• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ebru hoşgeldin,
reyhan çok geçmiş olsun.
zeynepcim, boşver kulak deldirmeyi bırak ilerde kendisi yapsın o işi.
ben kızıma yapmadım. açıkcası; benimde kulağım delik değil:)

olede canim bende normal yemekleri hep yiyecekler hayati boyunca
anne sutu daha onemli gibi geliyor tabi yemekler besleyici ama bagisiklik sisteide onemli

kizlar dogum gunleri geliyor neler yapacaksiniz menuleriniz ne olacak nerde yapacaksiniz ve en onemlisine hediye alacaksiniz bebeklerinizeeeeee

valla demet senin bu yazını okuyana kadar aklımın ucundan bile geçmemişti hediye :)
biz de minik bi kutlama yaparız hatıra olması açısından
tabi en büyük kutlamayı kendime bekliyorum
malum ben daha büyük tebrik hakediyorum :)
onun dışında bir de iyi bir fotoğrafçı ayarlayıp birkaç tane stüdyo resmi çektirmek istiyorum
edanın bizim çektiklerimiz dışında öle bir resmi yok

zeynep evet görmek istedim canım..tüm hikaye geçen sene ist.bulşması fotoraflrını tesadüfen keşfetmemle başldı..ayferi ebru yu ki onu italya fotolrnda da gördm.baharcıkımızı görmemle başladı ve aranzda özellikle sık paylaşımlarda bulundklrımı görmek istedm..benim msj sayım yetrsiz albüm olştramıyrm facede de yokum..( inşallah bunu bugün çözüceğim) merak ettim sizi

yanş sizde benim gibi düşünüyonuz eşimle karar verdik zaten 3 ayşına kadar kulak deldirilmesi sakıncalıymış biliyosunuz ayak tabanındaki gibi ırganlarımızın sinir uçları var kulaklarımızda oyüzden bende büyüyünce eylül seninde dediğin gibi istediği kadar deldirsin zaten ilk okulda yasak o zamana kadarda taktığından ne anlarki çok isterse bakarız :))

ebrucum hoşgeldin. geçmiş olsun canım koraycıkımıza. şimdi iyisiniz dimi? bakıcı işi çalışan insanın kabusu resmen. bazen babanem olmasa nasıl bırakırdım kaç bakıcıyı döverek kovar kaçının ağzını burnunu ters getirirdim diye düşünmüyo değilim :)))
meryem gemicik köpeğin olsun cicim

geçmiş olsun ebru
Sağol canım.
ebrucum hg :)) bakıcılardan dertliler kervanına sende katıldın yani uamrım br an önce halledersin
Hoşbulduk. Başka dertliler de mi var. Dün s anırım adaşımda bişeyler yazıyordu başka kimde sorun varki?
ebru hoşgeldin,
reyhan çok geçmiş olsun.
zeynepcim, boşver kulak deldirmeyi bırak ilerde kendisi yapsın o işi.
ben kızıma yapmadım. açıkcası; benimde kulağım delik değil:)

Hoşbulduk...

bahar ordaysan canım hani dün hangi çiçek var sırada diye sormştm ya canım meryem akıl akıldan üstün çıkmştı şimdi buldum ne olacağımı

eylül bende 7 yasına kadar bir aksilik olmazsa her sene studyo resımlerını cektırıcem..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissüper fikir neryem ben de yaşında çektirirz diye düşündm ama her yıl düzenli olsa daha iyi olur

ebrucum hoşgeldin. geçmiş olsun canım koraycıkımıza. şimdi iyisiniz dimi? bakıcı işi çalışan insanın kabusu resmen. bazen babanem olmasa nasıl bırakırdım kaç bakıcıyı döverek kovar kaçının ağzını burnunu ters getirirdim diye düşünmüyo değilim :)))
meryem gemicik köpeğin olsun cicim
Hb Baharcığım. Teşekkür ederim. Koray şimdi daha iyi. İştahsızız kilo kaybı oldu bu yüzden. Allah dağına göre kar veriyor bak biz bakıcıların ağzını falan kırmıyoz:)))) En rahatı sensin vallahi bak keyfinee.
evet ebrucum bızım hala babaannemız bakıyor. alituna da iyi modaya uyuyor iştahsız:)

İştahsızlık bizdede var tatilde hiç yemedi desem yeridir sadece yogurdun içine şeftali rendeliyordum onu yiyordu.

eylül bende 7 yasına kadar bir aksilik olmazsa her sene studyo resımlerını cektırıcem..

evet benim de planım o
geçen gün oturup yüzlerce fotoğrafı arasından her ayın 15 inde çekilen resimlerini ayıkladım
yaşına kadar aylık resimlerini, bir yaşından sonra da her doğum gününde stüdyo fotoğraflarını bir albümde biraraya getirmek istiyorum
ama mutlaka içinde bizim de olduğumuz bir poz olmalı
edanın büyüdüğünü görürken bizim de nasıl yaşlandığımızı izleriz :)

Back
X