[/URL][/IMG]
çamaşır sepetinden cıkardım buruşmuşş anneli kızlı tşörtlrimizz:))))
çok güzelmiş bunlar nereden aldın bende bakayım belki vardır anne oğul içinde....
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
nihalcim lcwkiden almışş
canım işe güce daldım walla yaa msn ekledim seni özel msj atamıorumneslihang nerdesin sesin kesildi kızzz
oo süper walla bolbol vakit geçir oğluşunla tatlımkızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum oğluşuma kavuşma vakti
3 gün evdeyim :)
gez cicim gezz bizim yerimizedeekızlar ammacok kaynatmışsınız bizde bebek görmeye gittik ordanda arkadaşaa
canım güle güle kullanın çok güzelmiş kemeri falan varmı benim oğluş düşer henüz bundan dengesini tam sağlayamıyoKızlar selam...hepinize teşekkürler...alıntı yapamadım ....şifresiz net buldum her an kopabilir.....bebişlere hediye konusunda bir fikrim var....
biz batuya doğumgünü hediyesi bisiklet alacaktık...dayanamadık önceden aldık çok seviyo bisikletini...tavsiye ederim önümüz yaz ve 10 ay 5 yaş arası kullanabiliyolar...uzun süre kullanılabilecek ve kolay bıkmayacağı bişey tavsiye ederiz...
bizimki bundan...
http://bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=24561
günaydın kızlar
ya sabah sabah uht süt zararlarını okudum gerildim yine.Benim anne sütüm gitti ne yapayım şimdi.Ayrıca hamileliğim boyuncada hep kutu süt içtim ben.O zaman temelden sarstık çocuğun bünyesini.
İlk adım sütü zararlı diyorsunuz ya zaten ilk adım sütü normal süt değilki içine dışardan ekleme var.Yani kaybolmuş olanların yerine yenisi eklenmiş.
Ne yapayım 12 aya kadar ilk adımı vereyim.Mahalle sütçüsünden alayım.Onun mikroplu olup olmadığını nerden bileceğim.Bide süt yerine su vermediğimi.
Mama vermemek için bende ilk adıma başladım.Çünkü mamalar çok kötü kokuyor.Bana hiç doğal gelmiyor.
İki arada bir derede kaldık.Allah hayretsin.
günaydın kılzar nasılsınız valla benim kıza bi haller oldu uyuyo aglayarak uynaıyo sustutr sustura bilirsen aglama dedikçe aglıyo dalamıyo tam bisat böyle uyanıyo dalaga kada r varmı böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?