Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin sen esınden dahamı acık tenlısın?? Bızımde oyle olurda genelde:)
yaa normalde de aglamasına dayanamıyoruz hele gece oyle içli ağlayınca fenaaa
valla benımkının bır uyanmasının sebebı ruyaydı cunku bı anda aglamaya basladı falan fena oldu.. aldım kucagıma susmadı ıclı ıclı aglıyor. emzırdım oyle sustu uyudu yanıma yatırdım hala iççekiyordu kuzum
Eylul bebek farklı onloar ıcın zaten bırıncı oncelık taze kan:) oncekı hayatımda sıvrısınekmısım gıbı yazdım ya :):) likitler çok işe yarıyor kızlar. Beim evımde sivrisinek yok ama yazlıkta oldukca çok var. Orada kullanıyorum hiç birimizi ısırmıyor:)
ilk günaydın bendeeennnnnnn... hayırlı sabahlar bayanlar....kayınpederim bugün operasyona gircek eşim hastaneye gitti... inşlh sorunsuz bugün biter...
geçmiş olsun ben babamla görüşmediğim için eşimin babasıyla aram iyi baba diyinnce üzülsemde eşimin babası babam gibi sağolsun allah şifasını versin
herkese günaydın güzelleeeeeeerrr...
ayşecim sağlıkla girer çıkar inşallah operasyondan kayınpederin.. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.. hastalık çekenede bakanada zor bir olay...
esincim günaydın tatlım denk gelemiyoduk nasılsın bakalım yakışıklı ahmet bebiş beyler nasıllar :)))
nazancım işallah sende bigün babanla barışırsın.. hayat kısa... benimki gideli oldu 8 sene.... daha dün gibi ama bir o kadarda uzak.... Allah kalanlarımıza ömür versin diyebiliyorum sadece...
burası yine sıcak evde yine iş çok.. veeeeee ibraaaaam datlıseeees gamze için yorgunuuum yorguuun şarkısını çığırıyooorr :)))))))