo tüm gün su içiyooooo
saol meryemcim.
eylulde ayni seyi soylemis ama ona verdigim cevabi veriyorum tamamen kamuflaj
giden gram bile yok :)
hg cansu..adını yanlış yazıyrsan ne olur affet beni uzun zamandır denkleşmemiştik bir de yeniyim ya bazen tereddüt geçiriyrm...maaşallah sana da eylüle.:))))))