Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olede canim bende normal yemekleri hep yiyecekler hayati boyunca
anne sutu daha onemli gibi geliyor tabi yemekler besleyici ama bagisiklik sisteide onemli
kizlar dogum gunleri geliyor neler yapacaksiniz menuleriniz ne olacak nerde yapacaksiniz ve en onemlisine hediye alacaksiniz bebeklerinizeeeeee
Sağol canım.geçmiş olsun ebru
Hoşbulduk. Başka dertliler de mi var. Dün s anırım adaşımda bişeyler yazıyordu başka kimde sorun varki?ebrucum hg :)) bakıcılardan dertliler kervanına sende katıldın yani uamrım br an önce halledersin
ebru hoşgeldin,
reyhan çok geçmiş olsun.
zeynepcim, boşver kulak deldirmeyi bırak ilerde kendisi yapsın o işi.
ben kızıma yapmadım. açıkcası; benimde kulağım delik değil:)
aaa bu fotoğrafçı fikri benim de vardı unutmuştum eylül saol cicim hatırlattığın iyi oldu.
eylül bende 7 yasına kadar bir aksilik olmazsa her sene studyo resımlerını cektırıcem..
Hb Baharcığım. Teşekkür ederim. Koray şimdi daha iyi. İştahsızız kilo kaybı oldu bu yüzden. Allah dağına göre kar veriyor bak biz bakıcıların ağzını falan kırmıyoz:)))) En rahatı sensin vallahi bak keyfinee.ebrucum hoşgeldin. geçmiş olsun canım koraycıkımıza. şimdi iyisiniz dimi? bakıcı işi çalışan insanın kabusu resmen. bazen babanem olmasa nasıl bırakırdım kaç bakıcıyı döverek kovar kaçının ağzını burnunu ters getirirdim diye düşünmüyo değilim :)))
meryem gemicik köpeğin olsun cicim
evet ebrucum bızım hala babaannemız bakıyor. alituna da iyi modaya uyuyor iştahsız:)
ya kapıya zile basmayın yazısı koudum hala daha zile basıyolar sinir oluyorm( kızım yine uyandı
![]()
eylül bende 7 yasına kadar bir aksilik olmazsa her sene studyo resımlerını cektırıcem..