sürekli okuyorum burayı ama yazmıyordum,uyku konusu olunca dayanamadım. uykusu olmayan çocuğa hiç birşey fayda etmiyo maleseff. bebeğim tam 9 aylık. son iki haftadır artık günde bir kez uyumaya başladı,1.5-2 saat uyuyo. sabah 8 gibi uyanıyo,öğlen 1 gibi yatıyo,gündüz uykusu bu kadar.akşam da 10-11 gibi yatıyo. geceleri iyi uyusa buna da tamam,ama geceleri 5-6 kez kalkıyo. kafayı yemek üzereyim.doğduğundan beri böyle.
bu arada kızım emerek uyuyo,nadiren de ayakta sallanarak.gece de her kalkışında meme emiyor ama açlıktan değil,alışkanlık sadece.gece bi kase pirinç unu yada kaşık maması yiyip yatıyo.ama 15dk yda 1 saat geçmeden ilk uyanış gerçekleşiyo..ahh ahh
çok gerginim bu uyku yüzünden. gece bazen emzirmeyeyim diyorum beşiğini sallıyorum ama çığlık atarak ağlıyo,hem de uykusu iyice açılıyo.
geçen hafta doktora götürdüm,eğer her kalktığında emzirirsen bu böyle devam eder,bırak ağlasın,alışır dedi.ilk 3 ay kolik sorununu biz de yaşadık bu arada. ne yapacam bilmiyorum.gece çayı var humana,hiç etki etmedi.önerisi olan arkadaş var mı?? çok umutsuzum,uyku için ilaç kullanmak bile aklımdan geçiyo bazen,kıyamıyorum. ama böyle de ben çok gergin oluyorum