selamm annişlerrr neslişcimmm buradan da kutluyorum doğum gününü nü cnm eşinle ve bebişinle nice senelere cnmmmmm
ya bu bebişler neden kulaklarıyla oynarlarrr benim kız oynaya oynaya tırnaklarını geçiriyoo bi baktım parmağı kan telaşla kan nerden değdi parmağına derken 2 kulağını da oymuş resmen yara yapmışş sizca bu neyin belirtisi diş mii ???????
uykusu gelince kulağıyla oynardı ama bu biraz abartı oldu artıkkk çünkü yara kabuklaştıkça dahada sinir olup yolmaya çalışıyo kabuğunuuu::))
Nice mutlu yıllar dilerim, eşinle ve oğlunla. İnşaallah hoş bir akşam geçirirsiniz.kızlar günaydınnnnnn bugün benim doğumm günümmmm havada süpeeeeeeeeerrr kocamı aradım akşama plan yaptınmı yardımcı olem sana dedim karıcıııımm yapmaaa dedii yaptım tabi plan dedi kaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın.teşekkürler oğlumun adı doruk,16 haziranda doğdu..
Benim kızım da oynuyor, kızartıyor bazen. Ama çok aşırı değil. Dişten de olabilir tabi ama takip etmek lazım.selamm annişlerrr neslişcimmm buradan da kutluyorum doğum gününü nü cnm eşinle ve bebişinle nice senelere cnmmmmm
ya bu bebişler neden kulaklarıyla oynarlarrr benim kız oynaya oynaya tırnaklarını geçiriyoo bi baktım parmağı kan telaşla kan nerden değdi parmağına derken 2 kulağını da oymuş resmen yara yapmışş sizca bu neyin belirtisi diş mii ???????
uykusu gelince kulağıyla oynardı ama bu biraz abartı oldu artıkkk çünkü yara kabuklaştıkça dahada sinir olup yolmaya çalışıyo kabuğunuuu::))
Ben de rüzgarlı diye çekinerek çıkardım ama çok sıcakmış, baya gezdik. Hasta gibiyse çıkartmamakta fayda var tabi, geçmiş olsun tekrar.benimkızhastaarda öksürüyo rüzgarvarçıkamıyoz bugidişle düzelmezse bidotora gitrecem allaha şükür kötüdegil
Ben de rüzgarlı diye çekinerek çıkardım ama çok sıcakmış, baya gezdik. Hasta gibiyse çıkartmamakta fayda var tabi, geçmiş olsun tekrar.
Allah kolaylık versin.günaydın kızlar bu gece bizimki de uyumadı hiç tam dalıyo ağlayarak uyanıyo öyle böyle değil zorla susturuyorum tekrar başlıyo.yanıma aldım bu sefer tekmeleye tekmeleye ne kendisi uyudu ne beni uyuttu açlıktan kıvranıyo ama biberonu bile almadı sabaha karşı biberonu alınca biraz uyudu
neslihancım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım
Senin de işin zor, en kısa zamanda ayırırsın inşaallah.gnydın kızlar valla ben artık uyuyamıyom bu kız bnele yatmaya alıştı uyumyo hep aglıy oksa babsı ben melis anam sırtım agrıyo düzgün yattamamktan kalktım erkendenya
Çok geçmiş olsun.slm
kızlar
ela hasta ben hasta sabaha kadar uyumadık ateş 39 çıktı 38den aşağı inmedi baya başını bekledik diş patladıı ay ne zormuşşş bide soğuk alğınlığı gibi off gece eşimi cağırdım 4 te geldii suyla pansuman yaptıkk felan düşürdük sabah oldu 7de ayaktaydıı uyumadı hiç şimdide uyanık yarımsaat uyudu ama 3 kere ağladıı cnm int felan girmeye vaktim olmadı dünden berii hülya merak etmiş cnm arkdaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?