• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

h.b ebrucum
eşin dede suç canım yaaa artık onun için sen varsın ailesi sensin,seni dinlemeli
anne baba bugün var yarın yokk tamam büyüklerimiz Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen çok cahilce davranıolar

Bizimki Öyle böyle değil baya cahil yanlışsa bir dediği 1 kişi aynı fikirde o başka fikirdeyse bile o kadar inat ki hep onun dediği doğru o biliyor herşeyi gibi iddalaşıyor

Bircancım Gamzenin burada yazdıklarına aynen katılıyorum artık kendini ezdirme ya ciddiyim bak bende senin gibiydim yanlış anlama ama çok ezdirdim kendimi kadın laf sokuyordu karsısında bişey demiyordum burada kaldıkları en son iki gün kala ipleri kopardım dayanamadım artık çok sert çıktım sana bişey söyliyimmi eşimde yanımdaydı umrumda olmadı o an patladım ve umrumda değil ne olucağı boşanmak konusunu bile suratına yapıstırdım kadının baydı artık ciddi anlamda bosanmayı bile düşündüm ki artık bir kelime dahi kaldıramadım ellerim titriyordu...kısacası sen bebeğini ve kendi psikolojini düşün eşinde eğer seni ezdiriyorsa bazı konularda ciddi olduğunu göster ona yoksa bundan 3 4 yıl sonra iyice ezerler inan ben sustukça baktım dahada abarttılar noktayı koydum kadın sustu...ama ertesi gün devam etti bişey olmamış gibi oğluda şaşırdıboshayallersmile

ee şimdi nasılsınız?

ebrucum merhaba canım.. kıyamam meryemle ikiniz uykusuzlukla boğuşuyosunuz ve çalıştığınız için extra zor tabiiki....
tülayım maşallah paşana yaa nasıl tatlı nasıl afacan canım yaaaa belizde öyle yaa nerde ne var indirsin dikilsin yürüsün of vallaha o bişiy değil bu değerli kilolarım gidicek peşine koşmaktan ona yanıyorum :))))))))))))))))))

aşşası gene hamam gibi maşallaaaahh :)))))))))
11 KAYITLI kullanıcı 1 de KAYDOLMAYI BİYERİ YEMEYEN KİŞİLİK :p ALLAHIN GULYABANİSİİİİİİ

iyiyim canım yaa yemeyen bi kızla mutsuzluğun doruklarındyaım off :(((
sen nasılsın canım ahmet efe beyler nasıllar :)))
aman uyusunlarda azcık nefes alalım belizde uyuyo çok şükür aman....

yaa varya o bilezikler boğazına geçsin onun işallah tövbe tövbeee..
ne mal çobanı kadınmış beee başlarım bleziğine... çok bişe sölerse ben bilezik istemiyom ya ben çok taktım birazda görmemişler taksın yaparsan tak kendine de.... hayret bişi yaa.... bilezikleride getirirse al aferim adam olan evi böle yapar zaten bikaç bileziğe tenezzül etmez de bişi sanmasın kendini...

ya evet bende aynı şeyi düşündüm ama bi köyü filan dedi.. herhalde bişiy yoktur baharda... canım yaa Allah korusun onu ve ailesini kızın şansına bak....

evet bak tekrarlıyorum zank diye bi tepki ver feleğini şaşırsın sonra desinki haa bu deli nerde napıcak belli olmaz suyuna gideyim.. bak iki kere böle ısır bidaha yaparsa bende neyim....

ewetttt yaa nedir kocanda bu anne baba aşkı bu minnet ne.. sorun evse çıkın gidin kiraya yaa en ucuzuda olsa azcık aş kaygısız baş hesabı....

Gamze çok haklısın süpersin valla canımbenim

KIZlar bu arada dün Erzurumda sel haberleri vardı..hayatnı yitirenlere üzülmemek elde değil ama aklıma BAHar geldi...o hala erzrmda değil mi gelmedi ....

baharın o konuda sıkıntısı yok sukur canım ama ana oğul hastalandılar:(

bircancım bütün yazılanları agzım açık okudum senin gibi güzel kızı bulmuşlar daha ne istiyolar
kızlarda gerekenleri yazmışlar olmaz böle kendine yazık canım yaaa benim sorumlarım senınkı kadar büyük değil ama artık yeri geldiği zaman lafımı sölüyorum göz dağı ver tutuşsunlar azcık bi kere çıldır gör bak nasıl dize geliyolar....

tülay maşşalah oğluşuna çok tatlı tam bir küçük adam

tülay maaşallah ğluna..ne şeker ya..paşam nasıl da kemiriyor elindekini..hemen belli ediyor diş çıkardığnı..benimki henüz kendisi duramıyor ....

ÇOK TATLIYA MAŞALLAH KUZUYAAAAAAAA YERİM ONU AYNEN POYRAZ GİBİ YA AMA mAŞALLAH BOYU NE KADAR UZAMIŞ tÜLAY

ebrucum merhaba canım.. kıyamam meryemle ikiniz uykusuzlukla boğuşuyosunuz ve çalıştığınız için extra zor tabiiki....
tülayım maşallah paşana yaa nasıl tatlı nasıl afacan canım yaaaa belizde öyle yaa nerde ne var indirsin dikilsin yürüsün of vallaha o bişiy değil bu değerli kilolarım gidicek peşine koşmaktan ona yanıyorum :))))))))))))))))))

diş çıkarıcak inş.yiyecek harici herşeyi ağzına sokuyo oğlum esincimm
bircan evet uzadı bu yüzdende hep gözüme zayıf görünüyo çocuumm
gamze valla bizimki kanepelere atakk yapıyo çıkıcak yakında yandıkkkk yani
düşmeler yine artıcak Allah korusun, tüm gün peşindeyim sabah yine alnını çarptı

ama gamzem nedir su mısafılerın senden cektıgı:)

valla misafirin her türüne tiltim anacım :)))))
buraya girip kabul görmeyen tipler aşşalarda dolaşıyo yemezleeeeeeeeeeeerrr yutmazlaaaaaaaaaaaarr :))))))
aaa kızlar ben size bu hafta sonu misafirim olduunu sölemişmiydiiim ama şükürki bu sefer gendi arkadaşım geliyo :))))))))))))))

canım misafir ne demek ..yani kk ya kayıtlı olmadan dolaşabilyr mu böyle buralarda..

evet canım kaydolmadan mesaj yazmadan okuyo burayı.....

valla misafirin her türüne tiltim anacım :)))))
buraya girip kabul görmeyen tipler aşşalarda dolaşıyo yemezleeeeeeeeeeeerrr yutmazlaaaaaaaaaaaarr :))))))
aaa kızlar ben size bu hafta sonu misafirim olduunu sölemişmiydiiim ama şükürki bu sefer gendi arkadaşım geliyo :))))))))))))))

evet canım kaydolmadan mesaj yazmadan okuyo burayı.....

yaa gamze size geliceğimi herkese neden sölüyosunnnnnsempatiksalakcinni

ay tülaycım geçmiş olsun yaa..
ama belizde masanın altında yaşadığı için günde enaz 40-50 kere kafayı dank dunk çarpıyodur ama gık bile demiyo alıştı herhalde :)))
anası gibi acı ağrı eşiği yüksek olur işallah yoksa babasına çekerse varyaaa ayağı tökezlese bir hafta yatar :)))))

bircancım bütün yazılanları agzım açık okudum senin gibi güzel kızı bulmuşlar daha ne istiyolar
kızlarda gerekenleri yazmışlar olmaz böle kendine yazık canım yaaa benim sorumlarım senınkı kadar büyük değil ama artık yeri geldiği zaman lafımı sölüyorum göz dağı ver tutuşsunlar azcık bi kere çıldır gör bak nasıl dize geliyolar....

bakalım artık sabır edemiyorum çünkü. bu gün işten çıkcam annemlere gidicem ordan çocuğu alıcam eve gidicem anca 9 da evdeyim. sabah eşim bırakıcak kayınvalideme annem bakmak istemediğinden falan değil annesi poyrazla vakit geçirsin diyeymiş neyse sonra bizde işten çıkınca gidicekmişiz orda yemek yicekmişiz sonra eve gelcekmişiz her hafta böyle olcakmış sinir oluyorum

ne alaka diyeceksiniz ama
bugün çektimmm oğluma bakınnnnn :))

hep böle kenarda köşedeee[/QUOT

:nazar::nazar::nazar::nazar:

masallahhhhhhhhhhhhhhhh halil ibrahimeeeeeeeeeeee
yuruyormu tulayyyy

bircan bencede sen ebrunun dedigi gibi yap seker kaynanan esinle kotu olmani isrtiyor herhalde
hadi kizlar sizde ekleyin bebislerinizin fotosunuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Back
X