ne güzel dur tahmin edeyim ingilizce ögretmeni misin ben geçen yaz bitirdim hemen ardından nişan 5 ay sonra düğün bide buraya gelince çalışma imkanım olmadı ama okurken dersanede çalışmıştım artık burda bebişimi büyüteceğimhayır canım kadroluyum ben
ne güzel dur tahmin edeyim ingilizce ögretmeni misin ben geçen yaz bitirdim hemen ardından nişan 5 ay sonra düğün bide buraya gelince çalışma imkanım olmadı ama okurken dersanede çalışmıştım artık burda bebişimi büyüteceğim
canım ben ingilizce değil edebiyat öğretmeniyim bilemedinkaydirigubbakcemile3canımbildiniz 10 puan :)
kıbrısta eşi subay kendi
ingilizce öğretmeni olan bi arkadasım var oda bu sene doğurdu çalışmadı orda darsıı senin basına tatlım
canım başka şeyle uğraşırken yanlış anlamışım nerde arkadaşın biliyo musuncanım ben ingilizce değil edebiyat öğretmeniyim bilemedinkaydirigubbakcemile3canım
neyse narencim umarım sizin tayin buraya cıkmaz.
evet cok pahalı bi yer oldugunu söylüyordu ama güzel yer ya daha beter yerleri görmeden bence kıbrısı begenmememzlik yapma bizim nerelerde görev yaptıgımızı bilsen yatıp kalkıp haline şükredersin inan
kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn
günaydınlar...cevaplarınız için hepinize çook teşekkürler. kalabalık bir hamiş ordusunun mesajları arasında farketmemişsiniz beni olsun hiç sorun değil geç te olsa cevap yazdınız hamilelik alınganlığı olsa gerek benimkii.dr. a gitmeme az kaldı kızımı bekliyorum dersaneden gelsin inş. kardeşinin kalp atışlarını duyucaz allahın izniyle çok heyecanlı kızım 9 yaşında kardeşi olmasını çook istiyor.inşalah bir aksilik çıkmazz..gelince yazarım dr. raporumu kendinize ii bakın....görüşmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?