benimkinde hafif ateş oldu 37 falan oldu belki sizler için ateş sayılmaz ama ben artık 37 olunca korkuyorum.
Birde mert 5-6 adım atıyor desteksiz, ama ben yürüyor saymıyorum sizce yürüyormu, babası bırakıyor ben karşılıyorum öyle adım atıyor. kendi yürüme çabasında değil bize tutunurken çaktırmadan bırakıyoruz.
ahmir09 nasılsın bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo
iyiyim canım sağol sen nasılısn iyisindir inşselam kızlar.. filzcim nbr canım. bende düşünüyorumya arı sütü poleni..iştahsız çok dişlerden..
sağol hülya teyzesiaynı canım aynı benimkide öyle yürüyo
filizcim inanın dogum günü kutlu olsun canım
sağol bitanemcanım filizcim inan paşamın doğum günü kutlu olsun.Çok öpüyorum ikinizi de.
bizede sabah falan demedi ama mamanın içine 1 çay kaşığı ile karıştır ver dedievet metal kaşık değmeyecekmiş neden sefilizcim sabahları yrım çay kaşığı kadar kullanılacak demiş adam üzeerine yazmış ama ben sıcaklarda ağır gelir diye 2 günde bir veriyorum birde benim oğlum aç karna ve sade yemiyor bende az suda çözdürüp 2 damla çay koyuyorum öyle içiyor başka türlü yedirmem imkansız olduğu için böyle veriyorum. Birde metal kaşık değmeyecekmiş tahta kaşıkla olacakmış. Bu malzeme bozulmaz diye yazmış adam. Eşim yerinden getirttim dedi ama sormadım nerden getirttiğini. işi gereği şehir şehir geziyorda eşim.
maşallah merte Allah esirgesin darısı diğer yürümeyenlere
günaydın filizcim doğum günü yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?