offf ben de habire bakıcı göüşmessi yapıyorum bu aralar.daha bu sabah geldı gene bırı.hoş görüştüklerimiz içimize sindi hepsi ama derınle baş başa nasıl olur bılmıyorum.ben de ylulde tam olarak iş başı yapıcam ama ağustosta başlatıcam alışsın dıye.
gerçi ablama da demiştim sen bak parayoı sana vereyım dıye.bugun o da dedi bakıcam galıba düşündüm ıyıce dıye.o bakarsa super olur.kadın kendınınkılerı bakıcılarla buyuttu ama buna kıyamıyorum dıyo:) derın de teyzesıne bayılıyo zaten.en azından bu yıl bakarım dedı.e aen azından belkı seneye konuşur derdını anlatır.kadın bışey yapsa iyi kötü söyleyebilir.inşallah ablam kesin karar verırse içimiz rahat gıderız işe.bizden böyle.bu arada yarın benım kızımın da doğum günü teyzoşları:))
ay kımı çağırdıysam herkes gelıyo.25 kışılk pasta sipariş ettik inşallah ıkramlar yeter.kafada 25 kişi kesın ya du bakalım allah yardım eder:))
selamalr. mümineim eğer kadından hoşlandmaıdysa bence başka birine bakın derim.. benim yeğende öyle olmuştu.. bir bakıcısı vardı onu seviyordu.. sonra ayrıldı kadın.. başka birini buldular çocuk sevmedi ala ağal mahvolmuş.. ne yapıp edip eski kadını geri getidirler.. belkdie kadında eleketrik lamadı çocuk.. haıylısı olsun canım ya.. zor gerçektnde(
offf ben de habire bakıcı göüşmessi yapıyorum bu aralar.daha bu sabah geldı gene bırı.hoş görüştüklerimiz içimize sindi hepsi ama derınle baş başa nasıl olur bılmıyorum.ben de ylulde tam olarak iş başı yapıcam ama ağustosta başlatıcam alışsın dıye.
gerçi ablama da demiştim sen bak parayoı sana vereyım dıye.bugun o da dedi bakıcam galıba düşündüm ıyıce dıye.o bakarsa super olur.kadın kendınınkılerı bakıcılarla buyuttu ama buna kıyamıyorum dıyo:) derın de teyzesıne bayılıyo zaten.en azından bu yıl bakarım dedı.e aen azından belkı seneye konuşur derdını anlatır.kadın bışey yapsa iyi kötü söyleyebilir.inşallah ablam kesin karar verırse içimiz rahat gıderız işe.bizden böyle.bu arada yarın benım kızımın da doğum günü teyzoşları:))
ay kımı çağırdıysam herkes gelıyo.25 kışılk pasta sipariş ettik inşallah ıkramlar yeter.kafada 25 kişi kesın ya du bakalım allah yardım eder:))
gülincm ,cnm sewindm ablanın bakacak olmasına..seninde için rahat eder...
hayırlısı olsun sizin için..
doğum gününüzü kutluorummm öpüorum sizi.
bende aza indirdm davetlileri aama yine 30 oldu walla..
olsun 1 kere oluoo napalımm..elektiriklerde yok.akşama kdr gelmicekmiş.
ewde bişey yapamıycam bikaçşeyi hazır aldım mecbur..
bu arada dün dişimiz çıktı bizimde....:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
1 haftadır uyumuodu.mızmız.sonunda patlattıı kızımmm rahatladı..zemuszemus
anne baba olmak ne garip bişey dişi çıktı oynadıkkk ewdeee göbek attıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimde bugün doğum günümüzzzz...allah kızıma ve bütün bebeklere sağlık wersinnnnnn..
iyiki doğurmuşummmmmmmmhihoyyythihoyyyt
günaydın filiz
günaydın ben geldim kaybolmuşsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?