gözün aydın kübracım.Allah sağlıkla evıne de getirmeyı nasip etsin.Allah uzun güzel bir ömur versın yavrularına.selam arkadaşlar
çok şükür dogumum gerçekleşti geçtigimiz hafta salı günü yarın birhaftamız doluyor
ama bebegim daha evine gelmedi yogunbakımda kuvezde yatıyor dogum esnasında cigerlerine su kaçmış ve daha bir haftadır o suyu atamadı kızlar bize çok dua edin
bebegim anca dünden beri anne sütü alabiliyor ama beni emebilecek kadar iyi olmadı
bende evde bebegimi bekliyorummm
çok dua istiyorummm
aman korkam olmaz bişey.benım kuzenım de yerdı bebekken bak şimdi mühendis çıktıbu arada oğlum toprak yedi kızlar, patatesleri balkondaki kiler dolabından içeriye alıyrdum diğer kutuyu içeriye alıyıp derken kutudan aşırmış bi tane üzerindeki toprağı almış yemiş, kumluydu bişey olurmu acaba.
aman maalesef o kavgalar çocuklardan sonra hepimizin evınde baş gösterdi.sıkma canını.günaydın kızlar
şu an okuldayım donuyorum kaloriferler yanmıyo bi problem olmuş
kzım bu gece süt de içmedi noluyo bu kıza ya anlamadım idrar yolu iltihabı da yok süt bari içerdi şimdi o da yok valla kafayı yiycem. akşam da eşimle kavga ettik bayağı büyük kızım yüzünden çıktı tabi ay artık dayanamıyorum her şey üstüme geliyo
sağol filizcim evet sabır
ama kızın yememesi gerçekten çok üzüyo beni 18 ay oldu hep iştahsız hep iştahsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?