• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

evet bugun agrimadi canmm
dru aramadim bende
sabaha karsi 4 de yattim 9da kalktim agrimadi

çileği senmi sormuştun saadetçim , özür dilerim canikom,
ben hızlı hızlı okudum sayfaları karışmış isimler :)

Özlem maşallah diyelim de gene ağrımasın,
ben gene karıştırdım valla kızları :) yaşlanıyorum 30 yaşında anne olcam

yok cnm sendee
30 yaş gzl bencee
annelik içinn
bu arada geçmi evlendinnn

valla sadoşum bende hergün bituhaf uyanıyom tatlış hep bööle bir ağlamaklı uyanıyom hatta ağlıyom aptal gibiyim yaaa kaç gündür yaa kızlar buarada bizim 8.ayımızmı bitiyor one yaaa çokk korkunççç:1shok:

didoşum geçici olarak ordasın sonuçta, Allah geçmez dert vermesin, kocişlerimizi korusun, eşine çocuğuna bağışlasın
Saadetçim geç evlendik canım haziranda evlendik ekimde hamileydim :)
onu bekle bunu bekle anca evlenebildik, eşimin müşavirliğini bekledik stajın bitmesini falan,

valla sadoşum bende hergün bituhaf uyanıyom tatlış hep bööle bir ağlamaklı uyanıyom hatta ağlıyom aptal gibiyim yaaa kaç gündür yaa kızlar buarada bizim 8.ayımızmı bitiyor one yaaa çokk korkunççç:1shok:

benim 20sinde 7ay bitcekkk
ama hic korkmuyorum ben nedense dogumdan..
evde sancimi cekcem ayakta dolasarak
en son hastaneye gitcem ve dogurcam ins
hastanede direk masaya alindigi icin cok zorlaniliyormus

kizlar elinizi cabuk tutun 2010da yine karniburnunda bulusmak uzere inssss
ben kesin kararliyim 210da yaza dogru tekrar hamis olmak istiyorum
burda bulusalim:roflol::roflol:kimse ekmesin:roflol:

özloş bende korkmuyom Allaha şükür doğumdanda birden bire bukadar ilerlemiş görünce kendimi bituhaf hissettim yaa hep bööle kalcak gibiydik sanki ama baksana bişekilde günler bitiyoo yaa çok istiyom bebişimi görmek ama biyandanda korkutuyo bu beni işte bilmiyom yaaa

özloş bende korkmuyom Allaha şükür doğumdanda birden bire bukadar ilerlemiş görünce kendimi bituhaf hissettim yaa hep bööle kalcak gibiydik sanki ama baksana bişekilde günler bitiyoo yaa çok istiyom bebişimi görmek ama biyandanda korkutuyo bu beni işte bilmiyom yaaa

bide su varmis dogumunun nasil gececegini dusunursen oyle gecermis
sancidan falan korkmayalim
aman bi sekilde cekicez iste
korkmamana sevindim canimcimmm:nazar:

amiiin emoşşş haklısın canım geçici ama işte insan bööle zamanlarda korkuyo ister istemez komşularımınki hep operasyonda şuan ve onlarda hamile düşünsene sürekli stres işte hiç yaramıyo bunlar bize ammaaannn napak çekicez bişekilde Allahım biran önce bitirmek nasipetsin inşallah

benim kadar kimse korkmuyordur, ben vajinal muayene bile olmaıyoruki bide doğumu hiç düşünemiyorum,
beni uyutsunlar alsınlar bebişi

Back
X