• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ben burdayımmm tatlışş ama birazdaha bööle durursam kafamı yine klavyenin ortasında bulcammmkaydirigubbakcemile3

sadoş işin kötüsüde yatağa yatınca uyuyamıyom korkudan ama böyleyken istemeden uyuyom vee fitil oluyom bu duruma tatlış hergün böyleyim valla

hadi uyuyak bare sadoş napalım kocişsizde uyunmuyo ama idare edcez artık zavallıcıklar yaa onlarada yazık valla demii minikkuş

hadi uyuyak bare sadoş napalım kocişsizde uyunmuyo ama idare edcez artık zavallıcıklar yaa onlarada yazık valla demii minikkuş

öleee valla kocişsizde uyunmuooo km ısıtcak yatağa girdimmiii offf kaydirigubbakcemile3

kızlar kıraçın eşiyle defne joy foster da haziranda anne olcaklarmış gördünüzmü onların göbişleri kıracın aysesinin maşşal kocaman olmuş kızı
defne ninde oglu olcakmış :))

canım hadi biz yatağa giriyozda onlar nasıl ısıncak bu soğukta ayazda duruyo aşkımm yaaa bugün bide biraz hareketli burası sadoş aklım hep onda valla ayy stres yapmamak lazım diyorum ama insanın elinde diil neysse ben düşünmesem daha sağlıklı olur sanırım :delphin:

narencik bilmiyom valla görmedim şeker e ozaman takılsınlar onlarda bizeeeeeedelikafadulden

cnmm kötü şeyler aklına getirmeee
allah korusun ecel geldimii nerde olursa bulurrr
düz yolda yürürken kafasına bşy düşerr giderr
ben böle düşünüommm
daha rahat ediommm
yoksa yeriz kafayııı

hadi didocum sen simdi bebisi ve kendini dusun...
aklini karistirma lutfennn kotu seyler dusunme

ya kızlar bizim komşularda hamişş yaa ayy kız nerdeyse 6aylık oldu karnı dümdüz nasıl yaa böyle oluyor neden okadar küçük acaba yaa daha kıpırtısını bile hissetmemiş hiç düşünsenize bizdemi bir anormallik var acaba bende tam tersi çatlicak gibiyimm

evet sadoş ve özloş haklısınız tatlışlar Allahım hepimizin kocişinide bebişinide korusun inşallah başımızdan eksik etmesinn ayy burası çok acayip etkiliyo işte adamı elde diil ben unutmaya çalışıyom 2dakkaya bir helikopter geçiyo yine hatırlıyom ama düşünmicem artık hakkaten yaa off Allaha dua edip uyuyalım biz minikkuşumla dimiiiiii o hepimizi koyuyyyy:Saruboceq:

Back
X