• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Esin sen esınden dahamı acık tenlısın?? Bızımde oyle olurda genelde:)
yaa normalde de aglamasına dayanamıyoruz hele gece oyle içli ağlayınca fenaaa

kızlar buralar çoook sıcak ...bir de çok iş gibi evler çatısızya yanıyor..klimayı çalıştryrm ve klimanın serinliğini yattığımız odaya üflesin diye de araya vantilatör çalıştrdım öyle yatıyrz..

Esin sen esınden dahamı acık tenlısın?? Bızımde oyle olurda genelde:)
yaa normalde de aglamasına dayanamıyoruz hele gece oyle içli ağlayınca fenaaa

sorma meryemcim hep beni yedikleri için adama inandıramıyrm odada sivrisinek olduğuna..bir keresinde o kadar çok ısırmşlrki beni eşimde bir tane bile yok..sinek var diyrm beni neden ısırmıyo diyo..

valla benımkının bır uyanmasının sebebı ruyaydı cunku bı anda aglamaya basladı falan fena oldu.. aldım kucagıma susmadı ıclı ıclı aglıyor. emzırdım oyle sustu uyudu yanıma yatırdım hala iççekiyordu kuzum

kıyamam yaaa
onlar iç çekince insanın içi parçalanıyor

esin hoşgeldin bu arada
sivrisinek vızıltısı da ne sinir bozucudur dimi
ama daha sinir bozucusu sabah uyandığında çocuğunun yüzü ve vücudunu benekler içinde görmek
ama açık tenle ilgisi yok gibi geliyor bana meryem
eşim de ben de oldukça beyazız
ama eda bizim kadar beyaz değil
yine de hep onu yiyorlar
tazecik körpecik diye herhal

benim eşimide sinek asla ısırmaz hep beni ısırıdı şükür bu evimizde sinek yok....
akifeymen uyudu... aslında bendemi uyusam diyorum ..
ayy gülcan evet ne çileydi yaa kışın hiç uyanmadan uyuduğumuzu bilmiyorumm..

Eylul bebek farklı onloar ıcın zaten bırıncı oncelık taze kan:) oncekı hayatımda sıvrısınekmısım gıbı yazdım ya :):) likitler çok işe yarıyor kızlar. Beim evımde sivrisinek yok ama yazlıkta oldukca çok var. Orada kullanıyorum hiç birimizi ısırmıyor:)

ayse onu zaten hala bilmiyoruzda ben bazı geceler hiç uyumadan sabah ettiğimi çok iyi biliyorum:) aklıma geldikçe hala kollarım agrıyor:) sabaha kadar ana kucagı sallıyıp çocugu sadece 10 dk uyutabılmıstım ya :)

off yaa meryem ne günlerdi yaa şimdikilere şükür diyorum.. bigün gaz sancımız çok kötü tavanlarda çok kötü ağlıyor..koridorda kaç tur attık bilmiyorum artık en son eşimle gece yarısına kadar ellerimizle sallamıştıkk.. kollarımız kopuyordu... hatta bisancılı resmimizi çekmiştik bulursam koyarım çok komik..

eylülcüm gerçekten çoook gıcık..yani o sinek ısırmasa bile odada dururken uyumak pskoljikmen de imkansız..hadi beni yesin yavrumu yemesin diyorum ama onuda yiyor .bir tek eşime dokunmuyr...acaba kan grubyla ilgisi var mı..ben de ahmet efe de B -

Eylul bebek farklı onloar ıcın zaten bırıncı oncelık taze kan:) oncekı hayatımda sıvrısınekmısım gıbı yazdım ya :):) likitler çok işe yarıyor kızlar. Beim evımde sivrisinek yok ama yazlıkta oldukca çok var. Orada kullanıyorum hiç birimizi ısırmıyor:)

:) çok yakından takip ediyosun sivrileri :)
ben de tatile giderken hap olanlardan aldım ama çok da işe yaramadı
raid yeni bi ürün çıkarmış gece sivri sinek güündüz kara sinek kovucu
24 saat takılı kalıyormuş
bi de onu denicem

ilk günaydın bendeeennnnnnn... hayırlı sabahlar bayanlar....kayınpederim bugün operasyona gircek eşim hastaneye gitti... inşlh sorunsuz bugün biter...

kayınpederin için geçmiş olsun ayşe..nesi var umarım iyileşir...ben kayınpederimi 2-3 ay önce enfaktüs sebebiyle kaybettim..insanın kendi babası gibi elbette değil ama anlatacak kelime bulamıyrm.......yine de 6 yıl bitmiş aileye gireli...eşim hasta diye biliyrdu . ben öldüğünü bilyrdm yolda ona söylemedk o da çok beter yanında en sevdiğinin boş yere umutlanıp durması çoook acı

geçmiş olsun ben babamla görüşmediğim için eşimin babasıyla aram iyi baba diyinnce üzülsemde eşimin babası babam gibi sağolsun allah şifasını versin

herkese günaydın güzelleeeeeeerrr...
ayşecim sağlıkla girer çıkar inşallah operasyondan kayınpederin.. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.. hastalık çekenede bakanada zor bir olay...
esincim günaydın tatlım denk gelemiyoduk nasılsın bakalım yakışıklı ahmet bebiş beyler nasıllar :)))
nazancım işallah sende bigün babanla barışırsın.. hayat kısa... benimki gideli oldu 8 sene.... daha dün gibi ama bir o kadarda uzak.... Allah kalanlarımıza ömür versin diyebiliyorum sadece...
burası yine sıcak evde yine iş çok.. veeeeee ibraaaaam datlıseeees gamze için yorgunuuum yorguuun şarkısını çığırıyooorr :)))))))

yagızı yıkadım meyva suyunu içirdim uyuttum geldim
beni sinek ısırmaz hep eşimi ısırıyolar,yaşasın kötülükkk:)))

gülcancım hoşgeldin tatilini yaptın memleketini gördün şimdide bebişkon yedi içti uyudu maşallaaaahh ohhh vallaha içimizde en iyi piskolecide olan sen olmalısın :)))))

oyyy kızlarr yaa ben çok mu kötüyüm. gece oğlum çok agladı yaa aradım kaynanaya dedımkı anne iyimi alituna iyi kzıım dedi. gece çok agladı dedım. çok iç çekti. eee olacak bunlar normal aglayacakta oylede boylede demeye basladı. bende deıdmkı anne sana aglamamalımı dedım sadece bundan dolayı merak ettım sabaha yansıyan bişey varmı dıye dedım. hala devam edıyor daha dur la bıten cumleler benı çok kızdırıyor sımdı sınırden ıcım erıyor. bişey demıyorum ama çok kızıyorum kızıdıgım ıcın kendıme kızıyorum sonra sonra yıne kızıyorum :):):)

herkese günaydın güzelleeeeeeerrr...
ayşecim sağlıkla girer çıkar inşallah operasyondan kayınpederin.. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.. hastalık çekenede bakanada zor bir olay...
esincim günaydın tatlım denk gelemiyoduk nasılsın bakalım yakışıklı ahmet bebiş beyler nasıllar :)))
nazancım işallah sende bigün babanla barışırsın.. hayat kısa... benimki gideli oldu 8 sene.... daha dün gibi ama bir o kadarda uzak.... Allah kalanlarımıza ömür versin diyebiliyorum sadece...
burası yine sıcak evde yine iş çok.. veeeeee ibraaaaam datlıseeees gamze için yorgunuuum yorguuun şarkısını çığırıyooorr :)))))))

hg gamzecim..ahmeti uyuttum.sabah erken kalkmştı..çayımı ocağa koydum işe başlamadan önce bakayım dedim..bu gün ben sadece yemek yapacağım hem bize hem ahmete..halılarımı yıkatmaya göndermştm ya ozaman yaplmştı büyük temizlik ama yine hep toz oluyor..yemeğimi erken yapıp akşama doğru çarşıya çıkacağım canım..sen ne yapıyrsun misafirlerin gitti mi?

Back
X