• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben fıstığımı :)
bizimkide elinden tut gezdir istiyor, bütün gün iki büklüm gezmekten belim tutuldu,
kendi de yürüyor ama ille öyle elele gezcekmişiz :)

kızlar dışarıda peşinde koşmak cok zor düşecek felan diyeee korkuyorum kendi kendine kalkamıyo bir yere tutunmadan hep peşindeydik yürüyince dahada zor emelcimmm alıyo başını gidiyo ters gidiyo bizden bide onun dediği yere gitcezz şimdiden dediğini yaptırıyoo döndürünce dizlerinin üstüne oturuyo bekliyoo cadııı

Çok şükür gece 2 kez emdi uyku arasında emel, ama uyanıkken emmiyor.

Kırmızı pancar verdinizmi kızlar, ablam pazardan almış vereyim diyorum bir zararı olurmu ki, çok faydalı bir besinmiş. Nette araştırdım 7 aylık bebekler yiyebilir yazıyo ama pişik yapabilirmiş.

Bizde hafta sonu kayınvalidemlerdeydik oğlum kalabalığı kaldıramadı çok zor bir gün geçirdim 15 kişinin arasında oyuncağa döndü çocuk. Emmeyincede benim göğsüm gerildi ağrı yaptı, kayınvalidemin evindede çocuğun yiyeceği bişey olmayınca çok ağladı.

slm kızlar nasıl sınız yaramaz he çocuklar aynı benimkide yanında bi adım attırmıyo
geçmiş olsun filiz

Çok şükür gece 2 kez emdi uyku arasında emel, ama uyanıkken emmiyor.

Kırmızı pancar verdinizmi kızlar, ablam pazardan almış vereyim diyorum bir zararı olurmu ki, çok faydalı bir besinmiş. Nette araştırdım 7 aylık bebekler yiyebilir yazıyo ama pişik yapabilirmiş.

canım vazgeçme dene şarkı söyle emdiriken ben neler çektim allha şükür şimdi düşkün oldu busaatten sonra

herkese selam..nasılsınız kızlar..yağmura çorba yaptı onu yedircem.bende yemeğimi yaptım o uyurken,evimi topladım bugün ewdeyiz..pek seessiz burası yine.kimse uğramaz oldu.:umursamaz:

Filiz geçmiş olsun canım, yeni gördüm anlamamışım geçmişi okurken
ılkecim afiyet olsun yarasın yağmuruma

Filiz geçmiş olsun canım, yeni gördüm anlamamışım geçmişi okurken
İlkecim afiyet olsun yarasın yağmuruma

saol emelcim..yarıyo yaramasına da çok hareketli hiç kilo tutmuyokii:umursamaz:
sağlığı yerinde ya yeter..:emir_bebek:
kıpır kıpırr yaaa...ellerini bırakıorum ayakta.duruyo şimdlik bakalım yakında yürü heralde..:lepi:
hadi bakalım o zaman ayvayı yedik işte:teytey::teytey:delikafadulden

kızlar bişey sorcam araba koltuğu 0-13 kilo vardı küçük geliyo yeni alcaz tavsiye edeceğiniz varmıı yada ne almayı düşünüyonuz

bende araba koltuğu tavsiyesi arıyorum.Evet 0-13 yazıyor koltukta ama 10 kilo bebek sığmıyor ne iş anlamadım

Bizde hafta sonu kayınvalidemlerdeydik oğlum kalabalığı kaldıramadı çok zor bir gün geçirdim 15 kişinin arasında oyuncağa döndü çocuk. Emmeyincede benim göğsüm gerildi ağrı yaptı, kayınvalidemin evindede çocuğun yiyeceği bişey olmayınca çok ağladı.

ayşecim benim bebek hep bu durumda hatta benimle yalnız kalmak istemiyor.Kalabalığa öyle çok alışmışki.

Öpen koklayandan geçilmiyor.İlk zamanlar elini yüzünü öpüyor kokluyorlar diye siliyordum sürekli ama şimdi başedemiyorum.Gülmeye oynamaya tatlı olmaya başladıkça seveni daha da artıyor.Bende o sevenlerden daha fazla gıcık kapıyorum.

Hele bende bir kaynana var.Çocuğun önüne yatıyor saçını çeksin oynasın diye.Yani inanılmaz olanları hayretle izliyorum.60 yaşında var:

Öte yandan birde her aldığım oyuncağı eline alıp BU NE deyişi var.Ben oynayamadım çocukken şimdi torunumla oynuyorum demesi bide sempatiksalakcinni

Ay dert bir değil elvan elvan.

slm annişlerrr
sezaryen le doğum yapan annişler dikiş yerlerinizde sızlama acı var mı 2 gündür hafif bi acıyla sızlıyorrrrr en kötü yanı bu olsa gerek herhaldeeee benim gibi olan var mı ben mi böyleyimmmm

benim sızlama hiç geçmedi canım,
biraz yorulunca zorlanınca sızlıyor hep
ılkecim maşallah yürücek galiba yağmur hanımda
Neslihancım görme duyma yapçak bişey yok, kendimizi yıpratıyoruz başka kimseye bişey olduğu yok

Bayanlar merhaba. Ben inşallah 2010 Haziran annesi olucam. Ama bir sıkıntım var. Bebeğime ne alacağımı bilemedim. İlk ay bebek üşür diye uzun kollu badi, zıbın ve tulum aldım biraz. Ama 40 ından sonra kısa kollu ve kolsuz mu giydirmeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Back
X