günaydın arkadaşlar hülyacım büyük ihtimalle az yesede senin sütün yarıyor melise bazı şeylerde Allah tan canım benim maddi sıkıntı çektiğin oluyor birde çok zayıf ve sağlıksız bir bebek olsaydı ne yapacaktın Allah a şükür Rabbim yüzüne bakıyor.
Müminecim Erva Duru da yürümeye başlayınca 2 kilo vermişti.Yasemin in kızı sanırım normal kilo vermesi.
Benim kız katı birşey yemediği için omlet hiç denemedim bir umutla yarın deneyeyim.
Rabbim evinizden huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin.Yavrularınızla nice hayırlı kandiller görün inşallah
kızlar kandiliniz mübarek olsun
günaydın arkadaşlar,
bu sene zor olucak ama Allahım kolaylığını verir elbet, tutucam kısmetse, tabii bi kaza falan olmamışsa, bu ara bi kaç gün geciktim de, kaç aydır saat gibiydi, çok tırsıyorum, bugün hafif ağrım var bakalım olmazsa akşama test yapıcaam,
kardeş için çok küçük bebişim yaa
günaydın arkadaşlar hülyacım büyük ihtimalle az yesede senin sütün yarıyor melise bazı şeylerde Allah tan canım benim maddi sıkıntı çektiğin oluyor birde çok zayıf ve sağlıksız bir bebek olsaydı ne yapacaktın Allah a şükür Rabbim yüzüne bakıyor.
Müminecim Erva Duru da yürümeye başlayınca 2 kilo vermişti.Yasemin in kızı sanırım normal kilo vermesi.
Benim kız katı birşey yemediği için omlet hiç denemedim bir umutla yarın deneyeyim.
Rabbim evinizden huzuru bereketi mutluluğu eksik etmesin.Yavrularınızla nice hayırlı kandiller görün inşallah
mümine hakkında hayırlısı kardeş ihtimali varmış
sağol canım aminmerhaba kızlar herkezin berat kandili kutlu olsun....Rabbim yavrularımıza güzel yazılar yazsın....Bizlerden ayırmasın onları..
öyle deme kız filiz onlar büyür de ben nolurum acabaa
hayırlısı olsun müminecim
beraber büyürler işte ne güzel
kız filiz maşşalh kendin ogurmam bitane yete diyom müminecigime öyle diyom okadar kolaymı çocuk büyütmk anamız aglıyo eskiden çocukla bukadar yaramaz degilmiş
neyse canım hayırlısı bakalımnegatif çıktı :))
ama sabah erken bi daha bakıcam emin olmak için, hayat ne tuhaf, istediğimiz zaman da ki çizgi için pır pır eder yüreğimiz,
eşime diyorum ki ilk pembe çizgi azra, yanına bi çizgi daha gelirse naneyi yediğimizin resmidir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?