Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızın dogumlar daha da yaklastı bıze gore ben temmuz annelerındenım. bugun gıttıgım bebek 4 5 gun gerı cıktı haftasına gore. cok cnm sıkıldı. bır de cok kılo almısım. sızler kac kılo aldınız toplanmda. ben 10-11 kılo aldım(
buarada bende bebisin kiyafetlerini attim makinaya saadetcigimi dinledim
bide utulersek tamamdirrrrr
sızın dogumlar daha da yaklastı bıze gore ben temmuz annelerındenım. bugun gıttıgım bebek 4 5 gun gerı cıktı haftasına gore. cok cnm sıkıldı. bır de cok kılo almısım. sızler kac kılo aldınız toplanmda. ben 10-11 kılo aldım(
yok cnmm almam 1 er paket yeter 2 taneeesaadetim bak başta çok fazla alma etrafındakilere sor ama öle 4 5 paket alma yani bebişin doğsun memnun kalırsan devam heran bulanabilen bişe sonuçta kağıda yazdınmı eşin bile alır
hmmm o zmnnn kuponlarda varken ben huggıes alımm cnmmkizlar en tutulan markalar prima(burda pampers)
ve huggies...
burda bu ikisi disinda tutulan bisey yok
avrupada cok tutulan bezler bunlar..
bebek bezleri cok onemli..
ben pampers aldim...
buarada bende bebisin kiyafetlerini attim makinaya saadetcigimi dinledim
bide utulersek tamamdirrrrr
ya bende yıkamak istiyorum ama yıkayıp ütüleyip tekrar hunca koymak istemiyorum koycak yerde yok napalımm
çok zevkli dimiiiiiiii?????? hele asması allahımmmmm minnacıcıkkk
Canlarım biz geldikkk...nasılsınızz??????
evt canımmm bayada özellikliii
kullanışlıya benzioooo
markasıda kötübi marka değilll
servetler dökmeye gerek yok diye düşünüyorummm işimi görsün isteklerimi karşılasın yeter
sen bilirsin şekerrr
ben sana seçenek sundumm ayşecim
maş bitirmişin ne gzlll bende örüyorum elbise modeli bebek şekerii daha 60 olduu
ip alım devam etcem koysana resmini çekip bi ara
bugün bana gelen pakette birsürü %20 ve 25 indirim kuponları yollamışlar
milupa nıvea ve huggıes ın bezii ,milupanın mamalrı ve nıveanın ıslak mendiliii için
ben huggıes bezini almayı düşünüomm
numune de yollamışlar gzlll bencee
yeni doğan alırım ilk başta 1 paket
İyiyim Özlemcim ne olsun bugün gezdik kocişlee hava çok güzeldi..sende yorma kendini yavaş yavaş yıka,ütüle bebişin çamaşırlarınıııhosgeldinnn
iiiz canimm sen nasilsinnn???
Saadetçimmm gezdik bütün gün kocişle geldik şimdi geçmişi okuorummm tatlımmmhoşgeldin pınarcımmm biz iiz sen nasılsın
seyma senın bebıs dede mı olmustu ya da tanıdıgın bırınde